Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

CÂND SCOPUL AFACERII TALE ESTE SUCCESUL AFACERII CLIENTULUI TĂU

CÂND SCOPUL AFACERII TALE ESTE SUCCESUL AFACERII CLIENTULUI TĂU

Atragerea și păstrarea clienților are un impact direct asupra profitabilității. O afacere îndreptată spre clienți ajută compania să păstreze clienții și să genereze venituri repetate. Succesul în păstrarea clienților înseamnă mai mult decât să le oferi acestora ceea ce ei se așteaptă să le oferi. O companie trebuie să depășească așteptările clienților dacă dorește să creeze apărători loiali ai mărcii.


Fiecare afacere rezolvă o nevoie pe care o anumită categorie de persoane sau de companii o are, iar cu cât nevoia este mai stringentă și cu cât se adresează unui număr mai mare de potențiali clienți cu atât afacerea are un potențial mai mare. Problema este însă că, în timp, pentru unele companii scopul principal al afacerii a devenit acela de a obține profit cât mai rapid. Au curs râuri de cerneală pe tema „clientul este în centrul atenției noastre” și, cu toate acestea, puține sunt companiile care reușesc să pună în practică această filozofie de afaceri.

O astfel de companie, pentru care clientul este în centrul atenției afacerii, este Corporation Construct, cu sediul în Baia Mare, Maramureș. În luna mai a acestui an se împlinesc 17 ani de la înființarea acestei companii. În toți acești ani compania s-a dezvoltat continuu, devenind una dintre cele mai cunoscute la nivel național pentru producția și comercializarea de piese de uzură pentru utilaje de carieră: piese pentru concasoare, piese pentru excavatoare și încărcătoare frontale, cupe „heavy - duty”, dinți și lame uzură pentru cupe, site pentru stațiile de sortare, blindaje pentru stații de betoane, etc.

„De 17 ani «semănăm», iar în ultimii ani am început să culegem roadele. Iar în tot acest timp, în centrul atenției afacerii noastre a fost pus succesul afacerii clientului, așa încât toate acțiunile făcute au fost în această direcție, chiar dacă, uneori, rezultatul nu a fost cel dorit” – spunea dl. ing. Sebastian BREBAN, director și membru cofondator Corporation Construct.

În acest contest, compania Corporation Construct a gândit și integrat un departament special care să urmărească continuu soluțiile tehnice implementate, bazându-se pe feedbackul permanent al clienților. Adaptarea la condițiile specifice de lucru din sectorul producerii de agregate, beton și asfalt și optimizarea continuă a soluțiilor implementate sunt procese care nu se termină niciodată.

Experiențele negative trecute precum și costul ridicat al pieselor de uzură, s-au dovedit în general un impediment în calea acestei optimizări, astfel încât companiile din sectorul agregatelor minerale au fost nevoite să aleagă cu foarte mare atenție furnizoru de piese de uzură pentru utilajele lor de carieră. Problemele apărute în trecut pe liniile de aprovizionare au determinat unele dintre aceste companii să-și schimbe furnizorul, trecând astfel peste impedimentele semnalate.

Pentru Corporation Construct această perioadă de schimbări pe piața pieselor de uzură s-a dovedit benefică pentru că mulți potențiali clienți au devenit clienți cu adevărat. Iar această situație se datorează modului cum este condusă afacerea. „Clientul este în centrul atenției - toată filozofia noastră de business se învârte în centrul acestui concept. Pentru a dovedi că nu este numai un slogan, ci chiar modul nostru de lucru, pot să spun că suntem una dintre puținele companii din segment, dacă nu chiar singura, care oferă garanții reale. Indiferent de provocarea tehnică, găsim totdeauna o soluție pentru ca firma care a apelat la profesioniștii noștri să-și continue activitatea cu cele mai bune rezultate” - spunea dl. Sebastian BREBAN:  

Pentru a comanda piese de uzură pentru o mașină sau un utilaj de construcții clientul nu este nevoie să cunoască producătorul utilajului, pentru că pentru Corporation Construct nu contează cine este producătorul. Specialiștii de la Corporation Construct găsesc soluții la orice problemă, chiar dacă utilajul este prea vechi, documentația tehnică însoțitoare s-a pierdut și nu există piese de de schimb pe piață sau clientul are nevoie de piese de uzură noi, care să fie rezistente dar nu foarte scumpe. Analizând cu atenție solicitările la care este supus utilajul, condițiile de lucru și cerințele de producție solicitate, personalul tehnic de specialitate de la Corporation Construct are capacitatea de a identifica și de a oferi acele soluții tehnice personalizate care vor reduce costurile de producție pentru fiecare client în parte.

Totodată, specialiștii de la Corporation Construct au capabilitatea tehnică necesară de a face verificări tehnice sezoniere a concasoarelor, pentru înlocuirea pieselor uzate, precum și înlocuirea preventivă a pieselor care prezintă un risc ridicat de defectare, precum și de a efectua reparații capitale la toate tipurile de concasoare.

În prezent compania Corporation Construct este bine cunoscută la nivel național de către proprietarii de utilaje de carieră, indiferent de mărimea și vechimea lor. De ce se bucură de o asemenea reputație compania Corporation Construct? Pentru că numele companiei este legat de calitate produselor și serviciilor oferite, dar și de costurile de exploatare reduse, iar ceea ce o recomandă pe piață sunt:
- experiența profesională acumulată de personalul tehnic de-a lungul a 17 ani de activitate;
- stocul de piese existent pentru cele mai populare utilaje;
- capacitatea de a urmări și optimiza continuu soluțiile tehnice implementate;
- garanțiile care sunt oferite clienților;
- disponibilitatea în soluționarea problemelor clienților;
- capacitatea de a susține proiecte mari, pe termen lung;
- capacitățile moderne de producție;
- reputația construită în cei 17 ani de activitate.


Industry

Recent Posts:

Companiile care reciclează asfaltul vechi creează noi surse de venit.Această industrie se confruntă cu numeroase provocări, cum ar fi costurile ridicate de îndepărtare a pavajului și de transport a materialului, în condițiile în care se asigură în același timp prote...


Citeste mai mult

Bianchi Casseforme, prin dealer exclusiv Gabor Concrete, își afirmă din nou prezența în România prin furnizarea de standuri autoportante pentru construcția de grinzi ‘’I’’ pentru poduri și două utilaje Speedy pentru distribuția betonului.Sediul PORR C...


Citeste mai mult

Conceput în secolul 17 și cu o istorie de peste 400 de ani, Sumitomo a dezvoltat mai multe sub-companii de succes, printre care și Sumitomo Heavy Industries.Înființată în anul 1888 cu scopul confecționării și reparării utilajelor, Sumitomo Heavy Industries s-a dezvoltat mai...


Citeste mai mult

Volvo Construction Equipment este lider în domeniul sustenabilității și economiei circulare în industria utilajelor pentru construcții, remarcându-se printre ceilalți producători de utilaje prin focusul pe inovație. Despre tendințele generale de digitalizare și electrifica...


Citeste mai mult