Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 16 / 2009

Cefin România revine în forta pe piata constructiilor

Cefin România, dealer Iveco si furnizor specializat de servicii integrate în domeniul transporturilor, a anuntat în luna noiembrie, împreuna cu Iveco România o vânzare record de 50 de autocamioane pentru constructii, cel mai notabil rezultat al acestui an, din punctul de vedere al unitatilor livrate. Contractul încheiat cu Grupul Izometal Confort, una dintre cele mai mari companii din zona de vest a tarii, pentru 50 de camioane Iveco Trakker reprezinta livrarea anului 2009 atât pentru Cefin si întreaga retea Iveco, cât si la nivelul industriei de camioane din România.

Tranzactia a fost estimata la circa 5 milioane euro, iar evenimentul a fost marcat si de o conferinta de presa, organizata la sediul societatii Izometal din Timisoara la care au fost prezenti Stefano Albarosa, CEO Cefin Holding, Claudio Gariboldi, directorul general Iveco pentru România, Victor Intea, director comercial Iveco si Anton Iordache, branch manager pentru reprezentanta Timisoara.
În contextul unei scaderi semnificative, de 70-80 de procente a pietei automotive în 2009, comparativ cu 2008, acest contract reprezinta o victorie redutabila a echipei Cefin-Iveco-AFIN Leasing.
Conferinta de presa a constituit prilejul perfect de a realiza la finalul unui an dificil din punct de vedere economic o radiografie concisa si reala a modului în care a evoluat piata automotive din România în 2009, dar si de a face previziuni mai optimiste pentru anul 2010. Stefano Albarosa CEO Cefin Holding considera ca piata va avea anul viitor un trend ascendent, iar în urmatoarele 18 luni exista un potential foarte concret de a dubla nivelul de vânzari actual.
Pentru anul 2010 Cefin tinteste catre o cota de piata de 10% din totalul de autovehicule comerciale (exceptând vehiculele utilitare usoare construite pe platforma de autoturism). Aceasta performanta cu aproximativ 2 procente peste rezultatul din 2009 va fi posibila prin implementarea unor modificari ale structurii organizationale a Cefin printre care cea mai importanta este unificarea sub aceeasi umbrela a tuturor activitatilor de vânzare camioane noi, rulate si autobuze.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI