Despre noi


Revista Masini si Utilaje pentru Constructii este prima si cea mai importanta revista care reprezinta nisa de utilaje si masini pentru constructii din Romania.

Revista Masini si Utilaje pentru Constructii este prezenta de peste 12 ani, cu aparitie lunara neintrerupta,  pe piata din Romania si internationala, ea fiind cunoscuta la nivelul firmelor de constructii, producatorilor si distribuitorilor de utilaje si camioane, firmelor care ofera servicii conexe sectorului de constructii (anvelope, lubrifianti, servicii financiare, carburanti, piese de schimb, service, agentii media, etc).

Prima aparitie a revistei noastre s-a intamplat in martie 2006. Urmand graficul sinuos al evolutiei pietei de constructii interne si internationale, activitatea noastra a inregistrat cresteri dar si scaderi in decursul anilor, unii ani au fost mai buni, altii mai grei. Insa, dupa un deceniu de activitate, suntem mandri ca ne gasim inca aici si ca avem increderea partenerilor si clientilor nostri.

Publicul tinta al revistei MASINI SI UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII:
 • Managementul firmelor de constructii din Romania;
 • Producatorii si distribuitorii de masini si utilaje pentru constructii, incluzand camioanele si autoutilitarele;
 • Firme care ofera servicii conexe celor de constructii;
 • Departamentele de achizitii publice ale institutiilor de stat care desfasoara activitati de constructii;
 • Camerele de comert si ambasadele interesate sa gaseasca parteneriate locale pentru desfasurarea de proiecte de constructii;
 • Facultatea de Utilaje care pregateste inginerii constructori ai viitorului;
Pe langa distributia in format tiparit, revista se distribuie si prin newsletterul trimis lunar, catre toata baza de date de abonati.

In fiecare noua zi, incercam sa facem din revista Masini si Utilaje pentru Constructii un vehicul din ce in ce mai performant, care sa isi atinga tinta propusa - aceea de a relata cat mai exact si complet despre ce se intampla pe piata de constructii interna si internationala, cat si de a gasi noi modalitati interactive pentru a creste vizibilitatea partenerilor nostri, care au incredere in colaborarea cu noi.


Alte publicatii ale grupului:

Trenchless Romania


NEXT AUTO

Carburanti & Lubrifianti

Truck PowerAUDIENTA GENERALA AG SRL

J40/13043/2005
CUI: RO17812592

Str. Roma, nr. 16, parter, ap. 2, sector 1, cod postal 011774
Bucuresti – Romania

Va respectam confidentialitatea si suntem hotarati sa protejam confidentialitatea informatiilor personale. Scopul nostru este sa fim cat mai clari si mai deschisi cu privire la ceea ce facem si de ce.
De ce procesam datele dvs. personale
Procesam datele dvs. personale pentru interesele noastre legitime ca afacere, dar numai daca este necesar pentru scopul pe care l-am colectat. Putem procesa datele dvs. pentru:
 •  Activitati de vanzare si marketing, cum ar fi apeluri telefonice, e-mailuri si alte tipuri de comunicari cu dvs.;
 •  Intelegerea modului in care interactionati cu site-ul web si cu social media;
 •  Activitati precum e-mail, comunicari scrise si verbale;
 •  Activitatea financiara, cum ar fi comunicarile legate de facturare;
 •  Pentru a indeplini obligatiile in baza unui contract cu dvs. sau cu compania la care lucrati.

Vom pastra datele dvs. numai atata timp cat avem nevoie de ele pentru a efectua oricare dintre procesele enumerate mai sus.

Prelucrarea automata
Folosim procese automate precum cookie-uri.

Datele pe care le folosim
Utilizam o serie de diferite categorii de date despre dvs., ca parte a proceselor noastre normale de afaceri, incluzand categoriile:
 •  Detalii de contact;
 •  E-mailuri;
 •  Site-ul nostru si activitatea social media;
 •  Informatii privind ocuparea fortei de munca (titlul postului, responsabilitatile, pozitia in cadrul organizatiei etc.);
 •  Statutul dvs. referitor la organizatia noastra, cum ar fi preferintele de comunicare si inregistrarile activitatii de marketing care vi-au fost trimise
 •  Informatii care ne indica unde am obtinut datele dvs..

Cum primim datele dvs. personale
 •  Prin intermediul formularelor de contact de pe site-ul nostru (de ex., cand solicitati informatii suplimentare);
 •  De la social media: Daca alegeti sa ne comunicati prin intermediul oricarei platforme de social media;
 •  Comunicari verbale si scrise: Cand ne trimiteti un e-mail, sunati sau scrieti o scrisoare sau daca va intalnim fata in fata;
 •  Terte parti: Uneori primim date personale de la terti.

Protectia datelor personale
Am implementat masuri organizatorice, tehnice si administrative adecvate pentru a proteja datele personale in cadrul organizatiei noastre. Desi luam masuri rezonabile pentru a va proteja datele personale de pierderi, utilizari incorecte, interferente si acces neautorizat, modificari si dezvaluiri, trebuie sa fiti constienti ca nici o procedura de securitate sau protocoale nu pot garanta vreodata 100% securitatea impotriva intruziunii sau hacking-ului. Exista intotdeauna unele riscuri asumate prin partajarea datelor personale online. Daca aveti motive sa credeti ca interactiunea dvs. cu noi nu mai este sigura va rugam sa ne anuntati imediat.

Cine va va vedea datele
Angajatii nostri:
Angajatii nostri au acces la date personale in functie de departamentul in care lucreaza si de nevoia ca ei sa aiba acces la acest tip de date.
Agentii si furnizorii de servicii:
Colaboram cu alte companii si cu persoane care sa indeplineasca sarcini in numele nostru si impartasim datele dvs. personale cu unele dintre ele pentru a va furniza produse sau servicii sau pentru a comunica in alt mod cu dvs., cum ar fi in scopuri de marketing, pentru a va livra produse sau pentru a va transmite oferte in numele nostru. Atunci cand impartasim aceste informatii in acest fel, solicitam agentului sau furnizorului de servicii sa pastreze confidentialitatea si securitatea datelor personale.

Website si pagini Social Media:
Datele personale pot fi, de asemenea, dezvaluite de dvs. prin intermediul site-lui nostru, pe panouri de mesaje, chat, pagini de profil si bloguri si alte servicii la care puteti posta informatii si materiale (inclusiv, fara a se limita la siteul/blog-ul nostru si paginile social media). Aceste informatii pot aparea in moduri publice, cum ar fi prin intermediul motoarelor de cautare sau al altor platforme disponibile publicului, si pot fi “accesate cu crawlere” sau cautate de terte parti. Va rugam sa nu postati nicio informatie pe care nu doriti sa o dezvaluiti publicului larg.

Site-uri terte parti
Site-ul nostru va permite sa va conectati la alte site-uri de pe Internet prin intermediul unor linkuri directe sau prin aplicatii cum ar fi butoanele “partajati” sau “asemanatoare”, iar alte site-uri web pot contine si link-uri catre site-urile noastre. Practicile de informare sau continutul acestor site-uri sunt guvernate de declaratiile de confidentialitate ale acelor site-uri Web si nu de aceasta Politica de confidentialitate. Va incurajam sa examinati politicile de confidentialitate gasite pe alte site-uri web, servicii si aplicatii pentru a intelege modul in care informatiile dvs. sunt colectate si utilizate de catre acestea.
In mod similar, va rugam sa retineti ca nu suntem responsabili pentru politicile si practicile privind colectarea, utilizarea si dezvaluirea (inclusiv practicile de securitate a datelor) ale altor organizatii, precum Apple, Facebook, Google, LinkedIn, Microsoft, RIM, Twitter sau orice alt dezvoltator de aplicatii, furnizor de aplicatii, furnizor de platforme de social media, furnizor de servicii de operare, furnizor de servicii wireless sau producator de dispozitive, inclusiv orice date personale pe care le dezvaluiti altor organizatii prin sau in legatura cu Aplicatiile sau paginile sociale.

Drepturile dumneavostra
Legea va ofera o serie de drepturi, ceea ce inseamna ca aveti control asupra datelor dvs. personale pe care le procesam.

Accesarea datelor dvs. personale
Acest drept va permite sa confirmati ca datele dvs. personale sunt procesate si pentru a va permite sa verificati daca procesarea este corect realizata conform legii.

Corectarea oricaror greseli
Dreptul la rectificare va permite sa cereti unei organizatii care prelucreaza datele dvs. personale sa corecteze orice greseala.

Stergerea datelor
Dreptul de a cere unei organizatii sa stearga datele dvs. personale.

Oprirea procesarii
Dreptul de a opri prelucrarea datelor dvs. personale

Mutarea datelor
Dreptul la portabilitatea datelor inseamna ca, in anumite circumstante, veti putea cere ca datele dvs. personale sa fie transferate de la o organizatie la alta.

Dreptul de a se opune marketingului direct
Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. personale in scopul marketingului direct.

Obiectul de profilare
In anumite circumstante, puteti contesta profilarea sau luarea de decizii automate.

Dreptul de a se plange la Autoritatea pentru Protectia Datelor
Daca nu sunteti multumit de un aspect al modului in care va prelucram datele, puteti depune o plangere la autoritatea de supraveghere, care este ANSPDCP (www.dataprotection.ro)

Va rugam sa ne contactati la office@masinisiutilaje.ro daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile dvs. sau daca aveti intrebari cu privire la modul in care prelucram datele dvs. personale.

Pot copiii sa utilizeze site-ul nostru
Site-ul nu este destinat minorilor cu varsta sub 18 ani. Nu colectam in mod constient sau in mod specific informatii despre minorii cu varsta sub 18 ani si consideram ca copiii de orice varsta ar trebui sa obtina consimtamantul parintilor sau tutorelui lor inainte de a furniza date personale . Daca credeti ca am colectat in mod eronat sau neintentionat astfel de informatii, va rugam sa ne anuntati la pentru a putea sterge informatiile.

Marketing electronic
Cand ne dati permisiunea, vom folosi marketingul electronic (e-mailuri, SMS-uri, social media) pentru a comunica elemente despre care consideram ca va intereseaza, inclusiv informatii si actualizari ale industriei si companiei, actualizari si oferte. Daca nu doriti sa primiti aceste comunicari, vi se va oferi posibilitatea de a va dezabona, facand clic pe link-ul de dezabonare din partea de jos a fiecarui e-mail.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina, pentru a va informa cu privire la tipurile de date care sunt colectate si modul in care acestea sunt utilizate.

Informatii privind Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)
In situatia in care considerati ca drepturile dumneavoastra prevazute in Regulamentul (UE). 2016/679 au fost incalcate, aveti posibilitatea de a va adresa ANSPDCP prin depunerea unei plangeri.

Spuneti-ne ce credeti!
Opiniile dvs. privind confidentialitatea sunt importante pentru noi. Daca aveti comentarii sau intrebari, contactati-ne la office@masinisiutilaje.ro
 
PARTENERI