Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Noile modele de cilindri compactori în tandem Ammann

Modele noi de la Ammann

18.09.2012
Noile modele de cilindri compactori în tandem Ammann

De mai mult de 143 ani, producătorul elvețian Ammann și-a menținut o prezență de succes pe piață în calitate de furnizor de echipamente pentru sectorul de construcții. Peste 10.000 de cilindri compactori în tandem din gama AVM-2 de dimensiune medie au părăsit fabrica Ammann din Langenthal (Elveția) în ultimii ani, aceste utilaje demonstrându-și calitățile în activitatea de zi cu zi în numeroase locații din jurul lumii. După ce a fost prezentată în premieră la Intermat, Paris noua generație de cilindri compactori în tandem ARX care fac parte din categoria ușoară vor intra în producție în toamna anului 2012. Aceste utilaje au fost create special  pentru a compacta asfaltul și substraturile de pe șantierele de dimensiuni mici și medii. Noua serie ARX de la Ammann cuprinde 13 modele diferite în ceea ce privește categoria de greutate, între 1,5 și 4,8 tone, cu lățimi de lucru între 820 și 1.380 mm.

Clienții au jucat un rol esențial în dezvoltarea acestei noi serii de modele. Înainte să înceapă lucrul la reproiectare, au fost desfășurate diferite studii printre operatori, companii de construcții, operatori de flote de închirieri și personal de service iar rezultatele au fost puse în practică cu ajutorul inginerilor Ammann. Noua serie ARX prezintă în mod clar caracteristicile consacrate ale produselor Ammann: calitate, siguranță și performanțe optime.

Toate modelele ARX sunt dotate cu tehnologii testate și verificate precum sistemul vibrator de înaltă performanță care și-a dovedit meritele de-a lungul anilor; un alt exemplu este sistemul hidraulic nou-proiectat și extrem de eficient care este alimentat de un motor diesel Yanmar de ultimă generație care garantează fiabilitate maximă, un consum economic și conformitate cu cele mai stricte standarde de emisii din Europa și Statele Unite.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI