Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

DOUĂ NOI PISTE PENTRU GRINZI PRECOMPRESE ÎN ROMÂNIA

DOUĂ NOI PISTE PENTRU GRINZI PRECOMPRESE ÎN ROMÂNIA

Bianchi Casseforme srl își consolidează prezența în România prin instalarea unei piste universale pentru producția de grinzi prefabricate TLR/I/T.

SW Umwelttechnik a fost fondată în Klagenfurt în 1910 și apoi să extins de-a lungul anilor mai întâi în Ungaria și apoi în România. De asemenea, este listată la Bursa de Valori din Viena din 1997. SW Umwelttechnik este o companie internațională care are nouă birouri în Austria, Ungaria și România.

Dezvoltă şi produce elemente prefabricate din beton pentru construcția şi extinderea diferitelor tipuri de infrastructuri. Facilitățile moderne de producție și know-how-ul dobândit de-a lungul timpului au făcut ca SW Umwelttechnik să fie una dintre companiile lider în sectorul construcțiilor.

În 2021, SW Umwelttechnik a comandat Bianchi Casseforme srl două mase vibrante basculante și un cofrag pentru stâlpi. Bianchi Casseforme s.r.l, este o companie italiană de familie, fondată în 1964, activă în întreaga lume cu o gamă largă de servicii și produse pentru industria prefabricatelor din beton, construcția de clădiri industriale şi rezidențiale, reprezentată în România de compania Gabor Concrete.

PRIMA LIVRARE COFRAJ STÂLPI MODULAR CU LUNGIMEA DE 32 M.

Cofrajul permite realizarea stâlpilor de secțiune variabilă dreptunghiulară sau pătrată: minim 50x50 până la maxim 100x100 cm. Cofrajul este compus dintrun cadru de bază, două laterale modulare concepute pentru stâlpi cu înălțimea maximă de 100 cm care se deschid și se închid hidraulic, reglabile pe înălțime pentru a produce produse mai mici și un fund de 60 cm lățime.N° 2 MESE VIBRANTE BASCULANTE CU DIMENSIUNI (12 X 4,5 M ȘI 12 X 4 M)

Sunt folosite pentru producția de panouri prefabricate din beton. Sunt realizate din tablă de oțel cu grosimea de 1 cm și rigidizate cu profile metalice. Mecanismul de basculare constă într-o rotire a bancului în jurul unui punct fix prin intermediul unor cilindri hidraulici telescopici care permit, după întărirea betonului, o îndepărtare uşoară a elementelor în poziție verticală.

Masa vibrantă este completată de o margine inferioară și o margine laterală reglabilă pe înălțime pentru a permite producerea de panouri de diferite grosimi. În final sunt echipate cu un sistem de măturare şi vibrații, cu vibratoare electrice tip VFC2000.

A DOUA FURNIZARE

În 2022 SW Umwelttechnik a avut din nou încredere în Bianchi Casseforme srl, care prin dealer-ul său Gabor Concrete, a furnizat echipamentele pentru construcția grinzilor prefabricate din beton tip TLR/I/T.N° 2 CULEE DE TENSIONARE TOROANELOR

Structura cuelei este proiectată pentru a suporta o sarcină de tracțiune de 800 de tone. Culeele de tragere active constau din două coloane introduse în fundație de 1,80 m, cu un spațiu interior de 90 cm; N° 1 grinda forată, culisanta în timpul operațiilor de relaxare, completată cu găuri pentru toroame de 0,6”; N ° 2 cilindri de r elaxare cu acțiune simplă cu o capacitate de încărcare de 400 de tone și N ° 2 cilindri de relaxare cu acțiune simplă cu o capacitate de încărcare de 100 de tone.N° 2 FUNDURI UNIVERSALE

Cadrul de bază are o lungime de 62 m și o lățime de 100 cm și a fost realizat cu o placă de 8 mm grosime și rigidizată de profile metalice pe care lateralele sunt poziționate și blocate printr-un dispozitiv special de prindere.

 

SET DE LATERALE PENTRU GRINZI TLR

De lungime 24 m pentru producerea elementelor prefabricate cu profil dreptunghiular „T” sau „T” inversat cu secțiune liniară cu bază variabilă 400/1000 mm, înălțime max. de 1200 mm. Lateralele sunt realizate din tabla de 6 mm grosime, rigidizată de un cadru format din tablă şi profile structurale. Lateralele sunt echipate cu 2 tampoane verticale cu șuruburi de 150 x 570 mm și complete cu distanțiator superior și cârlige de ridicare. Laturile sunt proiectate pentru utilizare pe o bază universală și echipate cu dispozitive de prindere.

SET DE LATERALE PENTRU GRINZI I/T
De lungime 30,5 m produc grinzi I de lungime maximă 30 m, baza 30/50 cm şi H 120/140/160 cm şi grinzi T de lungime maximă 24 m, baza 30 cm şi H 120/140/ 160 cm. Lateralele sunt realizate din tablă de 6 mm grosime rigidizată de un cadru format din table şi profile structurale. Lateralele sunt modulare atât în înălţime cât şi în lungime pentru a permite producerea de elemente de diferite dimensiuni. Setul de laterale sunt complete cu distanţiatoare superiore și cârlige de ridicare și sunt concepute pentru a fi utilizate pe o bază universală.

Betonul are multe de oferit ca material de construcţie, deoarece poate emula motive tradiţionale din piatră sau poate fi folosit pentru a crea proprietăţi moderne de construcţie nouă. Acest amestec de bază din nisip, agregat de pietriș și apă face proiectele pe termen lung mai ușoare, plăcute din punct de vedere estetic și sigure. Combinaţia unică de funcţie, rezistenţă , estetică şi posibilităţi de proiectare nesfârşite îl fac cel mai popular material de construcţie, fiind baza unora dintre cele mai impresionante construcţii arhitecturale ale omului de la egipteni, romani și poate chiar mai în urmă.DE CE ESTE BETONUL ATÂT DE POPULAR ÎN CONSTRUCȚII?

Are capacitatea impresionantă de a câștiga putere în timp. Este capabil să-şi menţină calitatea cu necesitaţi reduse de reconstrucţie sau întreţinere, ceea ce îl face unul dintre cele mai populare materiale din industria construcţiilor. Cu o durată de viaţă dublă faţă de alte materiale de construcţie, cum ar fi lemnul sau materialele plastice, betonul are numeroase aplicaţii pe termen lung.

Mulţi oameni se întreabă cât de sigur este ca material de construcţie și dacă este într-adevăr cea mai bună opţiune pentru proiectul lor.Betonul armat oferă o rezistenţă remarcabilă la explozie şi/sau impact. În plus, poate rezista la temperaturi foarte ridicate şi la foc pentru o lungă perioadă de timp, fără pierderea integrităţii structurale.

Tehnologia betonului s-a dezvoltat în decursul timpului în scopul de a răspunde efectiv cerinţelor arhitecturale moderne . În construcţii betonul este utilizat începând de la fundaţii până la stâlpi, grinzi, plăci și alte elemente portante. Evoluţia industriei de beton de astăzi a crescut într-o multitudine de tipuri de beton, variind de la beton simplu la beton armat cu bare și tije de oţel încorporate, iar inovaţia în domeniu a ajutat omenirea să construiască modernismul arhitectural impozant.

Industry

Recent Posts:

Companiile care reciclează asfaltul vechi creează noi surse de venit.Această industrie se confruntă cu numeroase provocări, cum ar fi costurile ridicate de îndepărtare a pavajului și de transport a materialului, în condițiile în care se asigură în același timp prote...


Citeste mai mult

Bianchi Casseforme, prin dealer exclusiv Gabor Concrete, își afirmă din nou prezența în România prin furnizarea de standuri autoportante pentru construcția de grinzi ‘’I’’ pentru poduri și două utilaje Speedy pentru distribuția betonului.Sediul PORR C...


Citeste mai mult

Conceput în secolul 17 și cu o istorie de peste 400 de ani, Sumitomo a dezvoltat mai multe sub-companii de succes, printre care și Sumitomo Heavy Industries.Înființată în anul 1888 cu scopul confecționării și reparării utilajelor, Sumitomo Heavy Industries s-a dezvoltat mai...


Citeste mai mult

Volvo Construction Equipment este lider în domeniul sustenabilității și economiei circulare în industria utilajelor pentru construcții, remarcându-se printre ceilalți producători de utilaje prin focusul pe inovație. Despre tendințele generale de digitalizare și electrifica...


Citeste mai mult