Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Sistemul de management al gresării Groeneveld pentru echipamentele de construcții

Groeneveld pentru echipamentele de construcții

15.08.2012
Sistemul de management  al gresării Groeneveld pentru echipamentele de construcții

De acum verificările periodice de ulei pentru un nivel optim de gresare al motorului nu mai sunt necesare datorită Groeneveld Oilmaster.

Groeneveld Group cu sediul în Gorinchem, un nume recunoscut în domeniul sistemelor automate de întreținere în ultimii 40 de ani, a înregistrat o cerere în creștere pentru sistemele sale de management al gresării Oilmaster pentru montare pe buldoexcavatoare, încărcătoare frontale, generatoare si alte echipamente terasiere din domeniul construcțiilor. Sistemul de management al gresării Oilmaster garantează niveluri optime de gresare a motoarelor și a anulat necesitatea verificărilor periodice pentru nivelul uleiului.

Sistemul Groeneveld Oilmaster care a fost dezvoltat inițial pentru transportul rutier și pentru transportul public este acum instalat în medii mult mai solicitante inclusiv aplicații pe trenuri, pachete de putere, echipamente terasiere și generatoare. Luând în considerare această utilizare intensivă, Groeneveld a dezvoltat un sistem Oilmaster Heavy Duty cu un rezervor de aluminiu de 15 litri. Sistemul avansat de management al gresării de la Groeneveld garantează faptul că gresarea motoarelor va fi întotdeauna la un nivel optim; nici prea scăzut deoarece poate genera avarii costisitoare ale motorului, dar nici prea înalt deoarece conduce la un consum excesiv de ulei, la  pierderi de ulei pe la sigilii și garnituri și chiar la daune pentru sistemele de tratare a gazelor arse.

În plus pe lângă aceste avantaje tehnice, sistemul de management al gresării oferă confort pentru operatorii de utilaje și un sentiment de siguranță pentru că nu mai este necesară verificarea nivelului de ulei sau realimentarea cu ulei. Mai mult, probabilitatea avariilor la motor  și a reparațiilor majore din cauza nivelurilor reduse de ulei este redusă la minimum.

Senzorul foarte precis monitorizează îndeaproape nivelul de ulei configurat din momentul asamblării. Sistemul electronic inteligent garantează faptul că sunt adăugate nivelurile exacte de ulei necesare la momentul potrivit.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI