Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Centrul pentru aplicații FUCHS

Soluția optimă pentru fiecare client

Centrul pentru aplicații Terex Fuchs

15.08.2012
Soluția optimă pentru fiecare client

Pentru mai bine de 50 de ani, numele de FUCHS a fost sinonim cu concepția inovatoare în domeniul manipulatoarelor pentru materiale. Cu un design specific, mereu orientate spre eficiență și productivitate, mașinile TEREX-FUCHS pot fi întâlnite peste tot în lume, în centre pentru fier vechi și pentru reciclarea materialelor, în fabrici de prelucrare a lemnului, combinate siderurgice, precum și în porturi fluviale și maritime.

Gama de încărcătoare manipulatoare produse în prezent de TEREX-FUCHS este rezultatul unor preocupări permanente de a răspunde tuturor cerințelor pieței. Totuși pentru o și mai bună adaptare la cerințele specifice ale fiecărui client, s-a dezvoltat un nou departament, denumit Centrul pentru aplicații, unde specialiști cu multă experiență oferă soluții tehnice pentru cele mai diverse aplicații, așa cum rezultă ele din solicitările clienților.

Astfel, o mașină standard de orice mărime poate fi furnizată și într-o variantă modificată, cu un șasiu mai mic sau cu un sistem de rulare pe șenile în locul celui standard pe roți. O astfel de mașină are o stabilitate mărită, putând lucra de pildă cu un braț mai lung sau cu echipamente de lucru de mai mare capacitate.

Pentru încărcarea navelor în porturi fluviale și maritime se pot aplica soluții diferite pentru îmbunătățirea regimului de lucru. Între soluțiile aplicate amintim: folosirea unui braț de ridicare curbat, deplasarea pe verticală și înspre față a cabinei și mai ales plasarea șasiului superior pe un pilon sau după caz folosirea unui șasiu inferior de mai mare capacitate.

În imaginile prezentate se pot vedea: un încărcător MHL350D cu sistem de rulare pe șenile și două variante derivate din încărcătorul MHL360D, un MHL365 cu șasiu inferior mărit de MHL380 și un MHL365 cu pilon, cu înălțimea de 1,4 m.

În imaginea alăturată se poate vedea o variantă a modelului MHL380D cu pilon, care având și brațul principal curbat, care asigură accesul optim în cala unor nave de mare capacitate.

Tot în porturi se pot aplica și alte soluții, precum plasarea șasiului superior și a echipamentului de lucru ale mașinii TEREX-FUCHS, pe un cadru înalt, ce rulează pe șine și pe sub care poate trece trenul cu vagoanele din care se descarcă marfa.

În cazul în care se lucrează într-un punct fix, în port sau într-un centru de procesare a fierului vechi, de exemplu pentru alimentarea unei ghilotine și/sau prese de balotat de mare capacitate, se pot folosi variantele fixe ale încărcătoarelor TEREX-FUCHS,din seria AHL, ce  sunt acționate electric, deci mai ieftine și nepoluante.

De asemenea oricare, dintre mașini poate fi echipată cu tipul de graifer adecvat materialului manipulat sau cu cârlige de sarcină și foarfece hidraulice de capacități diferite.

Pentru configurarea mașinii dorite vă recomandăm să vă adresați la TRACTOR PROIECT COMERȚ Brașov, distribuitorul autorizat TEREX-FUCHS în România.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI