Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

Noua gamă de camioane pentru construcţii FORD TRUCKS F-LINE

Noua gamă de camioane pentru construcţii FORD TRUCKS F-LINE

Cu o tradiţie de peste 28 de ani, AIC Trucks dezvoltă permanent serviciile integrate pe care le oferă,bdovedind că este permanent aproape de client, reușind nu numai să asigure servicii de calitate de vânzare camioane noi sau uzate, respectiv de întreţinere și reparaţii, dar și să-și extindă oferta de vehicule comerciale la maxim. În prezent, AIC Trucks oferă camioane de orice tonaj, pentru orice tip de transport: până la 2,8 T GVW, prin marca Piaggio Commercial, între 7-15 T GVW, cu marca Otokar Atlas, respectiv peste 18 T GVW cu Ford Trucks. Pentru transportul de persoane, portofoliul include și gama de autobuze, oferită de Otokar.

Din 2017, AIC Trucks este importatorul exclusiv al Ford Trucks în România. În anul 2023, în portofoliul companiei au fost adăugate mărcile Otokar (autobuze şi camioane Atlas) şi Piaggio Commercial pentru a veni cu răspuns la nevoile clienţilor din segmente extinse. AIC Trucks este orientat către client și își adaptează constant strategia pentru a satisface cerinţele acestora și pentru a adăuga valoare afacerilor lor prin ofertele integrate de produse și servicii.

Cefin Trucks, divizia de camioane rulate, parte a AIC Trucks, integrează servicii de cumpărare, trade-in și vânzare de camioane și semiremorci second hand multibrand, şi vine astfel ca şi suport pentru divizia de camioane noi a companiei. AIC Financial Services este divizia de consultanță în servicii financiare, care găsește rapid soluții de finanțare personalizate și competitive pentru clienți. AIC Service Network, parte a Grupului AIC, este cea mai mare rețea proprie de service pentru camioane din România și una dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est, cu 8 locații deținute. Oferă servicii complexe mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.
Atingerea obiectivelor propuse este posibilă datorită implementării unei strategii complexe și a unei viziuni pe t ermen lung, care are la bază nevoile clienților, din zona de achiziții, comunicare, servicii after sales din România și internațional, servicii financiare și informații despre flotă.

Obiectivul AIC Trucks este să rămână în topul preferințelor clienților, crezând cu tărie în puterea serviciilor integrate procesului de vânzare care adaugă valoare afacerilor clienților.FORD TRUCKS – F-LINE

Anul 2024 reprezintă pentru Ford Trucks anul introducerii noii generații F-Line, care înlocuieşte modelele anterioare dedicate segmentului de construcții şi vehicule specializate. Noua serie F-LINE ridică nivelul de tehnologie şi confort al gamei de distribuție, vehicule specializate şi construcții aproape de F-Max, vârful de lance al brandului dedicat transportului internațional, recompensat cu premiul Camionul Anului în 2019.

Noua gama F-LINE este proiectată în linie cu cerințele clienților şi introduce o serie de inovații menite să crească performanța şi confortul în utilizare. Experiența de condus este mult mai bună, grație sistemelor noi de siguranță şi de asistență ale şoferului, precum şi a conectivității.

CONECTIVITATE

Noua serie F-Line este foarte eficientă, graţie conectivităţii asigurate de sistemul ConnecTruck, oferit şi pe F-Max. Prin intermediul acestui sistem, clienţii se pot conecta cu vehiculul lor în orice moment prin portalul web dedicat sau cu telefonul mobil. Vehiculele pot fi monitorizate permanent, astfel ca managerii de flotă să primească date în timp real legate de poziţionarea camioanelor, consum, indicatori tehnici etc.

DESIGN INSPIRAT DE F-MAX

Cabina şi designul exterior al seriei F-LINE este inspirat de la F-MAX, fiind urmărită îmbunătăţirea ergonomiei, a confortului şi a eficienţei.

NOUL MOTOR ECOTORQ, SURSA PUTERII

Motorul Ecotorq al noii Serii F-LINE este parte din afacerea clientului la fel de mult ca acesta. Este echilibrul perfect natural între putere, performanţă și economie. Sisteme de asistenţă pentru șofer Micşorarea riscurilor cu tehnologii avansate de siguranţă: MOIS, TSR, P-AEBS, IACC, LDWS, BLIS, ESS, oldDAS, HBA, RPA, TPMS... Sunt mai mult decât litere. Sistemele de asistenţă
pentru șofer ale F-LINE sunt proiectate pentru a elimina erorile umane care distrag atenţia și măresc riscul de accidente.

FRÂNARE SIGURĂ

Acţionarea lină a frânei auxiliare oferă un plus la coborârea stabilă pe pante lungi. Performanţa ridicată a retarderului, crescând cu numărul de viteze, asigură frânarea sigură chiar şi cu cele mai grele sarcini.

SERIA DE CONSTRUCȚII F-LINE:

CONSTRUIM PENTRU VIITOR Care sunt lucrurile care conferă unicitate unui vehicul de construcţii? Să fie puterea, durabilitatea, confortul, încărcarea sau consumul redus de combustibil? Noua serie de construcţii a Camioanelor Ford F-LINE, vă oferă toate cele de mai sus!
Datorită puterii și durabilităţii motorului Ecotorq produs 100% de către Ford, acesta este de neoprit indiferent de condiţii.
Cabina ergonomică este reînnoită pentru toate variantele de tracţiune: 4x2, 6x2, 6x4 și 8x4 îmbunătăţește confortul și randamentul.
Cu seria de construcţii a Camioanelor Ford F-LINE, activitatea de construcţii intră într-o nouă eră!

ATUNCI CÂND PUTEREA ŞI EFICIENŢA SUNT ÎN CENTRUL ATENŢIEI:
NOUL MOTOR ȘI NOUA TRANSMISIE ECOTORQ!

Dezvoltat în întregime de inginerii Ford, versatilitatea motorului Ecotorq nu se limitează doar la performanța sa. Tehnologia sa ecologică combină performanța cu economia.
Motorul Ecotorq a fost special conceput pentru familia F-LINE și sunt disponibile două litraje pentru a se adapta cerințelor detransport diferite: 9 L și 12,7 L.
Motorul produce 330 CP și 420 CP pentru seria de camioane destinate transportului rutier; 330 CP, 420 CP și 450 CP pentru seria de construcții și 450 CP (4x2) și 480 CP (6x4) pentru seria de autotractoare.
Disponibil pentru seria de construcții și transport rutier, motorul Ecotorq de 420 CP oferă o forță de tracțiune mare, dezvoltând un cuplu motor de 2150 Nm. Motorul Ecotorq de 330 CP cu capacitatea sa de 9 litri este capabil să dezvolte un cuplu de 1400 Nm.

Motorul de 450 CP al vehiculelor 4445XD, din seria de construcții, oferă performanțe superioare pe zonele sale de destinație dezvoltând un cuplu de 2500 Nm.
Motorul de 450 CP din seria de autotractoare 4x2 oferă cuplul foarte necesar de 2300 Nm pentru cursele pe distanțe lungi.
Motorul Ecotorq de mare putere cu volumul de 12,7 litri oferă o performanță integrată a frânei de motor de 320 kW. În cazul motorului de 9 litri, capacitatea frânei de motor este de 220 kW. Cu inovațiile sale tehnologice, noul motor Ecotorq combină performanța cu economia. Eficiența seriei F-LINE este sporită și mai mult de sistemul de recirculare a gazelor de eșapament, turbocompresorul cu geometrie variabilă, sistemul de injecție a combustibilului, common-rail și unitatea de comandă electronică inteligentă.

Posibilitatea echipării cu retarder îmbunătățește performanța de frânare, asigurând o coborâre mai stabilă și mai confortabilă pe dealuri lungi. Numărul de trepte de viteză a fost mărit pentru a obține performanța optimă a retarderului compatibilă cu transmisia. O frână auxiliară îmbunătățește performanța de frânare, asigurând o coborâre mai stabilă.F-LINE

DESIGN EXTERIOR
Seria F-LINE oferă o experiență specială, datorită designului său exterior atrăgător, care o face mult mai ușor de recunoscut. Seria F-LINE vă întâmpină cu un design estetic al grilei care iese cu ușurință în evidență. Luminile frontale de ceață oferă senzația de putere. Acestea sunt atât de puternice încât pot, practic, să transforme noaptea în zi. Noile oglinzi exterioare precum și oglinzile exterioare ale portierelor față atrag multe priviri, iar treptele de acces mari și luminoase vă dau un indiciu foarte clar despre interiorul spațios al cabinei.

CONFORT PENTRU ÎNTREAGA CĂLĂTORIE
Experiența de conducere de ultimă generație oferită de seria F-LINE vă va oferi confort la prima vedere.
Seria F-LINE de la Ford a luat în calcul fiecare detaliu pentru confortul dumneavoastră.
Parasolarul face condusul pe timpul zilei mai confortabil, în timp ce farurile față și luminile de ceață oferă confort pentru condusul pe timp de noapte. Oglinzile laterale cu unghi larg fac parcarea să fie mult mai ușoară.
Cabina cu suspensie pneumatică conferă un confort sporit la conducere, chiar şi pe drumuri accidentate.

Oglinzi laterale cu unghi mărit.
Trepte de acces cuprinzătoare şi luminate proiectate pentru acces facil. Noul design al geamului lateral.

F-LINE

DESIGN INTERIOR
Este un privilegiu să te așezi pe scaunul șoferului din seria F-LINE. Designul său este conceput pentru a face o primă impresie puternică. Imaginați-vă cel mai confortabil fotoliu - cel de care pur și simpl u nu te poți lipsi. Scaunele confortabile ale Seriei F-LINE vă vor face întotdeauna să vă simțiți
ca acasă.
Cu sistemul său de aer condiționat, temperatura din cabină este exact așa cum vă doriți să fie! Cu ajutorul încălzirii suplimentare din cabină, puteți crea un spațiu de locuit cald în interiorul vehiculului chiar și în condiții de frig şi vreme rece. Datorită parasolarului acționat electric și a sistemului de climatizare standard cu filtru de polen, aerul din interiorul cabinei este întotdeauna proaspăt și puteți regla temperatura după bunul dvs. plac.
Volumul mare al cabinei din seria F-LINE este însoțit de un spațiu de depozitare pe măsură, acesta fiind suplimentat de buzunarele uşilor.
Datorită ecranului multimedia de 9 inchi, puteți conecta fără fir în mașina dvs.telefonul în orice moment, cu ajutorul funcțiilor
Android Auto și CarPlay. Mulțumită tabloului de bord de ultimă generație, puteți accesa informații esențiale, cum ar fi nivelul AdBlue, consumul instantaneu de combustibil, viteza medie și orele de funcționare a motorului.
Butoanele de pe volanul ergonomic se află la îndemână, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru butoanele de control.

SERIA DE CONSTRUCŢII

Seria Ford Trucks F-LINE Construction se remarcă prin durabilitatea vehiculului, care reprezintă cheia succesului în condiții dificile de off-road. Toate vehiculele din seria F-LINE Construction Series sunt proiectate special și testate riguros pentru a se adapta la șantierele de lucru solicitante.
Cu șasiul lor ranforsat, aceste vehicule pot transporta cu ușurință chiar și încărcături grele. Diferitele game de axe și șasiul robust vă permit să transportați în siguranță orice încărcătură. Datorită sistemului de suspensie, vehiculul oferă o călătorie confortabilă și sigură în toate condițiile de teren.

Cabină ergonomică

Acoperiș coborât, cu pat sau de zi, opțiunile de cabină sunt special concepute pentru a oferi vizibilitate maximă și confort pentru șofer în diferite condiții meteo.

Rezervor de combustibil optim

Opțiuni de rezervor de combustibil de 250, 315 și 350 de litri sunt disponibil e în funcție de modelele de vehicule.

Suspensie spate

O construcție robustă - sistem de suspensie de șantier care se poate adapta la orice încărcătură și condiții de drum.

Anvelope All-Terrain

13R 22.5, 315.80 R22.5 și 385/65R 22.5 grele de construcție.

Capacitatea punții față

Capacitate de până la 9 tone pe puntea față.

Mai puternic

Cu o putere a motorului de până la 450 CP, acesta depășește chiar și cele mai dificile condiții off-road.

Capacitate mare de încărcare utilă

O capacitate totală a vehiculului de 44 de tone și costurile reduse de operare contribuie la o capacitate de transport mai avantajoasă.

Mai puțin efort la virare

Un sistem electro-hidraulic asistat electric de direcție (EHPAS) pentru manevrare mult mai confortabilă, cu un efort mai mic.

Opțiuni PTO

Acționate de motor și transmisie. Opțiunile PTO sunt disponibile pentru a se potrivi cerințelor specifice ale aplicațiilor.

Axă spate întărită

Puntea spate cu punte finală optimizată și tracțiune îmbunătățită atunci când transportați sarcini grele.

POATE REZISTA LA ORICE SARCINĂ

Șasiul vehiculului Ford Trucks F-LINE Construction Series a fost dezvoltat prin intermediul unui computer avansat şi se bazează pe analize avansate care garantează durabilitatea pentru mulți ani.
Cu un șasiu din oțel de 10 mm și 500 Mpa compatibil cu toate accesoriile pentru utilități/ superstructuri, nimic nu vă poate sta în cale.

Gardă la sol superioară

Cu garda sa la sol superioară, vehiculul se adaptează la toate tipurile de condiții dificile.

Scări largi

Treptele largi fac intrarea și ieșirea din cabină foarte facilă
Compatibilitatea între utilități și suprastructură
Opțiuni flexibile pentru a se adapta cu ușurință la utilități/opțiunea de suprastructură care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Sistem de servodirecție asistată electro-hidraulic (EHPAS)

EHPAS duce la o reducere substanțială a efortului de virare.

Industry

Recent Posts:

Mike Gidaspow, vicepreședinte al departamentului de produse, servicii și soluții Komatsu, și-a făcut timp pentru a discuta la începutul anului cu o echipă de jurnaliști de la „Equipment Today” despre industria construcțiilor, reflectând asupra anului 2023 și privind ...


Citeste mai mult

Companiile care reciclează asfaltul vechi creează noi surse de venit.Această industrie se confruntă cu numeroase provocări, cum ar fi costurile ridicate de îndepărtare a pavajului și de transport a materialului, în condițiile în care se asigură în același timp prote...


Citeste mai mult

Bianchi Casseforme, prin dealer exclusiv Gabor Concrete, își afirmă din nou prezența în România prin furnizarea de standuri autoportante pentru construcția de grinzi ‘’I’’ pentru poduri și două utilaje Speedy pentru distribuția betonului.Sediul PORR C...


Citeste mai mult

Conceput în secolul 17 și cu o istorie de peste 400 de ani, Sumitomo a dezvoltat mai multe sub-companii de succes, printre care și Sumitomo Heavy Industries.Înființată în anul 1888 cu scopul confecționării și reparării utilajelor, Sumitomo Heavy Industries s-a dezvoltat mai...


Citeste mai mult