Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 14 / 2009

Dynajet -un utilaj cāt o afacere

Dynajet -un utilaj cāt o afacere Sa demolezi, sa spargi betonul īn jurul unei structuri metalice, sa sablezi orice suprafata, sa tai metalul sau sa prelucrezi materialele decorative din granit, sa gasesti oricānd aplicatii noi, pare mai degraba o sarcina a unei firme de traditie cu un īntreg parc de utilaje. Si totusi, acest lucru este posibil numai cu un singur utilaj, pompele de īnalta presiune Dynajet, produse de Putzmeister. Apa reprezinta organul de lucru al acestora, presiunea extrem de mare obtinuta cu ajutorul unei astfel de pompe oferind utilizatorilor un instrument de lucru perfect, care nu se toceste, nu trebuie īnlocuit si mai ales, nu lasa reziduuri sau praf dupa utilizare.

Datorita performantelor deosebite, pompele Dynajet pot fi utilizate īn domenii diverse, conexe constructiilor. Cu Dynajet, spargerea si īndepartarea betonului se poate face rapid si fara nici un efort.
Sablarea suprafetelor metalice acoperite cu vopsele pe baza de bitum, materiale sintetice, sau rugina, sablarea fundatiilor si a fatadelor din beton ale cladirilor se poate face la fel de usor. Īn general, o activitate considerata extrem de grea si care poate dura mult, precum sablarea suprafetelor constructiilor, soselelor, pistelor de aerodrom etc. devine simpla cu aceste utilaje.

Pompele Dynajet sunt suficient de puternice, īn ciuda dimensiunilor, īncāt sunt utilizate nu numai pentru demolarea cladirilor, dar si la taierea metalului, betonului sau a pietrelor ornamentale. Practic, se pot realiza peste 1.000 de combinatii īntre presiunea de lucru si debit pentru a satisface o gama larga de cerinte tehnice.
De asemenea clientii pot alege īntre trailere cu apa rece(electrice sau cu motor termic), cu presiune de pāna la 800 bar 17.400 PSI care pot fi completate cu unitati de īncalzire a apei sau trailere mobile cu apa fierbinte cu presiuni de pāna la 800 bar sau 17.400 PSI, dar si unitati cu apa rece cu presiune ultra-īnalta de pāna la 2.800 bar. Mai mult decāt atāt,  majoritatea modelelor sunt disponibile si īn varianta stationara.
Īn Romānia, societatea IRCAT-CO detine reprezentanta firmei Putzmeister - Dynajet pentru pompe de īnalta presiune.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI