Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 18 / 2010

Parteneriat Deutz, Bosch si Eberspacher

Companiile Deutz AG, Robert Bosch GmbH si Eberspacher GmbH &Co. KG au anuntat încheierea unui parteneriat comun pentru gasirea de solutii în ceea ce priveste tratarea gazelor arse provenite de la motoarele diesel, care se va numi " Bosch Emissions Systems GmbH&Co. KG". Obiectivul comun este acela de a utiliza competentele si know-how-ul celor trei companii în domeniul tratarii particulelor arse. Plecând de la un principiu modular, sunt oferite solutii complete destinate producerii unor motoare de calitate ce vor fi utilizate atât de utilajele si echipamentele de constructii si agricole, dar si de catre vehiculele comerciale.
Noile sisteme includ comenzi si sisteme de control electronice integrate si, în functie de necesitati si de normele de poluare ce trebuie atinse, va fi utilizata o noua tehnologie de optimizare a arderii amestecului combustibil, precum si tehnologii de regenerare a filtrelor de particule.

Activitatea companiei se adreseaza cu precadere producatorilor de motoare si de echipamente din lumea întreaga. Gama de produse este conceputa pentru echipamentele mobile, ca de exemplu excavatoare, încarcatoare frontale, tractoare si combine, dar si echipamente stationare. Camioanele si autobuzele constituie un alt domeniu de aplicabilitate pentru sistemele Bosch Emissions Systems.

Din punct de vedere tehnologic, se poate vorbi de un principiu modular. Astfel, pornind de la faptul ca în componenta viitoarelor motoare vor intra multe elemente standard, putem vorbi si de un sistem de tratare a gazelor arse unic ca si conceptie, dar care poate fi "personalizat" pentru a corespunde oricarui tip de vehicul.
Utilizarea aproape în exclusivitate a componentelor standard confera viitoarelor motoare un avantaj major fata de alte produse similare de pe piata, fiind competitive din punctul de vedere al costurilor, dar si al timpului necesar pentru proiectarea si dezvoltarea a noi sisteme care sa satisfaca cerintele cumparatorilor.
Odata cu lansarea " Bosch Emissions Systems GmbH&Co. KG", aproximativ 100 de asociatii si companii implicate în proiect lucreaza împreuna, iar departamentele de proiectare, vânzari si administrative au sediul la Stuttgart.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI