Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Next Auto

O soluție pentru reparația mașinii în service fără prezența proprietarului: constatarea video

O soluție pentru reparația mașinii în service fără prezența proprietarului: constatarea video

În contextul stării de urgență, multe persoane s-au văzut nevoite să găsească noi modalități de a se ocupa de sarcini obișnuite, precum reparația mașinii.

Pe lângă serviciile de preluare a automobilului de către service de la locația clientului, cu platforme, acum există și o aplicație ce realizează comunicarea devizelor de service și acceptul clientului pentru lucrări și piese, foarte simplu și rapid, prin constatare video.

Cum funcționează? Operatorul din service trimite un link cu o constatare video clientului, în care sunt incluse recomandările de piese și operațiuni. Clientul acceptă sau refuză cu doar câteva click-uri, iar această comandă ajunge la service și mașina poate intra în reparații.
Pentru a face constatarea video, nu este necesară instalarea de aplicației, echipamente speciale sau cunoștințe tehnice. Oricine are un smartphone și știe să navigheze în aplicațiile de social media poate face constatarea și comanda către service.

Serviciul este oferit gratuit tuturor service-urilor din România pe durata perioadei stării de urgență.
Clienții câștigă astfel timpul și energia care ar fi fost necesare deplasării la service, iar service-urile nu își mai blochează oamenii, echipamentele având continuitate în realizarea lucrărilor. Toate aceste economii de timp se traduc într-un  termen  mai scurt de livrare a mașinii. În plus, constatarea video permite ca istoricul lucrărilor să fie salvat și, astfel, oferă  o imagine mai clară atât service-urilor, cât și clienților asupra colaborării și mentenanței vehiculului în cauză.

„Ideea constatării video ne-a venit din experiențele personale legate de mașini, când trebuia să mergem în service pentru a fi de acord cu anumite operațiuni sau încercam să comunicăm prin mesaje, pe care ne era dificil ulterior să le mai identificăm pentru a vedea ce am confirmat și ce nu”,  spune Andrei Dănilă - CEO la Code932, compania care dezvoltă această tehnologie.

Reprezentanții service-urilor se declară și ei avantajați de această soluție:
„Lucrările devin mult mai cursive când avem rapid acceptul clientului și comanda lui fermă. Oamenii noștri se pot ocupa cap coadă de un vehicul, astfel crescând și calitatea lucrărilor”, declară Marius Diaconu  - administrator service Madras.

„Unele reparații depind de anumite echipamente. Dacă ai o mașină desfăcută pe un elevator și descoperi un defect care nu era vizibil inițial, este foarte important să ai o decizie cât mai rapidă pentru a nu ține blocat acel loc și oamenii care se ocupă” , menționează Ovidiu Roșu - manager Service MAN.

Constatarea video poate fi folosită fără abonamente lunare sau costuri de instalare.
Orice persoană poate beneficia de acest serviciu, prin intermediul unui smartphone conectat la internet. Toate detaliile sunt disponibile pe ConstatareVideo.ro.

Code932 este o companie 100% românească, cu o experiență de peste 15 ani, specializată în tehnologie și digitalizare, concentrată pe eficientizarea activității companiilor.

Next Auto

Recent Posts:

Parteneriatul încheiat la începutul anului 2020 între Mercedes-Benz și ENGIE, companii ale căror strategii se axează pe importanța mobilității electrice și a sustenabilității, continuă în a doua parte a anului cu un nou beneficiu pentru clienții din România: ...


Citeste mai mult

Probabil li s-a întâmplat tuturor cel puțin o dată: conducerea într-un oraș necunoscut, plin de viață, cu sistemul de navigație care dădea rateuri exact atunci când era cel mai mult nevoie de el. Din fericire, acele zile nu mai sunt de actualitate, datorită unui nou s...


Citeste mai mult

Renault deschide comenzile pentru Noul Mégane, modelul său deja foarte popular, lansat în 1995 și achiziționat de atunci în peste șapte milioane de exemplare, din patru generații, în întreaga lume. Mai mult decât un simplu model, Mégane a devenit o &i...


Citeste mai mult

DS Automobiles dezvăluie o nouă ședință foto editorială pentru Săptămâna Modei de la Paris® - Colecția feminină pentru sezonul Primăvară/Vară 2021. Cea de-a doua ediție a evenimentului Un Autre Regard a prins viață la ruinele Château Royal de Montceaux-Lès-Meau...


Citeste mai mult