Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Sisteme de monitorizare

Cat Product LinkŸ, pentru administrarea eficientă a afacerilor în construcții

Cat Product LinkŸ, pentru o monitorizare eficientă

18.09.2012
Mariana Pătru
Cat Product LinkŸ, pentru administrarea eficientă a afacerilor în construcții

Monitorizarea eficientă și atentă a unei flote de utilaje poate preveni, dar și rezolva mare parte din problemele care pot încetini sau stagna lucrările pe un șantier de construcții, acolo unde respectarea termenelor limită este extrem de importantă. Cat Product LinkŸ, sistemul de monitorizare dezvoltat de producătorul american Caterpillar reprezintă un real ajutor și un mare atu pentru proprietarii de flote de utilaje de construcții. 

Product LinkŸ este un mecanism de comunicatii prin satelit și rețele de telefonie mobilă care adună date în timp real despre utilajele Caterpillar aflate în teren.

Cu ajutorul acestui echipament de monitorizare și a softului specific – Vision Link, date precum poziția geografică a utilajului, orele de funcționare, consumul de combustibil, starea tehnică și altele sunt transmise într-un mod securizat către dealer sau proprietar.

Product LinkŸ comunică problemele de funcționare ale utilajelor, imediat ce au fost detectate de calculatorul de bord, pe baza parametrilor specifici și furnizează coduri de diagnostic/eveniment. Avariile pot fi identificate și depanate în timp util datorită comunicării rapide a informațiilor și posibilității de localizare imediată a utilajelor.

Informațiile exacte despre poziționarea geografică a tuturor utilajelor îmbunătățește administrarea șantierelor și permite o mai bună coordonare a întreținerilor și realimentărilor cu combustibil. Mai mult decât atât, cu ajutorul sistemului se pot identifica utilajele unde tehnica necorespunzătoare de manevrare cauzează un consum de combustibil ridicat.

Opțiunea „CAT Utilization Plan” contribuie la reducerea costurilor totale de exploatare ale utilajelor.

Informațiile furnizate de codurile de diagnostic, obținute în timp real, asigură creșterea eficienței activității departamentului de service. În același timp fluxul constant de informații permite planificarea optimă a întreținerii utilajului.

Acuratețea și regularitatea planului de întreținere a utilajului cresc valoarea de re-vânzare a acestuia. Specialiștii Bergerat Monnoyeur pot adapta Product LinkŸ pe orice utilaj Caterpillar. În plus, în primii trei ani, aplicația software Vision Link poate fi accesată gratuit pentru utilajele echipate cu Product LinkŸ din fabrică.

Pentru mai multe detalii despre Product LinkŸ, contactați dealerul Caterpillar în România, Bergerat Monnoyeur, departamentul Service.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI