Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Noua generație Compact 10 și 12 DX

Platforme aeriene tip foarfecă pentru teren accidentat

Noua generație Haulotte Compact 10 și 12 DX

18.09.2012
Cornelia Rotaru
Platforme aeriene tip foarfecă pentru teren accidentat

Inovația, creativitatea și transpunerea în practică a ideilor au fost principiile care au făcut din Haulotte un nume respectat în domeniul echipamentelor pentru ridicat.

Înnoirea permanentă a gamei, creșterea înălțimii de lucru, a capacității de ridicare, găsirea de noi modalități de acces în cele mai dificile puncte de lucru, totul la o calitate ridicată și respectând standardele de siguranță sunt trăsăturile definitorii ale producătorului francez. 

Anul acesta, Haulotte Group și-a actualizat cunoscuta gamă Compact de platforme aeriene tip foarfecă pentru teren accidentat, odată cu introducerea noilor modele C10DX și C12 DX pentru a veni în întâmpinarea dezideratelor clienților.

Platformele aeriene tip foarfecă sunt extrem de utile într-o serie de aplicații și industrii deservite de companiile de închirieri precum întreținerea exterioară a clădirilor, sisteme electrice, instalații și vopsitorie.

Noul motor Kubota Tier IV.

Modelele C10DX și C12DX sunt echipate cu noul motor Kubota Tier IV, conform cu standardul Tier IV. Acest motor oferă o reducere semnificativă a nivelului de zgomot, consumului de combustibil (cu 5% comparativ cu motorul precedent) și nivelului emisiilor.

Capacitate mai bună de deplasare pe terenuri accidentate

Tracțiunea completă pe patru roți, garda la sol de 27 cm și blocarea automată hidraulică a diferențialului permit acestor echipamente să urce chiar și cele mai abrupte pante și să lucreze productiv chiar și pe cele mai denivelate terenuri.

Proiectate să fie robuste. Având în vedere solicitările zilnice cărora platformele aeriene de lucru trebuie să le facă față, o atenție specială a fost acordată robusteții construcției. Noul design include lonjeroanele care de acum nu depășesc cadrul platformei, pentru a preveni avariile cauzate de impact. Bara de protecție și designul primei trepte facilitează accesul în platformă și o fac mult mai robustă.

Foarte ușor de utilizat și manevrat

Aceste două modele noi sunt confortabile și ușor de operat cu dispozitive de control complet proporționale. Un singur comutator poate desfășura și retracta cele 4 lonjeroane în același timp.

Raza de întoarcere de 3,50 m face ca aceste modele să fie ușor de manevrat.

O nouă unitate de control și echipamente ușor de întreținut.

Noua unitate de control este mai durabilă și mai fiabilă datorită:

 noului întrerupător al unității de control care facilitează conectarea și deconectarea

 dispozitivelor de control senzitive înlocuite de întrerupătoare pentru o întreținere ușoară

 noului tratament al vopselei folosită pe unitatea de control pentru a o face mai durabilă (durată de viață de 4 ori mai lungă).

Sistemul de auto-diagnoză sporește viteza de diagnosticare și întreținere.

Noi opțiuni au fost dezvoltate pentru a completa oferta și pentru a îndeplini cerințele clienților internaționali. Printre acestea se numără:

 balustradele pliabile

 generatorul hidraulic de 2,5 kW

 Poartă cu ușă batantă

Oferind maximă profitabilitate și siguranță, modelele C10DX și C12DX îndeplinesc cerințele celor mai recente norme de lucru precum și standardele europene  (marcajul CE, EN 280) și cele internaționale (ANSI, CSA, AS…).

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI