Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group

HA41PX-NT și H43TPX

Haulotte HA41PX-NT și H43TPX

18.10.2012
Cornelia Rotaru
HA41PX-NT și H43TPX

Create pentru a răspunde la cerințele clienților pentru înălțimi de lucru între 41 și 43 m, platformele  HA41PX-NT și H43TPX  sunt extrem de productive, compacte și ușor de folosit în condiții de maximă siguranță.

Acestea sunt potrivite în special pentru aplicațiile din domeniul de construcțiilor, industriei constructoare de nave, industriei chimice și petrochimice, industriei aviatice și numeroase alte aplicații în care sunt necesare înălțimi și raze de acțiune mari.

HA41PX-NT - Platformă articulată cu braț lung

Acest model încorporează cele mai recente standarde ale tehnologiei:

 fiabilitate: sistem de siguranță foarte ușor de manevrat

 eficiență de lucru: timpi morți reduși.

HA41PX-NT beneficiază de o nouă tehnologie cu senzor pentru unghiul brațului, oferind o protecție mai bună fără alte setări suplimentare. Utilajul este mai sigur datorită noilor senzori care sunt mai bine poziționați și mai protejați.

Noua platformă cu braț articulat este de asemenea dotată cu un sistem de management al mișcării optime continue, un nou sistem de control al încărcăturii de pe platformă; o alarmă pentru o înclinare de 4° care funcționează în toate pozițiile, compensație hidraulică pentru platformă și managementul stabilității în toate pozițiile. Noul panou de control BusCan asigură o transmitere exactă a datelor maximizând fiabilitatea.

Manevrabilă și precisă

Dispozitivele de control complet proporționale și simultane sunt disponibile pentru mai multă precizie, mișcări mai line și performanțe optime în toate pozițiile de lucru.

Tracțiunea și direcția 4x4, cu axe oscilante ce pot fi extinse, cea mai îngustă rază de întoarcere de pe piață, dispozitive de control simultan și o gardă la sol de 38 cm, la care se adaugă dimensiunile compacte fac din modelul HA41PX-NT o platformă remarcabilă în special pentru aplicațiile cu teren accidentat. Noul senzor de securitate pentru axele extensibile asigură o întreținere ușoară pentru acțiunile de diagnosticare și service.

Productivă

Poate ridica până la 41 m într-un timp record: platforma HA41PX-NT se folosește de punctul înalt de articulare (17,75 m) pentru a evita obstacolele și pentru a obține o optimizare perfectă a mișcărilor brațului de jos.

Fiind dotat cu un braț oscilant la 140° și o rotație a platformei la 180°, modelul HA41PX-NT este ideal pentru utilizarea chiar și pe cele mai dificil de accesat proiecte, acolo unde este necesară o rază de acțiune mare.

Service ușor și diagnostic rapid

Acest model are un nou bloc de direcție hidraulic cu un nou software pentru diagnosticare. Cu un acces ușor către toate electrovalvele de pe turelă, o durată de viață mai mare a mașinii și un nou traseu al conductelor având țevi metalice mai puțin flexibile pentru brațul superior și cel inferior fac ca operațiunile de întreținere pentru HA41PX-NT să fie extrem de simple și rapide, garantând în permanență o stare de funcționalitate maximă a platformei.

H43TPX –  platformă telescopică cu braț lung

Siguranță completă

Managementul optim și continuu al mișcării, noul sistem de control al încărcăturii din platformă, alarmă de înclinare la 4° care funcționează în toate pozițiile, compensația hidraulică a platformei, managementul stabilității în toate pozițiile garantează o siguranță completă în operarea acestei platforme.

Dispozitivele de control complet proporționale și simultane permit mișcări precise și line precum și performanțe optime în toate mediile de lucru.

Dimensiuni compacte și control

Direcția și tracțiunea sunt distribuite pe cele 4 roți cu axe extensibile și oscilante. Modelul H43 TPX are o rotație continuă a turnantei la 360° cu un control simultan și o gardă la sol înaltă. În același timp, este și extrem de compactă pentru lucrul în zone dificil de accesat.

Productivitate ridicată

Platforma H34 TPX oferă o rază orizontală de lucru de 20 m și poate urca în timp record la 43 m. Cu o capacitate maximă a nacelei de 3 persoane (450 kg), această platformă are dispozitive de control proporționale și simultane  pentru mai multă acuratețe la viteze mari.

Oferind siguranță maximă, cele două modele de platforme cu braț lung, HA41PX-NT și H43 TPX sunt conforme cu cele mai recente norme privind condițiile de lucru de la nivel european (marcarea EC, EN 280) sau internațional (ANSI, CSA, AS...).

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI