Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

SANDVIK QJ241 SOLUȚIE DE PIONIERAT PENTRU CARIERELE MICI ȘI DEMOLĂRILE DE CONSTRUCȚII

SANDVIK QJ241 SOLUȚIE DE PIONIERAT PENTRU CARIERELE MICI ȘI DEMOLĂRILE DE CONSTRUCȚII

Sandvik QJ241 este cel mai mic și mai compact concasor mobil cu fălci din gama, recunoscută pe plan mondial, de concasoare pe șenile de la Sandvik. QJ241 se dovedește extrem de productiv, iar caracteristicile sale revoluționare îl recomandă pentru aplicațiile ce necesită performanțe ridicate și costuri de operare reduse, din carierele mai mici sau din zonele cu demolări, oriunde spațiile de operare sunt limitate.

Compact și mobil, concasorul QJ241 este echipat cu un sistem hidraulic pentru ridicarea și coborârea benzii principale, astfel încât, per ansamblu, se dovedește soluția ideală pentru demolare/ reciclare, dar este la fel de productiv și în aplicațiile de concasare a rocilor dure. Fălcile concasorului pot fi echipate cu 4 tipuri de blindaje, fiecare potrivit pentru aplicația dumneavoastră și printre aceste tipuri de blindaje se regăsește si celebrul profil „Optitooth” cu un continut de mangan de 18%. Este impetuos necesară alegerea corectă a blindajelor în funcție de aplicatie!

CARACTERISTICI DE IMPORTANȚĂ DEOSEBITĂ
• Comenzile sistemelor hidraulice sunt amplasate strategic și eficient, ele putând fi controlate de la nivelul solului, iar acest lucru conduce către un mod facil de realizare a mentenanței și oferă un mod ușor de manevrare.
• Sistemul de comandă și control este de tip PLC (Controler Logic Programabil) și are un monitor color care permite afișarea tuturor informațiilor cu privire la parametrii de funcționare ai mașinii și la starea tehnică a acesteia.
• Banda principală poate fi ridicată sau coborâtă prin intermediul comenzilor hidraulice pentru a crea spatiu suficient în aplicațiile de reciclare, spre exemplu pentru a putea descărca armăturile metalice.
• Construcția și dispunerea elementelor de pe utilaj este sub formă de tunel tocmai pentru a reduce riscul ca materialele din reciclări să rămână blocate în interiorul acestuia.
• Buncărul are deschidere mare, pereți ranforsați, extensii rabatabile hidraulic, iar alimentatorul are grătar «grizzly» și frecvențe variabile de vibrare.
• Sistemul de control al alimentatorului este unul îmbunătățit, cu senzor de nivel în camera de concasare, care va regla în mod automat cantitatea de material ce intră în concasor, iar concasorul va fi mentinut întotdeauna plin, oferind un flux de concasare neîntrerupt. Concasorul are si posibilitatea de reversare, o caracteristică absolut necesară in procesul de concasare a asfaltului sau atunci cand apar blocaje in camera de concasare.
• Fanta concasorului este ajustabilă hidraulic, cu minim de efort; fanta poate fi ajustată chiar și în timp ce utilajul funcționează, iar acest lucru conduce către o eficientizare și maximizare a producției.
• Sistemul de acționare hidraulică permite concasorului să pornească sub sarcină, reducând la minimum timpul necesar repornirii utilajului.
• Utilizarea pe scară largă a conductelor din oțel asigură o disipare termică superioară și furnizează soluții de etanșare fără întreținere.
• Utilajul are montat un senzor de viteză pe banda principală, care oprește alimentatorul pentru a goli banda principală, dacă se constată că banda a încetinit și are o încărcare prea mare. QJ241 poate funcționa în cele mai ostile medii, cu temperatură ambientală de până la 50oC, fără a fi necesară schimbarea uleiului.
• Ventilatorul de răcire este reversibil, cu acționare hidraulică automată, iar suflarea radiatoarelor se transformă într-o operație simplă.
• Datorită înălțimii mari de descărcare, sub banda principală se poate stoca o cantitate foarte mare de material.
• Printre dotările standard ale utilajului putem enumera: Alimentator vibrant - include barele grizzly în trepte; Banda pentru evacuarea sterilului; Buncăr de alimentare căptușit complet cu plăci de uzură; Magnet pentru eliminarea materialelor feroase;
Banda principală acoperită complet cu protecții împotriva prafului; Cutie pentru scule și alte accesorii; Turn de lumini; Protecții pentru tamburii de capăt ai benzilor; Placă pentru protejarea benzii, amplasată sub concasor; Gresare automată pentru falca mobilă și mecanismul de acționare al concasorului; Bare de stropire pentru suprimarea prafului; Pompă de apă acționată hidraulic; Senzor de nivel pentru monitorizarea camerei de concasare; Pompă electrică pentru alimentarea cu motorină, cu radiocomandă; Telecomanda cu radiocomandă pentru deplasarea utilajului.
• Pe concasorul QJ241 este integrat, tot din standard, sistemul de monitorizare de la distanță «My Fleet Telematics», pentru supravegherea în timp real a utilajului (parametrii, ore de funcționare, locație etc.).

 

Dealer Sanvik Mobile in Romania :  TERRA ROMÂNIA UTILAJE DE CONSTRUCȚII SRL

https://www.terra-world.com/ro/

Șoseaua de Centură, nr. 11, km. 7, Comuna Tunari, Jud. Ilfov
Telefoane fixe: 031 730 7301 (2,3,4) / 0372 383 772
Fax: 031 730 7307
E-mail: office.ro@terra-world.com

 

 

Machinery

Recent Posts:

Cât de grea este această sarcină? Aceasta este una dintre întrebările pe care operatorii de macarale le aud des atunci când își fac treaba. Uneori oamenii pun această întrebare din curiozitate, uneori acestea sunt informații foarte importante. Cu PALFINGER ai &ici...


Citeste mai mult

Exploatarea minieră de suprafață Aitik a fost înființată în 1968, fiind situată la sud de localitatea Gällivare, în nordul Suediei. Această mină este cea mai mare mină de cupru din Suedia și, totodată, este considerată cea mai eficientă exploatare minieră de supr...


Citeste mai mult

La începutul lunii iulie, peste râul Lippe, în zona Ruhr din Germania, la noul pod de pe tronsonul drumului național B233, între orașele Werne și Bergkamen, au fost instalate trei grinzi de oțel de 168 de tone, cu o lungime de 58 de metri. Pentru această operațiune prov...


Citeste mai mult

Societatea JK Sorajaloste, cu sediul în l ocalitatea Jokioinen, Finlanda, a el ectrificat recent instalația sa de concasare, achiziționând pentru concasarea primară un concasor mobil cu fălci Lokotrack® LT120E™, cu acționarea diesel-electrică.Având în vedere c...


Citeste mai mult