Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

PARTENERIAT DOVEDIT ÎN TIMP GABOR CONCRETE LIVREAZĂ CĂTRE BUILD CORP UN TIPAR AUTOPORTANT GRINZI PREFABRICATE

PARTENERIAT DOVEDIT ÎN TIMP GABOR CONCRETE LIVREAZĂ CĂTRE BUILD CORP UN TIPAR AUTOPORTANT GRINZI PREFABRICATE

GABOR CONCRETE SRL prin intermediul furnizorilor săi internaționali și-a consolidat poziția de colaborator constant al marilor companii de construcții din România, își intensifică prezența în sfera utilajelor și echipamentelor pentru producția de prefabricate din beton prin reprezentanța sa oficială în România a companiei italiane de prestigiu BIANCHI CASSEFORME SRL, înființată în 1964 și activă în toată lumea, cu o gamă largă de servicii și produse dedicate industriei prefabricatelor și construcțiilor industriale.

BUILD CORP este o companie lider din Iași specializată în proiectare, producție și consultanță în domeniul ingineriei de construcții civile, industriale și rutiere, cu o capacitate de producție de 30.000 m3 de beton pe an, deținătoare a 7 linii de producție pentru elemente prefabricate din beton și cu un bogat portofoliu realizat pe parcursul a 17 ani de experiență, concluzionat cu peste un milion de metri pătrați de suprafață construită la cele mai înalte standarde de calitate posibile.

BUILD CORP a identificat beneficiile obținute în urma adoptării componentelor prefabricate din beton în construcțiile civile, industriale și de infrastructură rutieră, și a v alorificat procesele și metodele de producție automatizate cu obiectivul de a extinde sustenabilitatea de mediu, economică și socială în contextul proiectării, producției și construcțiilor din beton la scară largă.

Două dintre liniile de producție a prefabricatelor ale acestei companii au fost furnizate de compania italiană Bianchi Casseforme SRL, prin tenacitatea GABOR CONCRETE SRL. Parteneriatul dintre aceștia a început în 2018 prin livrarea către BUILD CORP a unor cofraje pentru producția de stâlpi prefabricați, grinzi "I" și grinzi "TL".

Profesionalismul și adaptabilitatea echipei GABOR CONCRETE în confruntările cu provocările pieței au determinat pe managerii de la BUILD CORP să încredințeze acestora un nou proiect finalizat în 2021, consistând într-o linie autoportantă de producție completă pentru grinzi prefabricate tip "I", utilizate la construirea de poduri, viaducte și pasaje, atestând încă o dată misiunea echipei GABOR CONCRETE de a oferi soluții eficiente și viabile pe termen lung și de a genera valoare adăugată pentru clienți și parteneri prin realizarea unor proiecte din ce în ce mai complexe. Elementele componistice ale acestei linii sunt echipamente automatizate de înaltă tehnologie, caracteristici indispensabile pentru adaptarea producției la nevoile clientului în timp util și cu minime resurse.

PRIMA FURNIZARE ÎN 2018 A INCLUS:
1) Tipar modular pentru producția de stâlpi prefabricați. Tiparul permite realizarea de stâlpi cu secțiune variabilă dreptunghiulară sau pătrată: minim 40x40 până la maxim 90x90 cm și constă într-un cadru de bază, două laterale modulare proiectate pentru stâlpi de până la 90 cm înălțime care se deschid și se închid hidraulic, reglabile pe înălțime pentru a produce profile mai mici și un fund de bază de lățime variabilă (de la 40 la 90 cm). Acest tipar special poate produce stâlpi fără console, sau, dacă este necesar, cu console pe toate cele 4 laturi ale stâlpilor în trei poziții diferite.
2) Baza universală 25 m lungime, cu o lățime maximă de 1,10 m, poziționată pe suporturi antivibrații pentru realizarea elementelor prefabricate tip "T", "L", "R".
3) O pereche de laterale de 25 m l ungime pentru realizarea elementelor de beton cu profil dreptunghiular sau în formă de "T" inversat pentru realizarea grinzilor cu max. 1,2 m.

Lateralele sunt echipate cu un sistem de blocare special care permite fixarea și instalarea acestora oriunde în lungul bazei de turnare, în scopul adaptării lățimii grinzii la necesitățile clientului. Tot în acest caz au fost furnizați și montați suporți cu prindere rapidă pentru vibratoare adaptate la sistemul de vibrații existent al clientului.
4) O pereche de laterale cu lungimea de 25 m pentru a produce grinzi în formă de "I" cu lățimea internă variind de la 14 la 20 cm și reglabilă în înălțime de la minim 0,6 m până la maxim 1,35 m (în trepte de 0,1 m și cu o creștere finală de 0,15 m). Aceste șine laterale permit BUILD CORP să producă o gamă largă de grinzi cu profile diferite pe o singură linie de producție. De asemenea, sunt echipate cu un sistem de blocare special care le permite fixarea și instalarea oriunde de-a lungul bazei.

FURNIZAREA DIN 2021 – PISTĂ AUTOPORTANTĂ PENTRU REALIZAREA PREFABRICATELOR PRECOMPRESE, CAPACITATE 1000 TON/FORȚĂ
1) Baza universală 65 m lungime și 1,2 m lățime, poziționată pe suporturi anti-vibrații.
2) Structură din oțel autoportantă, cu o capacitate maximă de 1000 de tone. Structura a fost concepută ca o structură perimetrală din oțel cu o lungime maximă utilă de 65 m. Un capăt este fix, fiind format dintr-o culee reglabilă pentru fixarea toronului, (grilă standard 50x50 mm) în timp ce celălalt capăt pentru relaxarea toronului are culee culisantă și este compus din 4 cilindri hidraulici pentru controlul relaxării acesteia. De asemenea, a fost furnizată și instalația hidraulică pentru detensionare.
3) O pereche de cofraje laterale de 39 m lungime pentru a produce grinzi cu profil "I", cu intern reglabil de la minim 0,95 m până la maxim 1,15 m. Cofrajele laterale sunt echipate cu un sistem de blocare special pentru a permite fixarea și instalarea de-a lungul întregii baze și producerea de grinzi cu lățimi variabile. La fel ca în precedent, au fost furnizați și montați suporți universali și vibratoare pneumatice complete de accesorii marca Bianchi.

Industry

Recent Posts:

GENCO’93 a participat pentru al doilea an consecutiv la târgul - festival de utilaje și tehnologii pentru construcții CoBuild 2024, desfășurat în perioada 16-18 mai 2024, la Ciugud, Județul Alba. CoBuild este principalul eveniment dedicat sectorului utilajelor și tehnologiil...


Citeste mai mult

Grupul CTE a organizat în luna Mai Ziua Porților Deschise eveniment dedicat prezentării celor mai noi utilaje pentru construcții, reciclare, sortare, salubritate, semiremorci noi și uzate, trailere, precum și a serviciilor de carosare, service și piese de schimb. În cadrul evenime...


Citeste mai mult

În era construcțiilor inteligente, buldoexcavatoarele moderne de la JCB se remarcă prin inovație și fiabilitate. Aceste utilaje, dotate cu tehnologie de ultimă generație și caracteristici avansate, transformă modul în care sunt realizate lucrările pe șantier. De la eficiența c...


Citeste mai mult

Cu o tradiţie de peste 28 de ani, AIC Trucks dezvoltă permanent serviciile integrate pe care le oferă,bdovedind că este permanent aproape de client, reușind nu numai să asigure servicii de calitate de vânzare camioane noi sau uzate, respectiv de întreţinere și reparaţii, dar și...


Citeste mai mult