Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 13 / 2009

Noul compactor multifunctional Bomag BMP 8500 va fi prezentat īn premiera la NordBau 2009

Expozitia NordBau a fost deschisa publicului vizitator pentru prima data īn 1956 ca un tārg comercial regional si īntre timp a devenit cel mai important tārg comercial pentru constructii  din partea de nord a Germaniei si implicit un trend-setter pentru īntregul sector comercial pentru constructii din Germania.
La editia din 2009 a NordBau, Bomag va prezenta īn premiera mondiala noul compactor multifunctional model BMP 8500, proiectat pentru a fi capabil sa ofere fiabilitate si siguranta chiar si atunci cānd lucrul se desfasoara īn locuri īnguste,  pe terenuri accidentate sau īn zone care prezinta un risc accentuat de alunecare. Sistemul special de directie articulata Bomag, telecomanda wireless fara interfata, sistemul dual de directionare a vibratiilor īmpreuna cu Intelligent Vibration Control (IVC) si conceptul Easy Service se īmbina pentru a oferi cea mai buna calitate de compactare, standarde īnalte de siguranta si profit potential maxim.

Compactorul multifunctional Bomag BMP 8500 este foarte potrivit pentru a fi folosit pe solurile coezive din constructii sau pentru canalele de drenaj pentru ramblee, santuri sau inserarea de tevi, sine de cale ferata, constructia de baraje precum si la fundatii. BMP 8500 este un utilaj exceptional pentru compactat fiind dotat cu un sistem dual de producere a vibratiilor si vibrator directionat. Utilizatorii īsi pot alege modul de compactare avānd doua variante de reglare a amplitudinii si a vitezei de deplasare. Sistemul IVC (Intelligent Vibration Control) activeaza automat vibratiile atunci cānd echipamentul atinge o viteza de lucru prestabilita si le dezactiveaza la viteze de lucru mai mari. Sistemul de directie articulat previne ca suprafetele pre-compactate sa fie de-compactate din cauza miscarilor de directionare a echipamentului oferind astfel o calitate mai buna a suprafetei compactate.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI