Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 17 / 2010

Scheuerle lanseaza Inter Combi Power Booster

Scheuerle lanseaza Inter Combi Power Booster Scheuerle va prezenta īn premiera mondiala la Bauma īn aprilie 2010 noua platforma Inter Combi PB. Noua Inter Combi PB Scheuerle va avea axe interschimbabile si este actionat de o unitate de putere (PPU) de asemenea interschimbabila.
Astfel, acest nou concept dezvoltat de inginerii Scheuerle īnlocuieste necesitatea unei unitati de tractare aditionale pe rutele de transport aflate īn panta. Inter Combi PB poate fi operat si ca o unitate autopropulsata sau conectata cu un alt trailer Inter Combi.

La o prima vedere, Inter Combi PB este o platforma standard din seria Scheuerle Combi si include avantajele pe care clientii Scheuerle le-au apreciat dintotdeauna, la prima vedere cele doua modele fiind aproximativ identice: aceeasi īnaltime, aceeasi latime, aceleasi cuplaje. Diferenta īntre cele doua modele o fac axele motoare, Inter Combi PB putānd fi actionata si de o unitate de putere (PPU).

Modelul Inter Combi PB este util īn special pentru transportatorii care folosesc combinatii de greutati foarte mari pe rute de transport aflate īn panta. Compania Scheuerle ofera acum un īnlocuitor optim pentru situatiile īn care īnainte īn mod normal ar fi fost nevoie de unitati suplimentare de tractare.
Scheuerle Inter Combi dispune de o structura stabila a sasiului, un nivel de compensare pentru axe de +/- 325 mm si un unghi de īntoarcere de 600 .
Unitatea Power Pack cuplata la sasiul motor reduce greutatea cu aproximativ 31 de tone, comparativ cu utilizarea unei unitati de tractare aditionale.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI