Despre noi


Revista Masini si Utilaje pentru Constructii este prima si cea mai importanta revista care reprezinta nisa de utilaje si masini pentru constructii din Romania.

Revista Masini si Utilaje pentru Constructii este prezenta de peste 12 ani, cu aparitie lunara neintrerupta,  pe piata din Romania si internationala, ea fiind cunoscuta la nivelul firmelor de constructii, producatorilor si distribuitorilor de utilaje si camioane, firmelor care ofera servicii conexe sectorului de constructii (anvelope, lubrifianti, servicii financiare, carburanti, piese de schimb, service, agentii media, etc).

Prima aparitie a revistei noastre s-a intamplat in martie 2006. Urmand graficul sinuos al evolutiei pietei de constructii interne si internationale, activitatea noastra a inregistrat cresteri dar si scaderi in decursul anilor, unii ani au fost mai buni, altii mai grei. Insa, dupa un deceniu de activitate, suntem mandri ca ne gasim inca aici si ca avem increderea partenerilor si clientilor nostri.

Publicul tinta al revistei MASINI SI UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII:
  • Managementul firmelor de constructii din Romania;
  • Producatorii si distribuitorii de masini si utilaje pentru constructii, incluzand camioanele si autoutilitarele;
  • Firme care ofera servicii conexe celor de constructii;
  • Departamentele de achizitii publice ale institutiilor de stat care desfasoara activitati de constructii;
  • Camerele de comert si ambasadele interesate sa gaseasca parteneriate locale pentru desfasurarea de proiecte de constructii;
  • Facultatea de Utilaje care pregateste inginerii constructori ai viitorului;
Pe langa distributia in format tiparit, revista se distribuie si prin newsletterul trimis lunar, catre toata baza de date de abonati.

In fiecare noua zi, incercam sa facem din revista Masini si Utilaje pentru Constructii un vehicul din ce in ce mai performant, care sa isi atinga tinta propusa - aceea de a relata cat mai exact si complet despre ce se intampla pe piata de constructii interna si internationala, cat si de a gasi noi modalitati interactive pentru a creste vizibilitatea partenerilor nostri, care au incredere in colaborarea cu noi.Alte publicatii ale grupului:

Trenchless Romania


NEXT AUTO

Carburanti & Lubrifianti

 
PARTENERI