Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Aniversare

Komatsu UK a împlinit 25 de ani

Komatsu UK a împlinit 25 de ani

18.09.2012
Komatsu UK a împlinit 25 de ani

Komatsu UK(KUK) a sărbătorit cea de-a 25-a aniversare pe 16 iulie 2012. Fabrica din Newcastle este una dintre cele mai importante unități de producție pentru echipamente miniere și de construcții din grupul Komatsu.

Cu această ocazie Peter Howe, Director General KUK și Președinte al Komatsu Europe International i-a invitat pe domnul Tetsuji Ohashi, Președinte al Diviziei de Producție a Komatsu Ltd., împreună cu o delegație de directori executivi de la biroul central executiv al companiei, aflat la Tokyo, în Japonia. De asemenea la eveniment a luat parte și doamna Keiko Fujiwara, Director General și CEO al Komatsu Europe International.

Înființată în 1985, fabrica a fost deschisă oficial de Alteța Sa Regală Prințul de Wales în 1987. Sediul este situat în Birtley, Gateshead, în apropiere de Newcastle, în nord-estul Angliei. În ultimii 25 de ani Komatsu UK a produs mai mult de 59.000 de echipamente și a totalizat o cifră de afaceri de  peste 4,8 miliarde euro, aducând astfel o contribuție însemnată la economia regiunii.

Komatsu UK este parte a organizației Komatsu, al doilea mare producător și furnizor de echipamente de minerit și construcții, care asigură servicii și produse de înaltă calitate de aproape un secol.

Grupul Komatsu reunește 174 de companii, în care sunt angajate peste 44.000 de persoane. Komatsu UK are în prezent aproximativ 400 de angajați și un portofoliu extins de produse, oferind o gamă de  15 modele de echipamente și exportând în prezent 80% din produsele sale către piețele din Europa și Nordul Africii.

În discursul său, domnul Ohashi a mulțumit personalului companiei pentru puternicul spirit de echipă, angajament și devotament.

De asemenea a mulțumit Consiliului Local din Gateshead și Departamentului pentru Comerț și Investiții din Regatul Unit pentru sprijinul acordat Komatsu.

Acesta a afirmat: „Ne putem uita înapoi cu mândrie la ceea ce a realizat Komatsu de-a lungul anilor. O mare parte din succesul nostru trebuie atribuit angajaților noștri. Am construit o bază excelentă pentru viitor. Vom continua să investim nu numai în Komatsu UK și în angajații noștri, dar vom continua de asemenea să sprijinim și comunitatea locală.”

Cu ocazia acestui eveniment David Coppock, Director Regional al Camerei de Comerț și Investiții UK, i-a acordat un premiu domnului Peter Howe, în semn de recunoaștere a contribuției deosebite aduse la creșterea exporturilor regiunii.  

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI