Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Ave Intermed

Servicii complete pentru anvelopele OTR

Ave Intermed oferă anvelopele OTR

18.09.2012
Mădălina Dragomir
Servicii complete pentru anvelopele OTR

Compania Ave Intermed a fost înființată în 2003, iar numele său a devenit strâns legat de industria utilajelor industriale de ridicat și transportat și a celor dedicate industriei materialelor de construcții, datorită ofertei sale extinse de anvelope și roți pentru echipamente, baterii de tracțiune și redresorii aferenți. Din 2010 numele Ave Intermed se leagă și de cel al anvelopelor OTR marca Magna Tyres, al căror unic importator pentru România este.

În numai doi ani acest brand și-a construit deja un nume pe piața din România și a câștigat încrederea unor companii de construcții importante precum Straco, Astaldi, Strabag, Alpine, Delta ACM, Hengl, care și-au echipat utilajele cu anvelope Magna Tyres.

Serviciile de calitate post-vânzare, oferite clienților au contribuit la crearea renumelui Ave Intermed pe piața din România, astfel că începând cu acest an compania asigură servicii complete și pentru anvelopele OTR direct pe șantier prin intermediul atelierului său mobil complet dotat.

Încă din primele discuții cu clienții s-a făcut simțită necesitatea de a asigura servicii complete de jantare/dejantare, vulcanizare etc a anvelopelor direct pe șantier, având în vedere faptul că majoritatea clienților operează în zonele de construcție de străzi și autostrăzi.

Atelierul de service mobil are în dotare echipamente de ultimă generație, complexe, asigurând servicii premium extrem de căutate, precum cele de jantat/dejantat roți cu până la 33’ pentru autobasculante, dumpere și încărcătoare.

De asemenea, echipamentele speciale din dotarea atelierului mobil pot asigura, în funcție de necesități, servicii de jantat/dejantat roți pentru autoturisme și autoutilitare, acestea incluzând și o mașină de echilibrat roți, compresor, cricuri cu acționare pneumatică sau generator de curent electric. Atelierul mobil lucrează cu preponderență pentru clienții Ave Intermed, urmând ca în viitor să se achiziționeze și alte unități în funcție de solicitările pieței. Ave Intermed a creat o rețea de service pentru anvelope industriale la nivel național, care cuprinde 5 prese fixe la București, Timișoara, Cluj Napoca, Brașov și Constanța și o presă mobilă pentru deplasări la sediul clientului.

Parteneriat Magna Tyres și Ave Intermed

Producătorul mondial Magna Tyres dezvoltă și produce anvelope OTR de înaltă calitate pentru construcții și minerit, special concepute pentru circumstanțele de lucru cele mai severe. Misiunea Magna Tyres este de a oferi clienților săi anvelope OTR Bias și anvelope OTR radiale la calitate premium pentru orice mediu de lucru.

Ave Intermed asigură servicii premium de jantat/dejantat pentru avelopele OTR Magna Tyres direct pe șantier prin intermediul atelierului său mobil dotat complet. 

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI