Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 11 / 2009

Noua fabrica Haulotte în România

Noua fabrica Haulotte în România

Seria evenimentelor de anvergura pe piata utilajelor de constructii a continuat si în luna iunie, culminând cu deschiderea noii fabrici Haulotte în România. La deschidere oficiala, care a avut loc pe data de 23 iunie, au fost prezenti atât directorul general al Haulotte Group, domnul Alexandre Saubot, cât si membrii comitetului director, dar si oficialitati locale, printre care Florin Tecau, Vicepresedintele Consiliului judetean Arges si alti membri marcanti ai institutiilor locale.

Noua fabrica Haulotte este situata în comuna Titesti si se întinde pe o suprafata de 79.000 mp, dintre care 20.000 sunt alocati cladirii care adaposteste birourile si spatiului dedicat fabricarii modelelor Haulotte. Aici vor fi asamblate începând cu acest an nacele ridicatoare cu înaltimi de lucru de la 12 la 18 m si tip foarfeca, de la 10 la 12 m.
Deschiderea acestei noi unitati se înscrie, potrivit directorului general Haulotte Group în strategia pe termen lung a grupului, dorindu-se prin aceasta o apropiere mai mare de client.

Haulotte Group este primul producator de platforme aeriene în Europa si al treilea în ierarhia mondiala, cu o cifra de afaceri înregistrata în 2008 de 450,8 milioane de euro. Cele patru game de platforme aeriene, ce cuprind peste 60 de modele sunt produse în cele 6 unitati de productie din Franta, Spania, România si Statele Unite ale Americii si distribuite în întreaga lume prin cele 34 de reprezentante de vânzari. 
În 2008, Haulotte Group a achizitionat societatea americana BIL-JAX pentru a-si
îmbogati gama de produse, cu scopul de a oferi clientilor solutii complete pentru acces si ridicat, de la nacele ridicatoare, încarcatoare telescopice, echipamente
de terasare, schele.

Domnul Alexandre Saubot, directorul general Haulotte ne-a expus pe larg motivele pentru care grupul francez a ales România ca locatie pentru viitoarea unitate de productie.
În primul rând a fost vorba de un numar de afinitati, exista deja un furnizor care era prezent pe aceasta piata, mediul de lucru confortabil, chiar daca din punct de vedere administrativ, ca de altfel în multe tari, din când în când lucrurile se complica.

Apoi pe piata existau investitori francezi precum Renault, Piroux,  care lucrau în România si lucrau bine. În al treilea rând România este un punct central în raport cu restul furnizorilor din Europa, iar logistica poate fi simplificata si piesele de schimb pot fi aduse cu costuri de transport limitate. Un alt argument solid ar fi calitatea oamenilor si capacitatea de a avea un nivel de productivitate bun, un nivel ridicat al calitatii produsului finit, o buna motivatie pentru munca în fabrica. Si nu în ultimul rând România reprezinta un punct de unde Haulotte poate exporta produsele sale în întreaga lume.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI