Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 16 / 2009

Trimble Tablet & SPS882 - tehnologia viitorului

Trimble Tablet & SPS882 - tehnologia viitorului Noul receptor GPS Trimble SPS882 si unitatea de control Trimble Tablet reprezinta un pas tehnologic important în materie de receptoare GPS utilizate în domeniul constructiilor. Astfel, pentru prima data portabilitatea sistemelor de masurare si control ajunge la nivelul unui laptop, putând fi chiar integrata în bordul unui vehicul de transport.
Pe scurt, aceste sisteme ultraperformante permit nu numai realizarea unor masuratori de mare precizie, cu abateri maximale de 10 mm, dar si transmiterea datelor în timp real la un birou pentru verificarea si stocarea lor.
GPS-ul Trimble SPS 882 - reprezinta ultima realizare în materie de receptoare GPS folosite în constructii civile sau industriale, drumuri sau în constructiile din domeniul marin, fiind în momentul de fata cel mai flexibil si totodata cel mai performant GPS din domeniu. Având înglobata tehnologia Trimble Maxwell 6 ce permite efectuarea masuratorilor în conditii satelitare dificile, SPS882 ofera o varietate mare de optiuni de configurare si upgradare astfel încât utilizatorul sa investeasca exact cât este necesar pentru a obtine performantele dorite. Receptorul GPS, antena, radioul si bateria sunt integrate în aceeasi carcasa compacta ce rezista la caderi libere pe beton de la 2 m sau la umiditate mare. Mai mult decât atât, nu sunt necesare cabluri de conectare, iar transferul catre unitatea de control Trimble TSC2 sau Trimble Tablet se face prin BlueTooth.

GPS-ul Trimble SPS882 poate fi folosit fie ca Rover - pentru masuratori si verificari, fie ca transmitator (Baza) - pentru trasmisia corectiilor catre Rover având o precizie de 5 mm. Receptorul se poate monta pe orice autoturism sau ATV. Cu o precizie de pâna la 2 cm  pe verticala si va înregistra si afisa pe unitatea de control toate informatiile dorite care se pot transmite de pe teren direct la birou. 
Trimble a lansat anul acesta unitatea de control Trimble Tablet care împreuna cu receptoarele Trimble SPS882  functioneaza ca un sistem unitar asigurând o precizie si o functionalitate marita. De asemenea, unitatea poate fi folosita si cu alte modele GPS Trimble.

Trimble Tablet are specificatiile unui laptop si totodata poate fi folosita si ca unitate de control. Este conceputa dintr-un material robust ce rezista la caderi libere pe beton si de asemenea este impermeabila (rezista la submersie de 1 m în apa). Are doua camere video, modem internet, wireless, Bluetooth iar ecranul de tip touchscreen este de 7".
Trimble Tablet are încorporat un GPS pentru localizare aproximativa si functioneaza cu sistem de operare Windows Vista, platforma pe care se poate  instala cu usurinta orice program sau soft dorit.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI