Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

«Together. Now & Tomorrow.» - Liebherr la Bauma 2019

La expozitia internationala Bauma 2019, ce se va desfasura intre 8 si 14 aprilie, la München, Liebherr va oferi vizitatorilor oportunitati unice de a experimenta la fata locului cele mai recente inovatii tehnice din domeniul masinilor de constructii, pentru manipularea materialelor, pentru minerit, precum si, al componentelor si atasamentelor de lucru.  In standul exterior de prezentare, pe o suprafata de aproximativ 14.000 m2, cat si in standurile interioare, vizitatorii se pot astepta sa vada numeroase tehnologii si noutati practice, ce vor evidentia avantajele tehnologice actuale si inovatiile de maine.
 
La Bauma 2019, Liebherr isi va prezenta cele mai recente evolutii ale produselor si inovatii ce acopera intreaga gama de masini de constructii, manipulare a materialelor si minerit, la acestea adaugandu-se si o varietate de componente. Grupul Liebherr este convins ca toate aceste inovatii, impreuna cu reteaua imbunatatita de vanzari si servicii, ii vor asigura o crestere ulterioara a vanzarilor pe aceasta piata. Acest lucru se reflecta si in cererea actuala pentru produsele si serviciile Grupului Liebherr.
 
Potrivit prognozelor, in cursul exercitiului financiar 2018, Grupul Liebherr si-a marit din nou cifra de afaceri care, conform cifrelor actuale si pentru prima data in istoria companiei, a depasit valoarea de zece miliarde de euro. Motoarele dezvoltarii economice a grupului pe anul 2018 au fost masinile de constructii si echipamentele miniere, divizii unde vanzarile au crescut cu aproximativ zece procente in ansamblu. Cele doua segmente cele mai bine vandute ale diviziei de masini de constructii, masinile pentru lucrari terasiere si macaralele mobile, si-au sporit din nou cifra de afaceri – cele dintai au cunoscut o crestere relativ usoara, notata cu o cifra, iar cele din urma o crestere accentuata, in intervalul a doua cifre. Cresterea vanzarilor de echipamente miniere a fost si mai pronuntata, productia acestora beneficiind de relansarea industriei extractive. Diviziile pentru macarale turn si pentru tehnologia betonului au inregistrat, de asemenea, o crestere a cifrei de afaceri.
 
Sub sloganul «Together. Now & Tomorrow – Impreuna. Acum si maine», Grupul Liebherr va oferi vizitatorilor expozitiei sansa de a cunoaste mai multe despre produsele sale, inovatiile si tendintele din industria masinilor de constructii. In plus, la toate standurile se vor desfasura diferite activitati si o gama larga de promotii ii vor astepta pe vizitatori, toate acestea desfasurandu-se sub sloganul «Together. Now & Tomorrow» care va reprezenta o adevarata experienta de viata pentru participanti.
 
O prezentare generala a standurilor Liebherr de la Bauma 2019
Cu o jumatate de an inainte de deschiderea portilor la Bauma 2019, cea mai mari expozitie internationala de masini, echipamente si materiale de constructii si utilaje miniere, Liebherr a inceput sa-si amenajeze standul exterior de prezentare. Cu o suprafata de aproape 14.000 m2, aceasta zona in aer liber ofera spatiu de prezentare pentru mai mult de 60 de exponate. Printre numeroasele produse ce vor fi expuse, din categoria macaralelor turn, mobile si pe senile, a masinilor pentru lucrari de terasament, pentru manipularea materialelor si transportul lor, a masinilor speciale pentru fundatii adanci, a echipamentelor pentru fabricarea, transportul si pozarea betonului si a masinilor pentru minerit, vizitatorii vor remarca cu interes noile inovatii si modul cum a evoluat tehnologia.
 
In plus, Liebherr isi va prezenta cele mai recente sisteme tehnice intr-un stand interior, cu o suprafata de 450 m2. Accentul se pune pe sistemele de monitorizare a conditiilor de lucru si pe solutiile de sistem.
 
Intr-un pavilion alaturat, la un alt stand, vizitatorii vor putea vedea de aproape cele mai recente inovatii din gama extinsa de echipamente proprii de lucru atasate, cu care Liebherr isi largeste considerabil numarul de aplicatii pentru fiecare produs al sau si, in plus, sporeste eficienta si calitatea lucrarilor.
 
Pe langa toate acestea, la standul de informare Liebherr din zona exterioara, vizitatorii vor avea ocazia sa afle ultimele informatii despre oportunitatile profesionale de formare si de angajare in cadrul Grupului Liebherr. Totodata, in incinta Centrului International de Congrese din München (ICM) se va desfasura, pe tot parcursul desfasurarii expozitiei, evenimentul „THINK BIG!” - „Gandeste la scara mare!”, Liebherr fiind una dintre cele 16 companii de top care vor lua parte la acest eveniment creat special pentru a arata tinerilor studiosi, dar mai ales studentilor, oportunitatile de cariera in industria masinilor si utilajelor pentru constructii si a materialelor de constructie.
 
Avantajele create de tehnologiile actuale – inovatiile de maine
Cei de la Liebherr, considera ca feedbackul permanent intretinut cu clientii, operatorii de masini si persoanele entuziaste din industrie este decisiv pentru a stapani impreuna viitorul, iar Bauma se dovedeste o platforma binevenita pentru aceasta conexiune. Unul dintre subiectele fierbinti orientate spre viitor este digitizarea, care acum are un impact puternic asupra oricaror sfere de activitate si produselor, in ceea ce priveste sistemele de asistenta sau ofertele de servicii si de formare, de exemplu.
 
La Bauma 2019, Liebherr va prezenta in premiera cu o noua serie de macarale turn cu cabluri de forta din fibre sintetice, care vor fi disponibile pentru vanzare incepand cu luna aprilie 2019. Acest nou cablu din fibre de inalta rezistenta cantareste aproximativ o cincime din masa unui cablu conventional executat din fire metalice rasucite, are o durabilitate de patru ori mai mare, fiind extrem de rezistent la uzura si permitand un numar ridicat de cicluri de flexiune, nu necesita ungere si este mult mai usor de manevrat si de schimbat. La acest targ comercial international, Liebherr va prezenta si cinci noi macarale mobile. Acestea, bazandu-se pe tehnologii dovedite, se remarca prin performante superioare, randament ridicat si adaptabilitate mai buna la conditiile de exploatare. In plus, Liebherr va prezenta in premiera si o noua macara pe senile, cu o sarcina utila de 300 de tone. Aceasta macara dispune de sisteme de asistenta inovatoare, care sporesc ii siguranta in exploatare si faciliteaza manevrarea ei.
 
Incepand cu luna ianuarie a acestui an si pe parcursul intregului an, Liebherr va introduce pe linia de productie noua generatie de excavatoare pe senile pentru lucrari de terasament. Intr-o prima faza vor fi lansate sapte modele noi, de la 22 la 45 de tone. Noile excavatoare din Generatia 8, unele vor fi expuse la Bauma 2019, au o putere mai mare si o productivitate sporita, dispun de un nivel mai ridicat de siguranta si asigura un confort superior operatorului.
 
La noul incarcator pe pneuri Xpower, vizitatorii standului Liebherr vor aprecia integrarea unui pachet complet de functii, ce cuprinde un mare numar de sisteme inteligente de asistenta. Acestea includ, de exemplu, noul sistem de detectare a persoanelor aflate in spatele masinii, precum si un sistem integrat de monitorizare a presiunii in anvelope. Cu acestea sicu alte sisteme de asistenta, Liebherr ofera solutii holistice pentru a optimiza siguranta si confortul in munca zilnica desfasurata pe un incarcator frontal. Toate sistemele au fost dezvoltate de Grupul Liebherr si, prin urmare, sunt complet integrate in sistemul de control al masinii.
 
In zona dedicata echipamentelor miniere, vizitatorii vor avea sansa de experimenta puterea autobasculantelor rigide si a uriaselor excavatoare clasice de mina. Tot aici, vizitatorii vor constata ca un singur tablou de bord poate simplifica ca niciodata managementul flotei.
 
Cei interesati de industria constructiilor vor descoperi pompa de beton automata 42 M5 XXT, din clasa mijlocie, complet modernizata. Multe subansamble tehnice provin din productia proprie de componente Liebherr. Deosebit de importanta se dovedeste a fi noua unitate „Liebherr Powerbloc”, de antrenare a sistemul de pompare, la care, toate elementele hidraulice de comutare si  masurare au fost complet integrate. Aplicarea acestei solutii tehnice a condus la eliminarea a numeroase furtunuri hidraulice si a multor alte asemenea componente.
 
Tot la Bauma 2019, Divizia de Componente Liebherr va prezenta, pe langa o gama completa de noi produse, si versiunea  demo a unei aplicatii care prezinta functionalitati extinse ale tuturor componentelor Liebherr, in domeniul monitorizarii conditiilor de lucru – de la motorul diesel pana la stocarea energiei hidraulice, de la transmisiile hidraulice la rulmenti. In viitor aceasta aplicatie va permite producatorilor de masini sa informeze administratorii flotelor, personalul de service si operatorii masinilor despre starea componentelor acestora.
Industry

Recent Posts:

Companiile care reciclează asfaltul vechi creează noi surse de venit.Această industrie se confruntă cu numeroase provocări, cum ar fi costurile ridicate de îndepărtare a pavajului și de transport a materialului, în condițiile în care se asigură în același timp prote...


Citeste mai mult

Bianchi Casseforme, prin dealer exclusiv Gabor Concrete, își afirmă din nou prezența în România prin furnizarea de standuri autoportante pentru construcția de grinzi ‘’I’’ pentru poduri și două utilaje Speedy pentru distribuția betonului.Sediul PORR C...


Citeste mai mult

Conceput în secolul 17 și cu o istorie de peste 400 de ani, Sumitomo a dezvoltat mai multe sub-companii de succes, printre care și Sumitomo Heavy Industries.Înființată în anul 1888 cu scopul confecționării și reparării utilajelor, Sumitomo Heavy Industries s-a dezvoltat mai...


Citeste mai mult

Volvo Construction Equipment este lider în domeniul sustenabilității și economiei circulare în industria utilajelor pentru construcții, remarcându-se printre ceilalți producători de utilaje prin focusul pe inovație. Despre tendințele generale de digitalizare și electrifica...


Citeste mai mult