Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 11 / 2009

DAF CF85 ales pentru al doilea an consecutiv "Camionul de flota al anului 2009"

DAF CF85 ales pentru al doilea an consecutiv


La decernarea premiilor "Motor Transport Awards 2009" din Londra, modelului DAF85 i-a fost acordat premiul "Camionul de flota al anului 2009" pentru al doilea an consecutiv. "Motor Transport Awards 2009" reprezinta cele mai importante distinctii acordate celor din industria transporturilor din Marea Britanie, gazda evenimentului fiind revista de specialitate Motor Transport.

Modelul DAF CF 85 satisface în totalitate necesitatile clientilor în ceea ce priveste fiabilitatea, sustinerea, managementul costurilor si confortul soferului, este  un vehicul complet. Aceasta a fost concluzia membrilor juriului, dupa evaluarea tuturor modelelor nominalizate.

În cadrul fastuoasei prezentari desfasurate la Grosvenor House din Londra, trofeulul i-a fost înmânat lui Raz Ashworth, directorul general DUF Trucks UK de catre Mark Barton, director de vânzari al BRS, sponsor al premiilor. "Acest premiu reprezinta o distinctie onoranta pentru modelul CF85 si pentru întreaga echipa de vânzari si reteaua de dealeri din UK" a declarat Raz Ashwoerth. "Este cu atât mai important deoarece detinatorii de flote au votat si ei sunt cumparatorii de pe piata."

Este pentru a noua oara când CF85sau unul dintre predecesorii sai câstiga premiul Camionul de Flota al anului, acest lucru venind ca o confirmare a faptului ca  operatorii apreciaza dezvoltarea produsului si îmbunatatirile permanente aduse modelului. "Astfel, s-a obtinut din nou o recunoastere pentru  capacitatea de a satisface nevoile clientilor nostri prin vehiculele cu un consum eficient de combustibil si care în acelasi timp sunt ecologice si ofera siguranta", a mai adaugat Raz Ashwoerth.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI