Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Cofraje-inovații

AluAs - sistemul ideal pentru diafragme și planșe

Cofraje AluAs de la Meva

18.09.2012
AluAs - sistemul ideal pentru diafragme și planșe

Producătorul german de cofraje Meva s-a făcut remarcat de piața internațională prin realizarea de sisteme complexe de cofraje și dezvoltarea permanentă a gamei de produse. Încă de la înființare, în 1970, numele Meva a fost legat o serie de inovații care au ridicat compania pe primele locuri în topul firmelor din domeniul tehnologiei cofrajelor pentru construcții. 

Producătorul german este pionierul cofrării modulare, independente de macara, acest principiu impunându-se în domeniu.

Meva dispune de o rețea extinsă de reprezentanțe și dealeri specializati la nivel mondial, pentru a pune la dispoziția constructorilor soluții competente și consultanță de specialitate, dar și asistență în planificarea și realizarea sistemelor complexe de cofraje.

Eficiența, siguranța, economisirea timpului și a costurilor pe șantier și oferirea unui sprijin profesionist constructorilor sunt principiile de bază ale companiei și se regăsesc în fiecare dintre etapele fabricării unui cofraj Meva.

Unul dintre cele mai noi produse din portofoliul Meva este cofrajul modular AluAs. Fie că este vorba de construcții mici sau mari, AluAs este soluția ideală pentru orice constructor. Acest sistem, proiectat după standardele de calitate germane, oferă siguranță maximă, un raport optim calitate-preț, avantaje pentru reducerea timpilor de lucru și a costurilor.

Având ramă din profile de aluminiu, AluAs este extrem de ușor și permite montajul manual. Accesoriile se montează ușor pe profilele multifuncționale sau pe traverse fără alte piese suplimentare.

Conceput pentru domeniile de utilizare în care cofrarea trebuie să se desfășoare fără ajutorul macaralei, acest sistem multifuncțional este ușor de manevrat.

Seturile de cofraje disponibile în trei variante de înălțimi permit reducerea supraînălțărilor, ancorajelor și zonelor de compensare. Cofrajul planșeu montat orizontal AluAs permite cofrarea planșeelor de până la 46 cm grosime.

Ramele vopsite în câmp electrostatic sunt rezistente la zgârieturi și lovituri, iar profilele închise le asigură o rigiditate sporită și o durată de viață mai mare. În plus stratul protector al ramelor împiedică aderența betonului permițând o curățare rapidă și ușoară.

Placa cofrantă este realizată din lemn de mesteacăn cu strat din rășină fenolică prezentând avantajul unei calități ridicate la prețuri deosebit de avantajoase.

Sistemul AluAs poate fi utilizat pentru diverse tipuri de lucrări:

 construcții  civile;

 lucrări de renovare, consolidare, extindere;

 construcții agricole;

 lucrări de infrastructură;

 construcții edilitare.

 

Pentru mai multe detalii găsiți în pagina de internet a companiei: www.meva.ro.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI