Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 16 / 2009

Noua functie pentru Dynafleet - descarcare automata a timpilor de condus

Noua functie pentru Dynafleet - descarcare automata a timpilor de condus Dynafleet, sistemul informational online pentru transporturi Volvo Trucks, a fost acum extins cu o alta functie proiectata pentru a simplifica activitatea soferilor, precum si a transportatorilor. Functia "Descarcare Tahograf" garanteaza ca toate informatiile de pe tahograful digital vor fi transferate automat prin internet catre responsabilul parcului auto. 
Prin functia Descarcare Tahograf firma de transport are acces Ón permanenta la informatii actualizate despre timpii de condus ai soferului si despre modul Ón care este condus camionul. Toate informatiile sunt salvate permanent si stocate pe o perioada predeterminata de timp Ón contul propriu al firmei de pe serverul Dynafleet.

Transferul de date are loc fara nicio interventie din afara. Tot ceea ce trebuie sa faca soferul este sa-si introduca propriul card Ón tahograful digital. Pentru a avea acces la aceste informatii compania de transport are nevoie de un cititor de carduri si de un card codat conectat la sediul companiei, care previne accesul neautorizat la informatii. De la bun Ónceput Dynafleet a fost proiectat ca un sistem pan-european, toate costurile legate de comunicare fiind incluse Ón abonament. Aceasta diferentiaza functia Descarcare Tahograf de multe alte sisteme de pe piata.
Descarcare Tahograf este destinat pentru cea mai noua generatie de tahografe digitale care suporta descarcarea de la distanta. Pentru tahografele digitale mai vechi, Volvo Trucks ofera Driver Data Upload. Si Ón acest caz, descarcarea datelor din camion la sediu este Ón Óntregime wireless, fiind necesara doar mutarea de catre sofer a cardului din tahograf Ón cititorul Dynafleet din camion.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI