Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de gamă

Piccini, calitate italiană la cele mai înalte standarde

Piccini - calitate italiană

18.09.2012
Piccini, calitate italiană la cele mai înalte standarde

Firma Piccini s-a înființat în 1949 având ca obiect de activitate producția de utilaje pentru construcții, poduri rulante pentru încărcături mari, dar în principal utilaje pentru producția de beton. Cu trecerea anilor, societatea s-a transformat într-un furnizor de primă calitate în ceea ce privește calitatea și tehnologia produselor fabricate.

Prin atenția acordată necesităților clienților atât înainte de vânzare prin consultanță în soluții tehnice integrate, dar și post vânzare, firma Piccini a reușit să fie prezentă astăzi în peste 80 de țări din lume, utilajele produse lucrând în cele mai diverse condiții climatice, de la deșert la climă tropicală.

Încă de la înființare, compania italiană a trecut printr-un proces continuu de dezvoltare, menținând un ritm alert prin aducerea în permanență de noi produse pe piață.

Astfel acum Piccini produce o gamă largă de utilaje de construcții, de la stații de betoane, compania fiind lider pe segmentul de stații de betoane de șantier – cunoscute și ca stații de betoane cu braț răzuitor sau poduri rulante.

Însă produsul său cel mai apreciat pe piețele din întreaga lume este reprezentat de betonierele cu autoîncărcare.

Gama de betoniere cu autoîncărcare fabricată de Piccini are patru modele, cu o capacitate cuprinsă între 1,2 mc și 5,5 mc.

Având dotări complete, cum ar fi: tracțiune pe 4 roți, direcție pe 4 roți cu trei modalități, două viteze hidrostatice și două viteze mecanice, uluc de descărcare comandat hidraulic, cabină anterioară pentru o vizibilitate perfectă a zonei de încărcare și descărcare, posibilitate de sistem de cântărire și dozare a agregatelor și cimentului, betonierele cu autoîncărcare marca Piccini se impun pe piața de profil, câștigând tot mai mult teren în ultimul timp, datorită raportului optim între calitate și preț, dar mai ales datorită calității acestor utilaje.

Mica înclinație a tamburului precum și elicele de amestecare cu dublă spirală asigură o producție de beton de cea mai bună calitate, care cuplate cu un sistem de cântărire a agregatelor în tambur pe patru celule de cântărire, asigură o marjă de eroare de sub 3% față de rețeta introdusă în sistem pentru producție, exact ca și stațiile de betoane fixe. Betonierele cu autoîncărcare Piccini sunt ideale pentru producția de beton în locații izolate, greu accesibile, precum și pentru producția de beton proaspăt  în cantități mici, în măsura posibilităților de turnare.

Odată ajunse pe șantier aceste betoniere se autoîncarcă cu materia primă necesară în funcție de rețeta de beton dorită. După malaxarea acesteia se obține un beton omogen, de calitate. Fiind un utilaj adaptabil la teren accidentat, aceasta se deplasează aproape oriunde este nevoie pe șantier, scutind astfel și pompa de beton, față de soluția clasică, reducând astfel mult cheltuielile totale ale lucrării.

Betonierele cu autoîncărcare Piccini sunt echipate cu un sistem complet de apă, începând cu alimentarea cu apă, depozitarea și dozarea acesteia în funcție de cantitatea și rețeta dorită. Sistemul include o pompă de mare debit, sorb, furtunuri, filtre și debitmetru (cu impulsuri electronice în cazul sistemului de cântărire care este opțional).

Ulucul de scurgere este cu comandă în cabina operatorului și prin folosirea tuturor pieselor se poate ajunge la 6 metri distanță cu jetul de beton.Acestea se pot alimenta cu ciment atât din saci cât și vrac sau din siloz.

Betonierele cu autoîncărcare Piccini sunt ideale pentru producția de beton ieftin, construcții izolate, ferme, grajduri, drumuri forestiere, alei betonate, garduri, fundații, consolidări, pardoseli betonate și lista poate continua.

Unii clienți au cumpărat betonierele cu autoîncărcare Piccini și pentru producția de BCU sau ca și componentă în instalații complexe pentru prefabricate din beton, sau de instituții de cercetări pentru producția de mostre de beton – diferite rețete.

Detalii tehnice

 

Model  Scout 1200      Scout 2500      Scout 3500      Scout 5500

Putere motor    50 CP  82 CP  115CP 148 CP

Capacitate cupă de încărcare    250 l    620 l    650 l    650 l

Producție de beton       1.200 l 2.500 l 3.500 l 5.800 l

 

Mai multe detalii pe site-ul dedicat în limba română : www.piccini.ro

Alte detalii la tel: 0733.390.520 sau e-mail: office@piccini.ro
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI