Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

SOLUŢII HIDRAULICE DE BASCULARE SI O GAMĂ COMPLETĂ DE CILINDRI HYVA

SOLUŢII HIDRAULICE DE BASCULARE SI O GAMĂ COMPLETĂ DE CILINDRI HYVA

Hyva Romania oferă o gamă largă de sisteme hidraulice, care pot face față condițiilor de lucru și aplicațiilor cele mai solicitante. Fiecare client Hyva poate conta pe servicii complete - de la confi gurarea kitului pentru o anumită aplicație până la instalarea pe vehicul. Kiturile sunt configurate în mod individual de către personalul Hyva specializat, cu ani de experiență de piață în identificarea celor mai potriviți cilindri Hyva pentru a asigura cea mai bună performanță posibilă.

KITURI HIDRAULICE PENTRU SEMIREMORCI BASCULABILE
Eficiența optimă, greutatea redusă, ciclul scurt de basculare și siguranța sunt principii-cheie urmate în timpul configurării kiturilor hidraulice pentru clienți. Sistemele sunt complet optimizate în ceea ce privește volumul de ulei, debitul și presiunea de lucru pentru a asigura cel mai înalt nivel de eficiență și siguranță. O gamă largă de pompe cu roți dințate și pompe cu pistoane vă permite să selectați un kit hidraulic cu performanța cea mai mare pentru fiecare tip de camion, cutie de viteze și priză de putere (PTO).

Distribuitoarele Hyva HT sunt special concepute pentru aplicații de basculare. Acestea garantează cel mai înalt standard de eficiență și siguranță, debite mari ce reduc ciclul de basculare și uzura pompei și prelungesc durata de viață generală a sistemului. De peste 15 ani, acest concept de design unic, s-a dovedit a fi cea mai sigură soluție pentru aplicațiile de basculare în toate condițiile de lucru posibile din întreaga lume. Sistemele de basculare Hyva bazate pe astfel de componente, și în combinație cu cilindri Hyva Alpha, sunt o soluție complet armonizată și extrem de eficientă, aducând economii reale proprietarului, în condiții de muncă sigure.


  KITURI HIDRAULICE PENTRU AUTOBASCULANTE
În cazul autobasculantelor, caracteristicile principale ale kiturilor hidraulice Hyva devin și mai relevante deoarece așteptările privind eficiența și productivitatea sunt foarte mari. Sistemele Hyva îndeplinesc aceste cerințe asigurând cele mai scurte cicluri de basculare la o greutate redusă, împreună cu operarea în condiții de siguranță maximă. Odată cu integrarea deplină a sistemului hidraulic și a cilindrului de basculare, produsele sunt capabile de a oferi performanțe maxime. O gamă largă de pompe cu roți dințate și pompe cu pistoane permite să se atingă cel mai înalt nivel posibil al debitului de ulei indiferent de tipul de camion, cutie de viteze și priză de putere. De asemenea, o gamă completă de rezervoare de ulei care permite dimensionarea optimă a volumului de ulei la o greutate redusă.

Distribuitoarele Hyva HT sunt special concepute pentru aplicațiile de basculare. În combinație cu limitatorul de cursă garantează cel mai înalt standard de eficiență și siguranță. Debitele mari reduc ciclul de basculare și uzura pompei prelungind durata de viață generală a sistemului. De peste 15 ani, acest concept de design unic, s-a dovedit a fi cea mai sigură soluție pentru aplicațiile de basculare în toate condițiile posibile de lucru din exploatările miniere și de construcții din întreaga lume.

 KITURI HIDRAULICE PENTRU SEMIREMORCI CU PODELE DE DESCĂRCARE ȘI CISTERNE
Aceste kituri hidraulice cu 2 circuite sunt destinate pentru aplicații, cum ar fi:
• Sisteme podele de descărcare;
• Trailere cu platformă joasă și rampe hidraulice;
• Macarale pe camion, încărcătoare containere cu cârlig și cu brațe paralele.

Astfel de aplicații necesită anumite cerințe specifice, cum ar fi o greutate redusă, presiune de lucru mare pentru perioade mai lungi de descărcare, precum și dimensiuni compacte, care contribuie la productivitatea totală a vehiculului. Sunt oferite mai multe soluții testate, cum ar fi ghidaje de furtun, diverse opțiuni pentru poziții de cuplare, filtre de retur și alte soluții utile pentru astfel de aplicații. O gamă largă de pompe cu roți dințate și pompe cu pistoane ne permite să ajungem la cel mai înalt nivel posibil de debit de ulei pentru fiecare tip de camion, cutie de viteze și priză de putere. O gamă completă de rezervoare de ulei din aluminiu și oțel permite o dimensionare optimă și un volum al uleiului la o greutate redusă.

KITURI DE HIDRAULICE PENTRU SEMIREMORCI CU PODELE DE DESCĂRCARE ȘI BASCULABILE
Această soluție este sugerată pentru clienții care își cuplează capetele tractor cu semiremorci basculabile și podele de descărcare, cisterne, trailere sau alte configurații în cazul în care
este nevoie de un sistem hidraulic cu 2 circuite. Presiunea de lucru pe distribuitoarele duble Hyva poate fi schimbată cu ușurință și în condiții de siguranță. Putem selecta una dintre mai multe combinații de presiune, cea mai frecventă este 170/250 bari. Aceste kit-uri sunt universale și permit interschimbabilitatea capului tractor cu mai multe semiremorci din fl ota clientului.

KITURI HIDRAULICE PENTRU SEMIREMORCI CISTERNE TRANSPORT GAZ ȘI LICHIDE, CU SISTEM DE RĂCIRE A ULEIULUI
Această soluție este foarte recomandată pentru aplicații în care este necesar ca sistemul hidraulic să lucreze pentru perioade lungi de timp, la presiune ridicată, lucru ce poate provoca o încălzire semnificativă a uleiului. Această soluție compactă cu radiator de ulei integrat este o alegere excelentă pentru a lucra cu motoare hidraulice, de exemplu, gaz sau sisteme de descărcare lichide sau podele de descărcare și alte sisteme care necesită o operare controlată și de lungă durată. Sistemul de răcire este acționat hidraulic iar această soluție este la un standard ADR adecvat.

Designul său compact și eficient necesită doar o cantitate foarte mică de ulei. Rezervorul conține puțin sub 20 de litri, în timp ce un kit hidraulic tradițional fără răcire are nevoie de 170 de litri de ul ei sau mai mult. Diferența de greutate dintre aceste soluții poate ajunge la 200 kg, esențial pentru eficiența transportului modern, în special pentru gaz și lichide. Sistemul este realizat din oțel inoxidabil pentru a face față condițiilor de muncă grele și spălarea frecventă a camioanelor care transportă lichide chimice.

CILINDRI FRONTALI, HYVA ALPHA
Hyva este lider mondial în producția de cilindri de basculare frontali telescopici pentru vehiculele cu basculare pe spate de toate tipurile. Oferă o gamă completă de tipuri de cilindri. Cei mai populari cilindri sunt FC (tip capac) și FE (tip ochi). Toți cilindri noștri sunt disponibili în noua generație, Hyva Alpha. Cele mai importante caracteristici ale cilindrilor Alpha sunt:
• Dimensiuni mai mici și greutate mai mică în timp ce se susțin parametrii cheie de lucru;
• Mai robuști și adecvați pentru a lucra la presiunea de 250 de bari;
• Două versiuni - standard (STD) pentru aplicații de construcții și heavy-duty (HD) pentru minerit și c ondiții dificile de lucru. Opțiuni cromate dur pentru ambele versiuni;
• Suporții cilindrilor în versiuni cu sau fără gresare;
• Design modern și optimizat al cilindrilor și suporților.

CILINDRI SUB BENĂ ȘI KITURI DE BASCULARE CU POWER PACK
Totodată oferă o gamă largă de cilindri de basculare sub benă, pornind de la cilindri din seria ULB, mai ușori, pentru vehiculele de până la 13T la cilindri de capacitate mai mare, din seria UMB pentru vehiculele mai grele. Ambele serii de cilindri pot fi montate cu suporți cardan tip lagăr pentru basculare pe 3 părți. Acești cilindri pot lucra cu priza de putere și pompa din kitul hidraulic sau cu unitatea electrohidraulică (power pack) în cazul în care priza de putere nu poate fi utilizată. Aici vom prezenta cilindri noștri populari. Pentru mai multe opțiuni, vă rugăm să contactați Hyva pentru a cere o soluție personalizată pentru aplicația dvs. Specifică. Power Pack este o unitate electro-hidraulică compactă formată din motoare electrice de 12V sau 24V, pompă hidraulică, rezervor de ulei și supapă de control.

Este controlată prin comutatori montați în cabină sau din exterior prin conectare prin cablu. Această soluție este recomandată pentru aplicații speciale ale basculantei cu cilindri sub benă pe un șasiu unde priza de putere (PTO) nu este disponibilă. Kiturile cu power pack sunt de multe ori folosite la acționarea sistemelor hidraulice pentru remorci mici, remorci pentru silozuri, macarale mici și altele.

Pentru vehiculele grele cu basculare pe 3 părți, Hyva oferă cilindri tipurile KRA și KRM. Datorită designului unic, acești cilindri sunt caracterizați printr-o lungime închisă și dimensiuni încastrate foarte mici. Acești cilindri sunt livrați cu cadru (lagăr) pentru basculare pe 3 părți heavy-duty împreună cu un limitator de cursă integrat. Calitatea înaltă a producției, cu opțiune de segmenți cromați dur, garantează o durată de operare îndelungată.

Industry

Recent Posts:

Companiile care reciclează asfaltul vechi creează noi surse de venit.Această industrie se confruntă cu numeroase provocări, cum ar fi costurile ridicate de îndepărtare a pavajului și de transport a materialului, în condițiile în care se asigură în același timp prote...


Citeste mai mult

Bianchi Casseforme, prin dealer exclusiv Gabor Concrete, își afirmă din nou prezența în România prin furnizarea de standuri autoportante pentru construcția de grinzi ‘’I’’ pentru poduri și două utilaje Speedy pentru distribuția betonului.Sediul PORR C...


Citeste mai mult

Conceput în secolul 17 și cu o istorie de peste 400 de ani, Sumitomo a dezvoltat mai multe sub-companii de succes, printre care și Sumitomo Heavy Industries.Înființată în anul 1888 cu scopul confecționării și reparării utilajelor, Sumitomo Heavy Industries s-a dezvoltat mai...


Citeste mai mult

Volvo Construction Equipment este lider în domeniul sustenabilității și economiei circulare în industria utilajelor pentru construcții, remarcându-se printre ceilalți producători de utilaje prin focusul pe inovație. Despre tendințele generale de digitalizare și electrifica...


Citeste mai mult