Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Expoziții

Stivex 2012 – premieră pentru piața de logistică din România

Expozitie - Stivex 2012

18.09.2012
Stivex 2012 – premieră pentru piața de logistică din România

Primul eveniment dedicat în exclusivitate pieței de logistică din România se pregătește de start. Stivex 2012 – expoziția de stivuitoare, spații de depozitare, sisteme de rafturi și accesorii se va desfășura în perioada 11 – 14 octombrie, la Romaero Băneasa. 

Pentru prima oară, companii ca Toyota, Still, CATŸ, Vectra, Cemps, Terra România, Proman România, Carpatlift, Heli FLT, Lyft Systems, Industrial Access, Rădăcini Equipment, Wylze Logistic se întâlnesc într-un spațiu special dedicat, pentru a prezenta publicului larg ultimele noutăți în ceea ce privește stivuitoarele electrice sau motorizate, sistemele de rafturi sau spații de depozitare.

Stivex 2012 va oferi o oportunitate pentru producătorii și importatorii din sectorul echipamentelor de manipularea a mărfurilor, dar și din piața spațiilor de depozitare, să formeze parteneriate cu cei direct interesați de soluții eficiente pentru micșorarea costurilor de administrare a mărfurilor și optimizarea metodelor de lucru. În cele 4 zile în care se va desfășura Stivex, sunt asteptați peste 2.000 de vizitatori profesioniști din intralogistică, precum directori generali, manageri de achiziții, manageri de logistică/distribuție, dezvoltatori de afaceri, reprezentanți ai departamentelor de stocare și depozitare/utilaje de manipulare a materialelor, ingineri etc.

„Stivex 2012 a apărut dintr-o nevoie. După ce am organizat evenimentul de mare succes UTICAM – Expoziție de utilaje și camioane pentru construcții, am știut că suntem pregătiți pentru o nouă provocare. Am luat decizia ambițioasă de a crea primul eveniment din România care să prezinte toate noutățile sectorului de logistică din țară și nu numai. Așa a apărut Stivex 2012, primul eveniment de la noi, dedicat în exclusivitate stivuitoarelor, spațiilor de depozitare și sistemelor de rafturi”, a declarat Bogdan Craiciu, director al companiei Set Events, organizator al Stivex 2012.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, vizitați www.stivex.ro.

Anul XIII, nr. 149, iul 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Iulie 2018
 
Truck Power, Iulie 2018

NEXT AUTO, Iunie 2018
 
NEXT AUTO, Iunie 2018

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018
 


 
 

PARTENERI