Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 17 / 2010

Amco Veba - solutii de încarcare pentru orice gabarit

Amco Veba - solutii de încarcare pentru orice gabarit Piata macaralelor montate pe camion reprezinta probabil una dintre cele mai dinamice afaceri, chiar si în conditiile actuale economice. Mai mult decât la alte utilaje, inventivitatea este aici la ea acasa, macaralele montate pe camion facând fata unor sarcini extrem de diferite, chiar si cârligul de agatare fiind înlocuit la nevoie cu diferite alte mecanisme. Dezvoltarea unor  game noi de oteluri aliate de înalta rezistenta a condus la aparitia unor macarale care în ciuda gabaritului de transport redus pot ridica sarcini semnificative la înaltimi ce altadata erau accesibile numai automacaralelor.
Producatorul italian Amco Veba are sediul central în Reggio Emilia, aproape de locul de unde Leonardo acum mai bine de o jumatate de mileniu proiecta prima macara din lume. Macaralele montate pe camion,Amco Veba, cu aplicatii în domeniul constructiilor, telecomunicatiilor, reciclarii deseurilor sunt utilizate cu succes si în activitatea de transport de materiale de orice tip.

Seria 100, lansata în anul 2009 are în dotare trei modele noi de macarale si este interesanta pentru transportatori în primul rând datorita unui concept nou, care a fost utilizat în proiectarea si realizarea macaralelor montate pe camion sau montate pe autoutilitare de pâna la 3,5 tone. Aceasta ofera performante superioare pentru aceasta clasa de macarale: o greutate scazuta de pâna la 33% fata de macaralele clasice, un impact pozitiv asupra sarcinii utile a camionului sau autoutilitarei mai mare, un spatiul de montaj ocupat cu pâna la 56% mai mic decât macaralele la clasice si sarcina maxima de ridicare mai mare cu 12%.

Macaralele din seria 100 ofera comparativ cu alte marci, sarcini de ridicare mai mari la o greutate proprie mai mica si dimensiuni de gabarit reduse, astfel platforma camionului fiind libera pentru a transporta materiale mai grele si mai voluminoase. Amco Veba a înglobat în seria 100 câteva inovatii absolute, precum sistem de pliere prin care bratul primar si cel secundar sunt aliniate, în acest caz plierea facându-se în triunghi. Din acest motiv distanta ocupata la montare este mult mai mica fata de modelele clasice, spatiul util de transport de pe platforma camionului crescând semnificativ.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI