Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Truck Power

EVW Holding a inaugurat cel mai mare service multimarca de vehicule comerciale si depozit de piese sub brandul TRP

EVW Holding a inaugurat cel mai mare service multimarca de vehicule comerciale si depozit de piese sub brandul TRP

EVW Holding a inaugurat cel mai mare service multimarca pentru vehicule comerciale grele, si depozit de piese TRP, in cadrul unei ceremonii in data de 19 septembrie. Brandul de piese TRP este prezent pe piata din Romania inca din 2015, cand EVW Holding a adus acest concept printr-un proiect pilot demarat la Pitesti, care s-a dovedit de succes. Conceptul unic a fost gandit pentru promovarea mai eficienta a brandului TRP in Romania si formarea in viitor a unei retele de magazine TRP pe teritoriul tarii. Prin deschiderea acestui depozit si magazin de piese TRP - cel mai mare in prezent din reteaua de peste 100 de locatii TRP din lume- se confirma pozitionarea si aprecierea acestui brand pe piata romaneasca.
Evenimentul s-a bucurat de prezenta unor importanti reprezentanti oficiali ai  TRP: Evert Kneepkens -Market Development and Intelligence Manager, Jeroen Paijmans -Marketing Director Paccar Parts Europe, Marcel van Liempd -Country Parts Manager PACCAR Parts, Daniele Lenci -International District Parts Manager.


Brandul TRP
TRP este brandul multimarca de piese al DAF. TRP face parte din portofoliul de piese de schimb al PACCAR Inc., alaturi de brandurile DAF si PACCAR Parts. TRP “Truck and Trailer parts” ofera o gama larga de piese de inalta calitate pentru toate marcile de camioane remorci si semiremorci.
TRP este sinonimul calitatii. Piesele TRP indeplinesc cele mai stricte cerinte in ceea ce privesc standardele de calitate DAF. Toate produsele sunt, fara exceptie, testate conform standardelor DAF si supuse unor teste standardizate, efectuate in conditii extreme.
Piesele originale TRP sunt disponibile pentru cele mai comune categorii de piese de schimb: filtre, perne de aer, amortizoare, electromotoare, alternatoare, elemente franare, echipamente iluminat, acumulatori, piese semiremorci, ambreiaje, accesorii, cosumabile service, scule etc.
Toata gama de produse TRP beneficiaza, la fel ca si piesele originale DAF,  de garantie completa pentru 12 luni, unele piese chiar 24 luni. In cazul in care montajul  se face in atelierele EVW Holding (unicul dealer oficial DAF in Romania), garantia de 12 luni se refera atat la componente cat si la manopera.

EVW Holding - Truck Center Pantelimon
EVW Holding se pozitioneaza ferm ca un furnizor important de service si intretinere pentru toate marcile de vehicule comerciale: camioane, autoutilitare, remorci si semiremorci, autocare si autobuze.
Prin deschiderea Truck Center Pantelimon -cel mai mare service multimarca- EVW Holding acopera o nevoie semnificativa identificata pe piata. Specializarile tehnicienilor includ: diagnoza electrica, mecanica generala, reparatii motoare si cutii de viteze, geometrie roti. De asemenea sunt oferite servicii de spalatorie si ITP.

Date generale constructie
Suprafata totala teren: 17 000 mp
Suprafata construita: 2504 mp
Data inceperii constructiei: iulie 2017
Data finalizarii constructiei: septembrie 2018

Truck Power

Recent Posts:

BMC, unul dintre cei mai mari producatorii de vehicule comerciale si militare din Turcia, dupa o relativ lunga absenta, se reintoarce pe sosele cu o noua familie de camioane, sub bradul TUĞRA. Acest nou model, mult asteptat, a fost prezentat in premiera mondiala la expozitia internationala IAA Vehi...


Citeste mai mult

La cea de a 67-a editie a salonului IAA Vehicule Comerciale 2018,  Kässbohrer, producator de semiremorci ce a beneficiat de cea mai rapida crestere din Europa, a expus cele mai inovatoare si mai noi produse din gama sa extinsa de vehicule si de optiuni digitale Kässbohrer si si-a prez...


Citeste mai mult

Renault Trucks a prezentat in exclusivitate gama sa 100% electrica Z.E., in cadrul expozitiei IAA Hanovra, care s-a desfasurat intre 20 si 27 septembrie 2018. In cadrul standului sau de 1.700 mp, constructorul francez a expunes, de asemenea, vehicule din gama sa Euro 6, alaturi de cele mai recente c...


Citeste mai mult

Volvo Trucks prezinta acum o noua solutie de transport, constand din vehicule comerciale autonome, care pot contribui la un transport mai eficient, mai sigur si mai curat. Obiectivul, pe termen lung, este de a le oferi companiilor care au nevoie de servicii permanente de transport intre noduri logis...


Citeste mai mult