Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 13 / 2009

Volvo Trucks- investitii pentru viitor

Volvo Trucks- investitii pentru viitor Viitorul este pregatit în prezent, iar rezultatele din prezent reprezinta un cumul al tuturor actiunilor întreprinse în trecut. Pentru Volvo Trucks România acest an a însemnat deschiderea oficiala a trei mari centre service la Pitesti, Brasov si Bacau, iar despre viitor, Christian Coolsaet, Managing Director Volvo România, spune ca Volvo se va apropia si mai mult de necesitatile transportatorilor români, fiind în acest fel alaturi de clienti nu numai la bine, ci si la greu.

Marca Volvo s-a numarat întotdeauna printre preferatele transportatorilor români, rezultatele din ultimii zece ani reflectând încrederea multor firme de transport în camioanele producatorului suedez. O mare parte dintre cele mai mari flote din România sunt formate din camioane Volvo, calitatea acestora si sprijinul acordat de catre Volvo Truck România s-a reflectat în faptul ca, în acest an, greu din punct de vedere economic, circula în continuare pe sosele aducând profit firmelor pentru care lucreaza.  Acum mai mult ca niciodata transportatorii trebuie sprijiniti si sustinuti.
Volvo Trucks a venit în sprijinul clientilor în 2009 prin deschiderea celor trei centre de service, dar si a unui depozit central de piese de schimb în Bucuresti, oferind în acest fel suportul logistic necesar service-urilor din toata tara. De altfel dezvoltarea retelei de service Volvo va continua si pe viitor.

Seminarul Fulewatch promovat de  Volvo Trucks cu ocazia deschiderii centrelor serivce de la Pitesti, Brasov si Bacau a venit si el în întâmpinarea nevoilor clientilor. Fuelwatch este un concept care cuprinde laolalta toate produsele si serviciile care contribuie la reducerea costurilor, de la dezvoltarea de produse noi si reducerea consumurilor, la reducerea costurilor pentru operator, dar si maniera în care aceste costuri sunt reduse, fara a lasa o amprenta vizibila asupra mediului înconjurator.

În ceea ce priveste noile tehnologii menite sa-i ajute pe transportatori, cutiila de viteze automata sau semiautomata s-a dovedit a fi mai eficienta decât cel mai bun sofer, marturisea domnul Christian Coolsaet. Explicatia este simpla, cutia de viteze automata economiseste combustibil deoarece lantul cinematic al masinii functioneaza la parametrii optimi: permanent este utilizat cel mai bun cuplu de torsiune, este selectata treapta economica de viteza indiferent de regimul de lucru sau de gradul de încarcare, iar motorul devine mai eficient.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI