Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 10 / 2009

JCB intra pe piata turnurilor portabile de iluminat

JCB intra pe piata turnurilor portabile de iluminat Divizia JCB Power Products va fi prezenta si pe piata turnurilor portabile de iluminat cu un model nou de 9 metri.
Modelul JCB LT9 este un este un turn de iluminat de 9 metri activat hidraulic cu stālp telescopic care sustine patru suporturi pentru iluminat fiecare dintre acestea putānd oferi 1.000 Watt.

Montat pe un sasiu integrat si cu dimensiuni compacte, modelul LT 9  prezinta o mobilitate deosebita, devenind astfel un echipament ideal pentru flotele de īnchirieri. Acesti stālpi de iluminat vor putea sa asigure surse sigure de iluminat portabil si temporar necesare pentru o gama vasta de aplicatii din domeniul constructiilor de drumuri, constructiilor de cai ferate si pentru cele din sectorul agricol.

Intrarea pe piata turnurilor de iluminat reprezinta, conform declaratiilor membrilor consiliului director al JCB Power Products o extindere normala pentru evolutia companiei. Turnurile de iluminat si generatoarele sunt echipamente complementare, atāt īn ceea ce priveste aplicatiile lor tipice cāt si popularitatea  tot mai crescuta  īn rndul clientilor din sectorul de īnchirieri.  Prin completarea gamei cu modelul LT9 clientii primesc īnca un produs de baza care este solicitat īn mod regulat.

Modelul LT9 este actionat de un motor Yanmar cu 3 cilindri cu racire pe baza de apa si care are un rezervor de 100 litri putānd sa functioneze timp de 68 de ore fara īntrerupere. Unitatea este de asemenea prevazuta cu patru stabilizatori pentru a putea oferi performante maxime chiar si pe un teren accidentat.
LT9 este un echipament simplu si usor de utilizat, cu un pilon care este activat printr-un buton pozitionat pe partea laterala si care se ridica la īnaltimea maxima īn 13 secunde. Se poate roti 3600  pentru a oferi o capacitate optima de luminare īn toate zonele santierului de lucru.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI