Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 19 / 2010

MFL - "perfection in all areas"

MFL - Istoria companiei austriece MFL începe în 1994, o data destul de recenta pentru ceea ce avea sa devina un important producator de concasoare din Europa. Localizarea sediului MFL în Liezen, o zona cu o traditie de peste 70 de ani în domeniul ingineriei mecanice si a sectorului turnatoriilor de otel a oferit însa experienta necesara pentru a transforma aceasta afacere într-un succes, cu peste 880 de angajati.
Moto-ul companiei "perfection in all areas" si dorinta de a le oferi clientilor produse care corespund unui nivel de calitate ridicat, MFL produce otelurile folosite la fabricarea concasoarelor în propria turnatorie, din Liezen.
Bazându-se pe cei mai mult de 50 de ani de experienta în constructia echipamentelor de concasare, MFL a produs mai mult de 2.000 de concasoare mobile sau stationare.

MFL produce o gama completa de concasoare, unde se regasesc atât unitati de concasare stationare, cât si concasoare mobile. De altfel pe segmentul concasoarelor mobile MFL detine un record, având cel mai mare concasor mobil din Europa, modelul RCI 140-160 TV, cu o productivitate de pâna la 650 t/h (în functie de materialul concasat si marimea sorturilor). Cu o greutate totala de 92 t si un motor diesel-electric, genset 600 kVA concasorul RCI 140-160 TV este utilizat cu precadere în aplicatii de concasare a rocilor naturale, asfaltului, pietrisului si a molozului rezultat în urma demolarilor.
Un alt avantaj al concasoarelor MFL în constituie faptul ca sunt angrenate electric, ceea ce reduce semnificativ consumul de combustibil si implicit si efectele daunatoare asupra mediului înconjurator.

Gama STE-Mobile de concasoare mobile cu falci confera un nou înteles termenului de procesare simpla a rocilor naturale si a molozului.
CC-Mobile, gama de concasoare mobile cu con a fost conceputa utilizând cele mai noi tehnologii în domeniu, fiind mai bine adaptate pentru concasarea secundara si tertiara a rocilor foarte dure si a minereurilor. O atentie deosebita a fost acordata designului robust, mobilitatii utilajelor, manevrarii usoare, a productivitatii excelente si a performantelor remarcabile. 
Grija pentru client si nevoile sale  se reflecta cel mai bine în calitatea serviciilor post vânzare oferite, de aceea MFL pune la dispozitia clientilor echipe de service mobil 24 de ore pe zi, sapte zile de saptamâna, dar si un depozit de piese de schimb si consultanta.  

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI