Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 13 / 2009

CNADNR lanseaza procedurile de achizitie publica pentru elaborarea studiilor de fezabilitate pentru autostrazile Tārgu Mures - Ditrau si Ditrau - Tārgu Neamt

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romānia S.A. organizeaza procedurile de licitatie deschisa īn vederea atribuirii contractelor pentru elaborarea studiilor de fezabilitate si listelor de cantitati pentru autostrazile Tārgu Mures - Ditrau si Ditrau - Tārgu Neamt. Cele doua contracte vor fi finantate din fonduri de la bugetul de stat, valoarea estimata fiind de 13.356.000 lei fara TVA. 

Termenul pentru finalizarea studiilor de fezabilitate si listelor de cantitati este de un an de la data atribuirii contractelor. Criteriul de atribuire va fi "oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic", iar īn alegerea ofertei cāstigatoare, propunerea financiara va avea o pondere de 60% si cea tehnica 40%.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor pentru autostrada Tārgu Mures - Ditrau este 28.10.2009 si cel pentru autostrada Ditrau - Tārgu Neamt este 29.10.2009.
Anuntul de participare la procedura de licitatie deschisa, continānd informatii asupra modului de desfasurare a procedurii si precizari referitoare la modul de obtinere a documentatiei de atribuire, precum si documentatia de atribuire sunt disponibile īn Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (S.E.A.P.).
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 




 
PARTENERI