Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Eveniment

Volvo Construction Equipment pe covorul roșu la Red Dot Design Award

Volvo Construction Equipment la Red Dot Design Award

18.09.2012
Volvo Construction Equipment pe covorul roșu la Red Dot Design Award

Volvo Construction Equipment sărbătorește recunoașterea excelenței în design după obținerea prestigiosului premiu Red Dot pentru inovativul camion articulat A40F. În 2011 Volvo CE a fost recompensat cu același premiu pentru încărcătorul frontal L220G, pentru eficiența consumului de combustibil și a designului productiv.

Cu ocazia galei Red Dot, care a avut loc pe 2 iulie la Aalto-Theater, Essen, Germania, designerii și inginerii Volvo Construction Equipment au pășit pe covorul roșu pentru a le fi înmânat prestigiosul premiu pentru design de produs, Red Dot “cel mai bun dintre cei buni“.

Camionul articulat Volvo A40F a fost ales dintre mii de produse din 58 de țări, câștigând astfel recunoașterea internațională a calității și a relizărilor remarcabile în design. Din 4.515 lucrări participante, numai 60 cele mai inovative au primit un premiu Red Dot “cel mai bun dintre cei buni“

Directorul de design al Volvo Construction Equipment, Stina NilimaaWickström și liderul echipei de design Jan Löfgren au acceptat cu mândrie premiul. „Este extraordinar faptul că ingeniozitatea și calitatea designului Volvo au fost recunoscute de juriul Red Dot“, a spus Stina. „Câștigarea unui premiu Red Dot este o mare onoare și, din partea întregii companii, spun că suntem extrem de mândri să primim această distincție. Câștigarea unuia dintre cele mai râvnite premii în design industrial recompensează creativitatea companiei, munca făcută cu dăruire și spiritul de echipă.”

Premiul Red Dot ”cel mai bun dintre cei buni” este decernat creațiilor de design cu adevărat excepționale și constituie recunoașterea la cel mai înalt nivel pentru produsele câștigătoare din fiecare categorie, dar și pentru echipa din spatele conceptului.

A40F a fost evaluat de un grup de experți în design, care au testat și examinat în amănunt fiecare produs participant. Criteriile de evaluare au inclus calitatea, inovația, durabilitatea și compatibilitatea ecologică.

Modelul A40F este nava amiral a inovativei serii F de camioane articulate, Volvo CE fiind unul dintre liderii pieței pe acest segment. Camionul manevrează, se deplasează și descărcă încărcătura în cel mai eificent și sigur mod și este chiar mai eficient din punctul de vedere al consumului de combustibil decât seria anterioară E, lider până în acest moment pentru clasa sa pentru consumul redus de combustibil.

 

Pentru mai multe informații despre produsele și serviciile oferite de Volvo Construction Equipment în România vizitați site-ul www.volvoce.ro.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI