Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

AL FARIS ȘI GOLDHOFER MARCHEAZĂ UN PARTENERIAT DE LUNGĂ DURATĂ

AL FARIS ȘI GOLDHOFER MARCHEAZĂ UN PARTENERIAT DE LUNGĂ DURATĂ

Înființat în 1992, Grupul Al Faris este un partener global bine cunoscut companiilor de top din Orientul Mijlociu pentru închirierea de echipamente grele, transporturi grele și operațiuni de ridicare grele pentru proiecte majore de construcții. Pentru transportul și închirierea de încărcături grele, lungi și mari, experimentatul specialist în logistică se bazează de 12 ani pe module tractate și autopropulsate pentru vehicule grele, precum și pe semiremorci de la Goldhofer. Vehiculele produse în Memmingen, Germania, oferă Grupului Al Faris din Emiratele Arabe Unite o flotă extrem de diversă, complet funcțională și flexibilă, pentru o mare varietate de aplicații, chiar și pentru cele mai dificile cerințe de transport.

Întreprindere de familie, cu 28 de ani de experiență la activ, Grupul Al Faris oferă o gamă largă de soluții sigure și fiabile pentru transporturi agabaritice și ridicarea unor obiecte grele, folosind cele mai avansate echipamente combinate cu cele mai bune practici integrate și durabile. Pe lângă cea mai mare flotă de macarale și echipamente grele din Orientul Mijlociu, Al Faris dispune de o rețea extinsă de garaje și stații de asistență, ingineri de service, tehnicieni și echipe dedicate de profesioniști.

Grupul Al Faris a jucat un rol esențial în lucrările de construcție pentru numeroase proiecte emblematice, cum ar fi metroul din Dubai și centrul comercial Dubai Mall, metroul din Riyadh, insula artificială Palm Jumeirah și cea mai înaltă clădire din Dubai, Burj Khalifa. De asemenea, principalele industrii din regiune, cum ar fi cea a petrolului și a gazele naturale, transportul maritim, construcțiile, petrochimia și industria prelucrătoare, se bazează pe profesionalismul dovedit și pe anii lungi de experiență ai grupului Al Faris.

UN PARTENERIAT DOVEDIT
De 12 ani încoace, Al Faris se bazează pe soluțiile flexibile de transport oferite de Goldhofer - semiremorci cu podea joasă și module tractate și autopropulsate pentru sarcini grele - pentru a livr a la diverse destinații, utilaje de construcții grele și generatoare, componente industriale și de construcție lungi, recipiente supradimensionate, mașini pentru încărcarea navelor și chiar ambarcațiuni și nave.

"Indiferent de tipul de vehicul implicat, semiremorci cu podea joasă sau module tractate sau autopropulsate pentru sarcini grele, configurațiile flexibile disponibile cu Goldhofer ne-au pus în poziția de a oferi clienților noștri un răspuns rapid de soluții de transport fiabile și pe care să le punem în aplicare rapid și economic. Până în prezent, flota noastră de vehicule Goldhofer, perfect adaptabilă, ne-a permis să acoperim toate cerințele de transport, oricât de provocatoare ar fi." - HILLARY PINTO, FONDATORUL GRUPULUI AL FARIS

Alegerea sau configurarea vehiculelor Goldhofer potrivite se bazează întotdeauna pe o evaluare intensivă și o planificare minuțioasă, luând în considerare atât încărcătura, cât și condițiile care trebuie îndeplinite în timpul deplasării.

LIVRĂRI GARANTATE CONFORM PLANIFICĂRII
Pe perioada derulării parteneriatului strâns cu Goldhofer, Al Faris a transportat aproape orice produs lung, mare, greu și voluminos utilizat în industria petrochimică, de construcții, petrol/gaze și în industria prelucrătoare. Anul trecut, de exemplu, compania a transportat la o rafinărie din Abu Dhabi, pe o distanță de 150 km, 19 recipiente de separare a petrolului, supradimensionate, dar și piesele extrem de grele ale unei mașini pentru încărcarea navelor și componentele unui transportor mobil cu roată cu cupe destinate a ajunge în portul Jebel Ali pentru a fi expediate mai departe, pe mare, în insula canadiană Baffin.

SOLUȚII DE PRECIZIE PENTRU O SITUAȚIE RECIPROC AVANTAJOASĂ
Al Faris a transportat recent un remorcher și mai multe pontoane, pe o distanță de 140 km, până la bar ajul Hatta Dam, unde se construiește o centrală hidroelectrică reversibilă, cu o capacitate de producție de 250 MW, caracterizată prin stocarea energiei potențiale a apei prin pompare ecologică. Traseul a implicat parcurgerea mai multor pasaje înguste și trecerea pe sub proeminențe stâncoase și linii de alimentare electrice față de care spațiul liber era extrem de redus. În urma unei atente planificări, Al Faris a ales pentru prima etapă a traseului, dintre port și zona urbană, o combinație de module de transport Goldhofer, cu podea coborâtă, pentru transportul sarcinilor grele, iar acest lucru a ușurat deplasarea în zona pasajelor înguste și a sensurilor giratorii.

Cu toate acestea, în zonele muntoase din munții Hatta, cu pantă accentuată de până la 23 de gr ade, s-au utilizat module de mare capacitate THP remorcate și PST autopropulsate. Planificarea riguroasă a transportului agabaritic a făcut ca remorcherul și pontoanele să ajungă la des tinație la termenul stabilit. „În c adrul flotei noastre, semiremorcile și modulele de mare capacitate Goldhofer joacă un rol important și se do vedesc sigure în funcționare. Ele formează baza planificării și organizării noastre de precizie, compania noastră fiind renumită pentru livrarea la timp”, spunea Hillary Pinto.

Industry

Recent Posts:

Companiile care reciclează asfaltul vechi creează noi surse de venit.Această industrie se confruntă cu numeroase provocări, cum ar fi costurile ridicate de îndepărtare a pavajului și de transport a materialului, în condițiile în care se asigură în același timp prote...


Citeste mai mult

Bianchi Casseforme, prin dealer exclusiv Gabor Concrete, își afirmă din nou prezența în România prin furnizarea de standuri autoportante pentru construcția de grinzi ‘’I’’ pentru poduri și două utilaje Speedy pentru distribuția betonului.Sediul PORR C...


Citeste mai mult

Conceput în secolul 17 și cu o istorie de peste 400 de ani, Sumitomo a dezvoltat mai multe sub-companii de succes, printre care și Sumitomo Heavy Industries.Înființată în anul 1888 cu scopul confecționării și reparării utilajelor, Sumitomo Heavy Industries s-a dezvoltat mai...


Citeste mai mult

Volvo Construction Equipment este lider în domeniul sustenabilității și economiei circulare în industria utilajelor pentru construcții, remarcându-se printre ceilalți producători de utilaje prin focusul pe inovație. Despre tendințele generale de digitalizare și electrifica...


Citeste mai mult