Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Truck Power

MERCEDES-BENZ TRUCKS A DAT LIBER LA COMENZI PENTRU DOUĂ NOI MODELE

MERCEDES-BENZ TRUCKS A DAT LIBER LA COMENZI PENTRU DOUĂ NOI MODELE

La începutul acestui an, Mercedes–Benz Trucks și-a anunțat clienții din 24 de țări din UE și anumite piețe vizate din afara UE că două noi modele de camioane din gama Actros sunt disponibile pentru comandă: Actros F, un model special conceput pentru funcționalitate pură, și Actros Edition 2, un model premium de autotractor cu efect „wow” - limitat la 400 de bucăți. Producția acestor camioane va începe în luna aprilie.

Noul Actros F este potrivit pentru clienții care, de exemplu, caută pur și simpl u un autotractor funcțional de 18 tone, dar deosebit de rentabil, care să le simplifice procesele logistice și organizatorice ale flotelor lor. Acești clienți optează cu bună ș tiință pentru un v ehicul industrial care poartă steaua cu 3 c olțuri,

La începutul acestui an, Mercedes–Benz Trucks și-a anunțat clienții din 24 de țări din UE și anumite piețe vizate din afara UE că două noi modele de camioane din gama Actros sunt disponibile pentru comandă: Actros F, un model special conceput pentru funcționalitate pură, și Actros Edition 2, un model premium de autotractor cu efect „wow” - limitat la 400 de bucăți. Producția acestor camioane va începe în luna aprilie. fără să dorească să aibă toate inovațiile tehnice și tehnologice ale ultimei generații. Ei vor un camion cu un raport calitate/ preț optimizat și cu „ADN-ul” autentic Mercedes-Benz Trucks. Cu alte cuvinte, un vehicul care întruchipează valorile care definesc Mercedes-Benz: calitate superioară, fiabilitate, eficiență, funcționalitate, siguranță și valoare utilă.

Actros F, un model special conceput pentru funcționalitate pură, și Actros Edition 2, un model premium de autotractor cu efect „wow” - limitat la 400 de bucăți.


COMBINAȚIE DE CONFORT ȘI FUNCȚIONALITATE
Disponibil în 17 versiuni, cu volanul doar pe partea stângă, Actros F este vehiculul ideal pentru transportul rutier regional convențional și pe distanțe lungi, în special în aplicații cu semiremorci cu benă basculantă sau cu siloz, ori pentru transportul containerelor interschimbabile. În acest scop, un accent deosebit a fost pus pe asigurarea unui confort ridicat pentru șoferi, pe lângă funcționalitatea maximă pentru operatorii de flote. Noua cabină, proiectată în variantele StreamSpace și BigSpace, cu lățimea de 2,5 metri și tunel motor de 120 mm oferă șoferilor un spațiu de muncă și de locuit
excelent pentru clasa sa, facilitând în același timp accesul la bord, grație a doar trei trepte. În ceea ce privește echipamentul, Actros F este livrat standard cu finisajul Classic Cockpit și oglinzile retrovizoare exterioare clasice. Sunt disponibile mai multe echipamente opționale, precum sistemul de navigație, controlul electronic al climatizării și mai multe alte opțiuni, inclusiv sistemul Multimedia Cockpit cu ecran de 10 inci și volanul multifuncțional al celei mai recente generații Actros. Noua funcție Predictive Powertrain Control (PPC) este, de asemenea, una dintre opțiunile disponibile care asigură economii de combustibil, prin ea calibrându-se managementul cutiei de viteze în funcție de strategia de conducere aleasă și topografie.

În plus, noul Actros F este echipat cu sisteme moderne de siguranță activă, cum ar fi a cincea generație de asistență activă la frânare (ABA 5), standard pe Actros din ianuarie 2020, în funcție de cerințele legale naționale, sau asistența pentru păstrarea benzii. Actros F poate fi echipat opțional și cu sistemul de asistență la virare, Sideguard Assist. Cu Actros F, fiecare șofer poate avea acces la serviciile dedicate Mercedes-Benz Trucks. Acestea includ oferte de leasing flexibil, opțiuni de finanțare și asigurare perfect adaptate, precum și variate pachete de servicii, inclusiv asigurarea de consumabile, întreținere și service. În plus, serviciile conectate, precum Mercedes-Benz Uptime sau Fleetboard Manager App pot fi alese pentru a îmbunătăți eficiența operării vehiculului.

ACTROS EDITION 2 – SERIE LIMITATĂ LA 400 BUCĂȚI
În timp ce cu Actros F, Mercedes-Benz Trucks se adresează în special clienților care doresc în primul rând cea mai mare funcționalitate posibilă pentru un vehicul industrial care poartă steaua cu 3 colțuri, modelul Actros Edition 2, disponibil pentru comandă tot din ianuarie 2021, vizează un segment de clienți complet diferit: cel al șoferilor care iubesc inovația și clienții pentru c are autotractorul reprezintă a doua casă și care acordă o mare importanță stilului individual și confortului ridicat.

Șoferii de pe Actros Edition 2 au o puternică legătură emoțională cu vehiculele lor, care pentru ei constituie mai mult decât o mașină de lucru. Cu acest model special, transportatorii își îmbunătățesc imaginea afacerii, având în același timp un avantaj pentru motivarea șoferilor, în condițiile actualei lipse acute de șoferi. Peste 40 de opțiuni supliment are pentru personalizarea interiorului și exteriorului modelului Actros Edition 2, precum și câteva elemente de design ale Ediției 1 oferă acestuia un caracter unic. Rezultatul: un Actros premium cu efect „wow” și caracteristici care îl diferențiază puternic de modelele de serie de succes internațional.


SĂ CONDUCI, SĂ LUCREZI ȘI SĂ LOCUIEȘTI ÎNTR-UN MEDIU LUXOS
O serie întreagă de echipamente subliniază caracterul de lux al modelului Actros Edition 2. Dintre acestea, eleganța interiorului este subliniată de tabloul de bord și panourile de interior ale ușilor, acoperite cu piele nappa, mai multe piese interioare din fibră de carbon, precum și o trapă în acoperiș și iluminare ambientală, suplimentară față de plafoniere.

De asemenea, atrage atenția afișajul principal Multimedia Cockpit, precum și sigla Edition 2 din aluminiu lustruit și finisat, pe partea pasagerului. Patul superior, lat de 90 cm, este prevăzut cu așternut. O perdea, bej migdalat spre interior, negru spre exterior, oferă intimitate într-un mod elegant. Acest lucru se aplică și perdelei din fața patului, decorată cu stea cu trei colțuri - simbolul brandului.

Exteriorul caroseriei se evidențiază, printre altele, prin autocolante exclusive, cu un model stelat, dispuse la partea superioară a pereților laterali ai cabinei și pe protecțiile laterale, în ampatament, prin inscripția „Edition 2” de pe parasolarul vopsit, emblema Actros în față, inscripția Actros în partea superioară a peretelui din spate al cabinei, patru proiectoare LED suplimentare montate în parasolar și încă trei în spatele cabinei. Pe lateral, sunt deosebit de vizibile treptele din oțel inoxidabil, la fel ca și capacele centrale ale punții spate și apărătoarele șuruburilor roților. În plus, steaua în trei colțuri de pe calandru este iluminată din spate, iar grila este întunecată.

Actros Edition 2 este oferit cu două sau trei axe și cabinele GigaSapce și BigSpace. Culoarea cabinei poate fi aleasă în funcție de gusturile clientului și poate fi adaptată la culorile companiei, însă fața cabinei va rămâne totuși întotdeauna vopsită în culoarea gri „Moonstone”, o manevră abilă a celor de la Mercedes-Benz Trucks pentru a deosebi modelul special de alte Actros.

Echipamentul standard al modelului Actros Edition 2 include următoarele șase pachete:
• Pachet de siguranță, ce include o serie de sisteme de asistență pentru șofer și sisteme de siguranță activă;
• Pachet Confort, cuprinzând iluminare ambientală LED, oglindă de ras, frigider etc.;
• Pachet de conducere, ce include volan din piele, rulou de soare electric etc.;
• Pachet Vizibilitate, prevăzut, printre altele,cu faruri bi-xenon, senzor de ploaie, lumini spate cu LED;
• Pachet Media, cu „sistem de sunet”, suport pentru notebook, prize suplimentare de 12/15 V;
• Pachet iluminare – semnalizare suplimentară - Extra Line, cu lumini de poziție LED pe suporții MirrorCam, indicatoare LED și lumini de întâmpinare lângă aproprierea de vehicul. În plus, sunt disponibile o serie de pachete de servicii configurabile individual, precum noul contract de service Mercedes-Benz CompleteMile pentru Actros Edition 2, care are la bază un tarif bazat pe numărul de kilometri parcurși.CARACTERISTICI EXCELENTE DE SIGURANȚĂ ȘI CONECTIVITATE PERSONALIZATĂ
Cu modelul Actros Edition 2, Mercedes-Benz Trucks se concentrează pe același obiectiv pentru care a fost dezvoltată generația actuală Actros: acela de a contribui la un transport rutier fără accidente și de a avansa către viziunea conducerii - „Zero accidente rutiere”, prin utilizarea sistemelor de asistență a șoferului și de siguranță activă.

În acest scop, Actros Edition 2 este echipat cu sistemul de asistență la frânarea de urgență Active Brake Assist de generația a cincea (ABA 5), opțional cu sistemul Active Drive Assist (ADA) pentru conducere parțial automatizată (SAE nivel 2), cu sistemul MirrorCam care înlocuiește oglinzile retrovizoare principale și cele cu unghi larg de vizibilitate și care permite o vizibilitate extinsă, precum și cu sistemul de asistență laterală pentru detectarea pietonilor și a bicicliștilor (Sideguard Assist), disponibile din fabrică. Alături de aceste sisteme de asistență, sistemul Predictive Powertrain Control (PPC) dezvoltat în continuare, este, de asemenea, impresionant. Sistemul nu numai că poate economisi mult combustibil, dar permite și o degrevare a șoferului pe rutele rurale.

Truck Power

Recent Posts:

În contextul obiectivelor Uniunii Europene de a reduce cu până la 54 miliarde de tone emisiile CO2 până în 2030, poluare dată de transporturile cu vehicule ușoare și grele, IVECO a semnat un acord pentru furnizarea a 100 de camioane IVECO S-Way LNG companiei italiene Gru...


Citeste mai mult

Volvo Trucks relansează 70% din portofoliul actual de produse, introducând în producția de serie patru noi linii unice de camioane grele destinate pieței mondiale, la care s-a pus un accent puternic pe mediul de lucru al șoferului, siguranța rutieră și productivitate. Noua genera...


Citeste mai mult

Într-un an marcat de o criză sanitară fără precedent, prioritatea Renault Trucks a fost de a proteja activitatea clienților. Peste 90% dintre centrele de vânzări și servicii Renault Trucks au continuat să-și întâmpine clienții chiar și în punctul culminant al...


Citeste mai mult

Şoferii de camioane petrec mult timp pe drum și departe de casă - dar acesta nu este un motiv pentru a nu a vea cât mai mult din confortul de acasă. Propunem astfel unele dintre cele mai bune gadget-uri pentru ca viața la volanul camionului să fie cât mai confortabilă.APARAT DE CA...


Citeste mai mult