Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Utilaje pentru cariere

Terex Washing Systems, o nouă divizie a Terex Materials Processing

Noua divizie Terex Washing Systems

18.10.2012
Ema Stancu
Terex Washing Systems, o nouă divizie a Terex Materials Processing

Terex Materials Processing, parte a Terex Corporation - unul dintre cei mai importanți producători de utilaje și echipamente de construcții, a creat divizia Terex Washing Systems (TWS) care se axează exclusiv pe furnizarea de soluții pentru industria spălării de minereuri și agregate.

„Această nouă divizie va fi furnizorul exclusiv de echipamente de spălare în cadrul Terex și va înlocui produsele oferite în cadrul gamelor Powerscreen și Terex Mobile Preocessing Equipment”, a declarat Kieran Hegarty, președinte al Terex Materials Processing.

TWS oferă un portofoliu vast de echipamente, inclusiv stații de spălare a nisipului și stații de recuperare a particulelor fine, mașini de spălat bușteni, buncăre, alimentatoare, benzi transportoare, stații de spălare mobile, fixe și modulare. Prin adăugarea stațiilor combinate și a sistemelor de management al apei, această gamă are numeroase aplicații în industria construcțiilor și de reciclare.

Noi modele Terex Washing Systems

Primele produse din gama Terex Washing Systems au fost lansate în această vară în cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente internaționale destinate utilajelor pentru cariere și reciclare, Hillhead 2012. Modelul Aggwash 60-2 este o nouă stație de spălare mobilă care reușește să combine sortarea și spălarea nisipului într-un singur șasiu transportor. Proiectată în principal pentru procesarea deșeurilor din construcții și demolări este la fel de utilă și pentru aplicațiile cu materiale brute. Aggwash poate produce agregate de 4 dimensiuni, iar pentru nisipul de o singură dimensiune are o productivitate de până la 60 tone pe oră. Un alt membru al familiei Terex Washing Systems este modelul FM 200C, o unitate compactă, statică de recuperare a nisipului care este eficace atât din punct de vedere al costurilor cât și din punct de vedere al consumului energetic. Folosește forța centrifugă în interiorul instalației de desprăfuire pentru a îndepărta argilele, nămolul și aluviunile, atingând astfel nivelul calitativ impus. FM 200 C combină un rezervor de acumulare, o pompă centrifugă pentru noroi, instalație de desprăfuire pe bază de apă și un ciur de eliminare a apei pe un singur șasiu.

În plus, TWS  a anunțat recent lansarea unui nou Serviciu de Automatizare și Control pentru Stații (PACS). Acest serviciu le va permite clienților să îmbunătățească eficiența stațiilor prin utilizarea unor sisteme de control de ultimă generație, complet integrate pentru întreaga gamă de produse a diviziei TerexŸWashing and Water Management. În ultimii ani Terex a dezvoltat unele dintre cele mai avansate sisteme de control  din industrie, destinate întregii game stații mobile și fixe de sortare și concasare. Astfel clienții beneficiază de sisteme de control eficiente din punct de vedere operațional și al costurilor, indiferent de cerințele stației de la cele cu control singular printr-un singur buton la automatizări la scară largă a mai multor stații inclusiv control radio și telemetric și achiziție de date.

Powertek Group, distribuitor al întregii game de utilaje Terex, comercializează acum și noile echipamente produse care se adresează carierelor și balastierelor.

www.powertek-company.ro

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI