Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 15 / 2009

Armata Italiana testeaza excavatorul New Holland E245B "Multifunction"

Armata Italiana testeaza excavatorul New Holland E245B New Holland Construction, companie a Grupului Fiat si unul dintre producatorii importanti de utilaje terasiere de constructii a anuntat ca rezultatele testelor pentru cele 24 de excavatoare pe senile E245B "Multifunction" realizate de fabrica torineza ca parte a contractului īncheiat cu Fortele Armate Italiene au fost favorabile, iar utilajele urmeaza a fi livrate curānd.

Operatiunile de testare s-au desfasurat fost īn mai multe faze la fabrica din San Mauro Torinese, acolo unde de altfel se si produc, iar testul final a avut loc la īnceputul lunii septembrie.
Sistemul Multifunction, o solutie patentata New Holland Construction, a fost deja utilizat cu succes de catre unitatile de pompieri īn mai multe ocazii. Este o singura masina ce īndeplineste sarcini care īn mod normal ar fi fost realizate de doua masini separate: una conventionala si una cu brat lung. Tot sistemul de control este identic cu cel folosit īn mod normal pe excavatoarele standard, īn orice configuratie asigurānd īn acelasi timp un mediu de lucru sigur pentru operator.
Versiunea Multifunction E245B este excavatorul ideal pentru demolari. Cu bratul cu 4 elemente poate opera la o īnaltime maxima de 12,8 m folosind un echipament cu greutatea de pāna la 1,5 tone.


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI