Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Zoom in

BKT SPACE - NOUL CENTRU INTERACTIV AL BKT

BKT SPACE - NOUL CENTRU INTERACTIV AL BKT

Compania inaugurează, la sediul său european, singura unitate digitală de instruire și informare dedicată exclusiv anvelopelor. Săli interactive și cu dotări de ultimă generație dedicate explorării lumii și a istoriei BKT. BKT Space crează o punte simbolică între trecut și viitor.

Explorarea noului centru este o experiență unică, o adevărată călătorie, așa cum este o călătorie și descoperirea lumii BKT. Aceasta este și intenția revoluționarului BKT Space, creat sub forma unui itinerar metaforic și real ce parcurge diferite săli tematice, care permit vizitatorilor să descopere și să experimenteze în mod activ istoria, filozofia, valorile, produsele, provocările și viitorul companiei BKT.

TUNELUL INTERACTIV, STARGATE DE ACCES LA LUMEA BKT
Iată de unde pornește itinerariul pentru descoperirea BKT. Istoria companiei este protagonista acestui tunel cu o lungime de 7 metri și plin de instrumente digitale pentru o analiză aprofundată a evoluției BKT, de la fondarea sa și până în pr ezent.

SALA „TIRE WORLD” – TOTUL DESPRE ANVELOPE
Acest spațiu găzduiește un perete touch dedicat diverselor aplicații ale produselor BKT, prin intermediul căruia se pot explora, prin fotografii și filme, diferite domenii de activitate ale companiei, printre care: sectorul agricol, industrial și amenajarea terenului. În această sală se află, de asemenea, o masă interactivă ce poate găzdui maxim 8 persoane și o secțiune dedic ată materiilor prime utilizate în producția de anvelope, fiind posibilă vizionarea istoricului și a rolului acestora în cadrul compusului.

SPAȚIU DE REALITATE VIRTUALĂ – O CĂLĂTORIE VIRTUALĂ LA BHUJ
Patru stații de RV permit explorarea, prin intermediul a patru itinerarii diferite, a celei mai recente fabrici realizate de BKT la Bhuj, în statul indian Gujarat. Bhuj este cunoscut deoarece reprezintă un exemplu strălucit de fabrică socială ce găzduiește nu numai producția, ci și întreaga comunitate a angajaților BKT, centrele de recreere, zonele comune, un centru medical, o școală și diverse servicii.

SPAȚIU SPORT – CA PE STADION
Sportul este instrumentul perfect pentru a împărtăși și a răspândi valorile sportive ale BKT și anume spirit de echipă, f air play și respect pentru adversar. Din acest motiv, BKT este sponsorul unor importante evenimente sportive din întreaga lume. Această sală reprezintă un tribut adus sportului și simulează tribunele unui stadion în care vizitatorii se pot așeza și pot viziona videoclipurile sportive realizate de BKT.

SPAȚIU PENTRU JOCURI – ATUNCI CÂND MUNCA DEVINE DISTRACTIVĂ
Aceasta este o sală cu jocuri video și un simulator de mașini specializate și echipate cu anvelope BKT, unde vizitatorii pot lucra… relaxându-se.

SALA RELAX – ÎNTOARCERE CĂTRE TRECUT
Compania nu-și uită niciodată originile, tradițiile și, deși privește întotdeauna către viitor, păstrează strâns legăturile cu trecutul. Aceasta este sala unde are loc acest lucru. Este o sală liniștită, fără tehnologie, dar cu culori, tradiție și elemente culturale tipice, pentru a trăi o experiență senzorială neașteptată.

„Sunt deosebit de încântat să vă întâmpin la BKT Space, spațiul unde valorile noastre tradiționale întâlnesc cele mai avansate tehnologii pentru a defini împreună o dimensiune unică”. Cu aceste cuvinte, dl. Arvind Poddar, Președinte și Administrator Delegat al BKT, îi întâmpină cu un film pe toți vizitatorii spațiului BKT Space inaugurat pe 5 aprilie la sediul companiei din localitatea Seregno (MB), în Italia.

Spațiul BKT este surprinzător nu numai pentru că este unic și nu numai dat orită celor mai noi tehnologii disponibile aici, ci și datorită contrastului semnificativ dintre tehnologiile de nouă generație din primele săli și experiența simplă, genuină și tăcută din ultima sală. Acest contrast reprezintă de fapt un echilibru, o punte între trecut și viitor, o mărturie a unei călătorii spre o inovație care nu-și uită niciodată propriile origini. Vizualizarea, analiza profundă, explorarea universului, pătrunderea într-o nouă dimensiune: toate acestea sunt teme legate de călătorie, aceleași teme pe care fiecare dintre noi le va regăsi reparcurgând istoria BKT.

Zoom in

Recent Posts:

Erkunt Tractor s-a aflat în Sudan pentru a celebra serbarea entuziastă a primelor tractoare ieșite de pe linia de producție cu licența ArmaTrac din Sudan, una dintre cele mai puternice țări din Africa. Erkunt Tractor a acordat o licență GIAD, una dintre cele mai mari întreprinde...


Citeste mai mult

Flota demo oficială de camioane a producătorului DAF, timp de 3 săptămâni, 13-31 mai, a făcut un adevărat tur de forță prin România, desfășurând nu mai puțin de cinci evenimente, în locații diferite din țară, și anume: Arad (14 mai), Gilău (17 mai), Brașov (2...


Citeste mai mult

Titan Machinery România, parte a grupului Titan Machinery Inc. din Statele Unite ale Americii, unicul importator și distribuitor al mărcilor Case IH, Case Construction Equipment și Väderstad pe piața internă, cu o prezență activă în România din anul 2012, a ef ectuat c...


Citeste mai mult

In data de 22 martie, Terra Palfinger a livrat catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) primele sase macarale Palfinger PK 165.002 TEC 7, montate pe autosasiuri MAN TGS 41.460 8x8 BB cu platforma extensibila. Dotarea departamentului pentru Situatii de Urgenta (ISU) cu automacara...


Citeste mai mult