Follow us


Aboneaza-te la newsleter

News

Cum a fost la CoBuild 2023? Neaşteptat. Neaşteptat de bine!

Cum a fost la CoBuild 2023? Neaşteptat. Neaşteptat de bine!

Un singur cuvânt poate caracteriza prima ediţie CoBuild: neaşteptat. Neaşteptat de bine! Înainte cu luni de zile de CoBuild, mulţi parteneri ne întrebau constant cum va fi. Le-am spus tuturor în modul cel mai transparent că nu ştim. Prima ediţie a orice este mereu surprinzătoare, mereu vezi şi faci lucruri pentru prima dată, nu ai de unde să spui din experienţă. Aşa a fost şi pentru noi la CoBuild: nu am ştiut exact la ce să ne aşteptăm.

Locaţia a fost neaşteptată. Atât pentru noi iniţial, care am ales-o, cât şi pentru parteneri. Toţi ne întrebau: de ce Ciugud? Cred că pentru cine a fost acolo întrebarea şi-a primit cu prisosinţă răspunsul. Primăria Ciugud ne-a fost alături într-un mod exemplar şi total neaşteptat!

Numărul vizitatorilor a fost neaşteptat. Noi am estimat peste 10 000 vizitatori şi campaniile noastre au targetat peste 15 000, dar, în sinea noastră, nu speram să ne depăşim propriile aşteptări. Însă vizitatorii au început să curgă încă de joi dimineaţă şi să continue să vină până şi duminică, ziua în care CoBuild se terminase şi noi deja strângeam standurile. Ne-a bucurat şi procentul de vizitatori avizaţi B2B de peste 85% - reprezentanţi ai companiilor direct interesate de utilaje şi tehnologii.

Serviciile de logistică au fost îndeplinite neaşteptat de exemplar. O persoană desemnată a companiei de logistică a fost peste două săptămâni cu telefonul şi staţia de emisie recepţie lângă el şi la orice telefon şi cerinţă primită răspundea mereu: Da, se poate!

Partenerii prezenţi cu standuri au fost neaşteptat de binevoitori şi de bine pregătiţi să primească oaspeţii şi clienţii. Rareori am stat de vorbă cu cineva nemulţumit care, chiar dacă avea o doleanţă pe moment, o rezolvam rapid şi devenea la fel de mulţumit ca majoritatea.

Colaborarea cu oficialii publici a fost neaşteptat de rapidă şi eficientă: cu oficialii judeţului Alba, cu Primăria Ciugud nu mai spun (au tratat CoBuild ca pe un eveniment al lor), cu Poliţia, Jandarmii, ISU, toţi au contribuit să iasă un eveniment frumos, toţi mândri că se întâmplă la ei în zonă. În fiecare zi am fost din ce în ce mai uimiţi de c e se întâmplă, în mod neaşteptat. La final nu ne venea să credem că am avut aşa un eveniment şi că aproape toţi partenerii ne cereau să facem booking pentru CoBuild 2024. Neaşteptat!

Însă atunci când se aliniază astrele, când membrii echipei trag în aceeaşi direcţie şi chiar doresc ca rezultatul muncii lor să fie unul calitativ, atunci rezultatele încep să se vadă! Până la urmă, după faptă şi răsplată.

Mulţumesc tuturor partenerilor care au avut curajul să vină cu noi la CoBuild 2023, cât şi întregii noastre echipe fabuloase!

Să ne vedem sănătoşi la CoBuild 2024!
Cornelia Rotaru

News

Recent Posts:

IVECO, nume de referință în industria vehiculelor comerciale, anunță deschiderea unui nou punct de vânzare și service în orașul Deva, alături de partenerul Dutch Truck Services. Alături de echipa IVECO Romania, Dutch Truck Services și AIC Services, la ceremonia de inaugura...


Citeste mai mult

Evenimentul unde se dezbat și analizează ultimele tendințe în administrarea eficienta a flotelor auto revine cu o noua ediție pe 19 septembrie, la Crowne Plaza Bucharest. Fleet Management Conference va aduce în prim-plan cele mai bune practici pentru creșterea performanțelor flotei...


Citeste mai mult

ATP Trucks Automobile, compania românească producătoare de autovehicule de transport rutier și persoane, anunță livrarea cu succes a primului lot de 10 autobuze electrice ATP Bus către orașul Vișeu de Sus, marcând un moment important în angajamentul către o mobilitate urba...


Citeste mai mult

Podul suspendat de la Brăila, cel mai mare din România și cel mai mare de peste Dunăre, a intrat deja în topul celor mai lungi poduri din Europa, ocupând locul cinci cu o lungime totală de 1974 de metri și fiind al treilea pod suspendat după deschiderea centrală dintre pilon...


Citeste mai mult