Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Profil de companie

Explomin Deva

Explomin Deva

18.09.2012
Lavinia Burlacu
Explomin Deva

Explomin Srl Deva este una dintre primele companii private din minerit din România și constituie un model de afacere de succes în domeniul construcțiilor și nu numai.


Compania a fost înființată în anul 2005 în contextul desființării companiilor miniere și al creșterii cererii de servicii specializate de forare și împușcare în cariere. 

 Acționarii societății, specialiști în domeniul exploatărilor miniere și electromecanicii miniere, având și experiența acestor lucrări dobândită în peste 20 ani de activitate în întreprinderile miniere de stat, au intuit că acest segment de piață, lăsat descoperit prin restructurarea industriei miniere, este locul pe care o societate comercială de profil l-ar putea ocupa cu succes.

Domeniul principal de activitate al companiei Explomin este prestarea de servicii de derocare în cariere prin lucrări de forare-împușcare.

Pe lângă aceste servicii specializate, Explomin  Deva mai execută și numeroase alte tipuri de lucrări dintre care amintim: lucrări de forare și perforare în subteran și cariere, lucrări de împușcare în subteran și la suprafață, în cariere, la construcții de drumuri forestiere, terasamente și dislocarea buturugilor cu rădăcini, pentru distrugerea ghețurilor și a zăpoarelor de gheață, pentru lucrări de împușcare în metalurgie, medii reci, lucrări de demolare a construcțiilor și elementelor de construcții prin împușcare, etc.

Societatea are un parc propriu de utilaje performante cu care execută lucrările specifice de forare și perforare, cum sunt spre exemplu forezele Atlas Copco ROC 203 DTH, ECM 585 și F6.

În plus, compania este autorizată pentru a deține, comercializa, manipula și prepara materii explozive și dispune de spațiile necesare pentru depozitarea materiilor explozive proprii. Personalul tehnic are o pregătirea superioară de specialitate și o vastă și diversificată experiență care îi permite acordarea asistenței tehnice de specialitate pentru lucrările de exploatare. Explomin Deva deține propriile mijloace de transport autorizate și echipate cu sistem de localizare GPRS. Conducătorii auto ai acestora, sunt abilitați prin toate avizele legale, pentru efectuarea transporturilor de explozivi. Pentru aceasta, societatea are și consilierul de siguranță autorizat conform legii.

Compania a efectuat lucrări de amploare în numeroase cariere din țară pentru beneficiari de prestigiu pe plan mondial și european, deși, ponderea cea mai mare a activității o constituie lucrările în cariere și locații mici ale unor companii de importanță locală.

Ca și arie de acoperire, Explomin activează în mod constant în județele Hunedoara, Alba, Arad, Bihor, Bistrița Năsăud, Caraș Severin, Cluj, Gorj, Sălaj, Sibiu și Timiș și la cererea beneficiarilor inclusiv în București și județele Brașov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț și Vâlcea, acoperind astfel toată jumătatea de vest a țării.

Seriozitatea și profesionalismul de care a dat dovadă, a plasat Explomin Deva în ierarhia celor mai bune companii din România în domeniul mineritului.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI