Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Zoom in

UTILBEN la CoBuild: Utilaje, tehnologii și atașamente de construcții

UTILBEN la CoBuild: Utilaje, tehnologii și atașamente de construcții

Compania UTILBEN se află printre cei mai importanți furnizori de utilaje de construcții din România, așa că nu putea lipsi de la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei, festivalul CoBuild. UTILBEN a ocupat un spațiu expozițional de aproape 1.000 de metri pătrați și a profitat din plin și de Zona Demo, unde vizitatorii au putut testa zeci de utilaje, atașamente și tehnologii de construcții din portofoliul UTILBEN.

Gama de utilaje din oferta UTILBEN a cuprins miniexcavatoare Sunward diesel și electrice, midiexcavatoare Sunward, excavatoare Sunward pe șenile și pe roți, miniîncărcătoare Sunward, nacele Sunward, stivuitoare telescopice Faresin diesel și electrice, buldoexcavatoare Çukurova și pompe de beton Putzmeister.Ruben Marian, fondator și CEO UTILBEN:
Anul acesta, am venit la CoBuild cu gama de utilaje terasiere. În special, gama compactă de miniexcavatoare și miniîncărcătoare pentru că avem foarte mult de lucru în România pe zona de rețele, apă, gaz, canalizare, electricitate. Așa că, acesta este un domeniu unde noi suntem foarte puternici și investim mult. De asemenea, am venit cu mai multe utilaje electrice, de la încărcătoare telescopice, pompe de beton și miniexcavatoare. Am adus și utilaje mai mari. În Zona Demo, am avut excavatoare de 15 și 20 de tone.
Punctul nostru forte sunt serviciile. Noi le oferim clienților o gamă completă de servicii, îi ajutăm să își dezvolte afacerile în domeniul construcțiilor și tot ce ține de utilaje, de tehnologie, de zona de suport, totul este oferit de UTILBEN. Astfel, clienții noștri pot să se concentreze pe dezvoltarea afacerilor lor, în timp ce noi avem grijă de tot ce ține de utilaje și tehnologie.UTILBEN le-a propus vizitatorilor CoBuild și o gamă largă de atașamente de construcții și nu numai: picoane Tecna, cupe de concasare MB Crusher, cupe de sortare MB Crusher, graifere de sortare MB Crusher, plăci compactoare Simex, cupe malaxor Sima, perii colector Sima, perii Moderntech, foreze Digga, freze de pământ G-Rake, furci SE Equipment și sărărițe Pronar. Atașamentele din portofoliul UTILBEN sunt apreciate de clienți pentru calitatea materialelor din care sunt fabricate, precum și pentru eficiența și productivitatea pe care le asigură.

UTILBEN s-a adresat și sectorului forestier și le-a prezentat vizitatorilor CoBuild o varietate de atașamente de profil: tocătoare de crengi Forst, tocătoare forestiere Berti, tocătoare de vegetație Berti, tocătoare de vegetație Femac și brațe tocătoare Femac. Aceste atașamente sunt compatibile cu o gamă largă de miniexcavatoare, midiexcavatoare, excavatoare, miniîncărcătoare și, bineînțeles, tractoare agricole. Atât atașamentele, cât și utilajele și tehnologiile din oferta UTILBEN și-au găsit loc în Zona Demo, unde vizitatorii CoBuild le-au putut testa personal.Ruben Marian, fondator și CEO UTILBEN:
Zona Demo este unul dintre motivele pentru care am ales să investim la CoBuild. Pentru că nu este doar un târg în care ne prezentăm utilajele, ci este un concept în care avem posibilitatea să le și testăm. Astfel, clienții noștri, specialiști în domeniul construcțiilor, pot să afle ei înșiși cum funcționează ultimele tehnologii, ultimele modele apărute. Până la urmă, afacerile sunt un transfer de încredere, iar pentru noi este important ca toți clienții noștri să poată experimenta utilajele și tehnologia în condiții reale de lucru. Pe lângă faptul că avem demonstrații cu operatori profesioniști, avem clienți care testează efectiv utilajele.

Festivalul CoBuild este dedicat pasionaților de utilaje și tehnologii de construcții din România, cu accent pe dezvoltarea de relații și parteneriate. CoBuild a ajuns la cea de-a doua ediție și a reunit aproape 100 de expozanți de utilaje de construcții, atașamente, tehnologii, camioane, autovehicule, accesorii, piese de schimb, precum și produse conexe industriei. Ca și anul trecut, gazda festivalul CoBuild a fost Ciugud, județul Alba. Mii de antreprenori, constructori, operatori și pasionați ai utilajelor au participat la eveniment și s-au bucurat de cele 3 zile de festival.

Ruben Marian, fondator și CEO UTILBEN:
CoBuild este un festival unic în domeniul utilajelor pentru că aduce împreună jucători din industria construcțiilor, specialiști, furnizori de utilaje, de tehnologie, de echipamente. Ce-i foarte interesant e că se merge și într-o sferă recreațională, creată de zona food, zona de relaxare, zona educațională în care sunt diferite discuții pe anumite teme și, desigur, zona demo. Se creează astfel o platformă de colaborare între specialiști din industria construcțiilor din România.
Festivalul este doar un context care aduce oamenii împreună. Ce ne dorim este să putem crea relații cu partenerii, clienții și furnizorii. Deci, CoBuild este doar începutul. Este un loc de interacțiune, un loc de conectare între oameni, iar relațiile acestea continuă. CoBuild este pentru noi o zonă importantă de relaționare. Creăm conexiuni, creăm încredere, iar apoi menținem legăturile acestea care ajung să se transforme în contracte, în relații de afaceri.
Din perspectiva mea, CoBuild va crește. Față de anul trecut, am văzut că festivalul s-a dublat ca număr de expozanți și vizitatori. Cred că, anul viitor, din nou va crește pentru că industria construcțiilor din România evoluează. Astfel, e mult mai simplu să vii la un festival și să fii inspirat, să vezi idei, să vezi modele, să vezi ceea ce poți să faci ca să îți eficientizezi activitatea. Așa că, astfel de evenimente sunt de mare interes în România.Compania UTILBEN și-a anunțat deja prezența la ediția de anul viitor a CoBuild și susține acest eveniment. Prin participarea la CoBuild, UTILBEN este alături de clienții săi cu utilaje, atașamente și tehnologii dedicate domeniului construcțiilor.


      

Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro

Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sediul UTILBEN Baciu
Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

Sediul UTILBEN București
Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

Sediul UTILBEN Iași
Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

UTILBEN

 • 18 ani de experiență în industrie
 • 4.000 de utilaje vândute
 • 120 de angajați profesioniști
 • 500 de furnizori parteneri
 • 30.000 de produse pe website
 • 100.000 followers pe social media


Servicii UTILBEN

 • Vânzare de utilaje noi și second-hand
 • Vânzare de atașamente
 • Vânzare de piese de schimb
 • Închiriere de utilaje
 • Rețea națională de service
 • Unități de service mobil
 • Finanțare achiziție
 • Consultanță de specialitate
Zoom in

Recent Posts:

Trenchless Romania Conference & Exhibition este cel mai important eveniment din regiune care prezintă tehnologiile de foraj orizontal dirijat pentru instalarea utilităților publice. Evenimentul reunește an de an cele mai importante companii care activează în sectorul trenchless de la ...


Citeste mai mult

Goodyear a realizat prima integrare a datelor într-un sistem terț pentru soluțiile sale de management al anvelopelor pentru industria Off-The-Road (OTR), demonstrând angajamentul companiei de a rămâne în fruntea progreselor tehnologice. Datorită integrării de către Hibo...


Citeste mai mult

Industria energiei eoliene se află de ani de zile în prima linie a tranziției energetice globale. În calitate de simbol și precursoare în domeniul energiei regenerabile și al dezvoltării tehnologice, aceasta a jucat un rol fundamental în tranziția către surse de energi...


Citeste mai mult

Pe măsură ce Castrol se apropie de lansarea unei noi formule revoluționare a produsului emblematic, Castrol EDGE, marcând astfel aniversarea de 125 de ani, am stat de vorbă cu Bogdan Creţu, Castrol Technical Services Specialist – Balkans în legătură cu procesul complex adopt...


Citeste mai mult