Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Truck Power

KÖGEL la IAA Hanovra 2018

KÖGEL la IAA Hanovra 2018

Kögel Trailer GmbH & Co KG, deţinătorul mărcii Kögel, a participat la 67 ediţie a targului de vehicule IAA din Hanovra 2018, cu 21.000 m2 in Hala 27 Stand F06. Hochstaffl, pricipalul partener al Koegl, a fost prezent in fiecare zi cu reprezentaţi din Austria, Slovacia, Croaţia şi Romania, ţări unde Hochstaffl are filiale.

La această ediţie producătorul Kögel a prezentat noua generaţie de semiremorci numite NOVUM. Această generaţie de semiremorci este echipată cu un nou şasiu, mai rezistent şi mai uşor. Din această generaţie au fost prezentate semiremorcile Kögel Cargo şi Kögel Mega.

O altă semiremorcă prezentată, care benficiaza de noul şasiu Novum, este semiremorca Kögel Coil Light Plus, o semiremorcă dedicată transportului de role de tablă (coil), care este acum mai uşoară faţă de semiremorca Kögel Light Coil.

Vizitatorii au putut vedea semiremorca cu temperatură controlată Cool- PurFerro, care este noul model de semiremorcă cu temperaturăcontrolată propus de Kögel. Aşa cu s-a putut observa, pereţii au fost reproiectaţi pentru o mai mare rezistenţă şi mai bună izolare. A mai fost prezentată şi Semiremorca transport containere maritime Kögel Port 45 Triplex, noul proiect Kögel pentru transport containere, semiremorca ce poate transporta containere de 20’, 40’, 45’ şi 45’ high cube.

Hochstaffl a prezentat o semiremorcă cisternă Santi asamblată pe un şasiu Kögel. Este prima dată când se face această asociere şi se speră să fie un parteneriat de lungă durată. Pe data de 21.09 la ora 17:30 Kögel a fost recompensat cu locul 1 la categoria Concept de inovare a semiremorcilor. A fost o reală bucurie pentru toţi angajaţii şi colaboratorii firmei.

Pentru domeniul construcțiilor Kögel a venit şi în acest an la IAA cu semiremorca basculabilă Kögel Tipper Trailer de 24 sau 27 m2. Semiremorca este costruită cu oţel Hardox, oţel de calitate şi rezistenţă dovedită, ceea ce îi conferă rezistenţă îndelungată în exploatare.

Truck Power

Recent Posts:

BMC, unul dintre cei mai mari producatorii de vehicule comerciale si militare din Turcia, dupa o relativ lunga absenta, se reintoarce pe sosele cu o noua familie de camioane, sub bradul TUĞRA. Acest nou model, mult asteptat, a fost prezentat in premiera mondiala la expozitia internationala IAA Vehi...


Citeste mai mult

La cea de a 67-a editie a salonului IAA Vehicule Comerciale 2018,  Kässbohrer, producator de semiremorci ce a beneficiat de cea mai rapida crestere din Europa, a expus cele mai inovatoare si mai noi produse din gama sa extinsa de vehicule si de optiuni digitale Kässbohrer si si-a prez...


Citeste mai mult

Renault Trucks a prezentat in exclusivitate gama sa 100% electrica Z.E., in cadrul expozitiei IAA Hanovra, care s-a desfasurat intre 20 si 27 septembrie 2018. In cadrul standului sau de 1.700 mp, constructorul francez a expunes, de asemenea, vehicule din gama sa Euro 6, alaturi de cele mai recente c...


Citeste mai mult

Volvo Trucks prezinta acum o noua solutie de transport, constand din vehicule comerciale autonome, care pot contribui la un transport mai eficient, mai sigur si mai curat. Obiectivul, pe termen lung, este de a le oferi companiilor care au nevoie de servicii permanente de transport intre noduri logis...


Citeste mai mult