Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Atlas Copco a lansat modelul SB 702

18.10.2012
Atlas Copco a lansat modelul SB 702

Noul ciocan hidraulic de înaltă performanță de la Atlas Copco, SB 702 poate desfășura o gamă vastă de lucrări ușoare din domeniul grădinăritului, peisagistică, demolări și construcții. Cercetările aprofundate, design-ul inovator și know-how-ul Atlas Copco în domeniul tehnologiei pentru ciocanele hidraulice au generat un produs cu un consum mai mic de combustibil, un nivel redus al vibrațiilor și mai puțin zgomot.

Aspectul unic al modelului SB 702 este reprezentat de corpul solid, o caracteristică ce nu  mai poate fi regăsită la nici un alt ciocan hidraulic din clasa de 700 kg. Construcția dintr-o singură bucată face ca ciocanul hidraulic SB 702 să beneficieze de dimensiuni neobișnuit de compacte și în același timp să fie foarte ușor de manipulat. Mecanismul de percuție și sistemul de ghidare sunt integrate într-un singur bloc de oțel, eliminând nevoia de bolțuri laterale. Acumulatorul integrat, fără întreținere poate fi accesat cu ușurință, dar este și foarte bine protejat de lovituri.

SB 702 lucrează cu o gamă vastă de fluxuri de ulei și astfel poate fi instalat pe o varietate de echipamente. Modelul SB 702 este ușor de montat și întotdeauna pregătit de lucru. Necesită un nivel redus de întreținere, iar atunci când solicită o intervenție este extrem de ușor de reparat.

Datorită sistemului de recuperare a energiei, modelul SB 702 oferă performanțe de percuție sporite. În timp ce energia de impact rămâne constantă, ciocanul crește frecvența de lovire și sunt sporite performanțele de percuție. Astfel, crește eficiențe iar eficiența mai mare generează o productivitate mai mare cu un consum mai mic de combustibil.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI