Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Noutăți

Joint venture Hyundai Heavy Industries și Cummins

Joint venture Hyundai și Cummins

18.09.2012
Ema Stancu
Joint venture Hyundai Heavy Industries și Cummins

Hyundai Heavy Industries Co. Ltd. și Cummins Inc. au anunțat crearea unui parteneriat tip joint venture pentru a produce motoare din clasa medie cu puteri între 150 și 300 CP, pentru aplicații care cuprind o gamă vastă de echipamente de construcții și industriale Hyundai.

Lansarea companiei Hyundai Cummins Engine (HCEC) a avut loc în Ulsan, Coreea, prin semnarea bilaterală a acordului de către Byeong-Ku Choe, director operațional și președinte pentru Divizia de Echipamente de Construcții Hyundai și Rich Freeland, vice-președinte  al Cummins și președinte pentru Divizia Motoare.

Parteneriatul HCEC își va desfășura activitatea în orașul Daegu, Coreea de Sud, iar producția va începe în 2014. Noua fabrică va avea capacitatea de a produce mai mult de 50.000 motoare pe an la un nivel complet al producției.

HCEC va furniza motoare din gama medie cu o capacitate cilindrică între 5,9 și 8,9 litri pentru excavatoarele, încărcătoarele și echipamentele industriale Hyundai în Ulsan și alte locații din întreaga lume. Motoarele acestui parteneriat vor alimenta echipamentele Hyundai produse pentru piețele emergente precum Rusia, Orientul Mijlociu, Africa și Asia de Sud-Est.

Fabricile HCEC vor fi echipate cu linii de producție a motoarelor de cea mai înaltă calitate, precum și cu celule de testare avansate tehnologic.

Procedurile de producție eficiente din punct de vedere al costurilor vor fi aplicate și în cadrul HCEC, urmând practici comune folosite în toată rețeaua globală de fabrici Cummins în care se produc motoare din clasa medie. În combinație cu expertiza tehnologică și de calitate, caracteristică Hyundai în cadrul noii fabrici vor fi asigurate standarde de producție de top.

Motoarele produse în fabrica HCEC vor avea la bază platformele Cummins B, C și L din clasa medie conforme cu nivelurile de emisii impuse de Agenția Americană pentru Protecția Mediului (EPA) Tier 2 și Tier 3, care fie sunt, fie urmează să fie introduse cu rapiditate în numeroase țări în dezvoltare.

Produsele Cummins din clasa medie sunt dotate cu o tehnologie de combustie avansată pentru a obține o densitate mare de putere și o productivitate sporită a echipamentelor pentru cel mai redus consum posibil. Tehnologia oferă și avantajul suplimentar al unor intervale lungi de service și o toleranță foarte mare pentru nivelul de calitate al combustibilului folosit.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI