Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 20 / 2010

Produse inovative marca RIDGID

Produse inovative marca RIDGID Romānia a fost, dupa Turcia, cea de-a doua tara dintre cele 20 de destinatii īn care showroom-ul mobil RIDGID® a stationat timp de cāteva zile, īn cadrul European RIDGID Reputation Roadshow 2010. Astfel orasele Constanta, Bucuresti, Ploiesti si Cluj s-au bucurat de prezenta Ridgid Truck, al carui traseu se va īncheia īn marea britanie la jumatatea acestui an.
Camionul RIDGID Truck a reprezentat o atractie īn sine. Cu o lungime de 20 m, o suprafata desfasurata de 110 mp si o greutate de 20 de tone, acesta valoreaza arpoximativ un milion de dolari. Conceput special pentru a dezvalui si a oferi spre testare scule, unelte si echipamente profesionale RIDGID®, showroom-ul mobil - The RIDGID Roadshow Truck - expune īntr-un spatiu generos circa 200 dintre cele 300 de produse aflate īn portofoliul companiei.

Printre cele mai noi si sofisticate produse profesionale concepute si fabricate pentru profesionisti se afla linia de sisteme de inspectie si localizare SeeSnake, echipamente care permit atāt inspectia spatiilor ascunse si inaccesibile cāt si fotografierea si īnregistrarea video color, prin intermediul unor monitoare si camere digitale performante.
Gama de sisteme pentru inspectie video SeeSnake® este utilizata pentru a vizualiza sparturile sau a identifica tipul de depuneri din canalizari sau retele de alimentare cu apa sau agent termic. Īnaintarea camerei de luat vederi este asigurata de un cablu din fibra de sticla foarte rezistent dar īn acelasi timp si flexibil, cu o lungime de pāna la 99 m. Camera video este fabricata din otel inoxidabil (fiind ancorata de cablu printr-un fir de otel folosit īn industria aeronautica), iar lentila obiectivului este fabricata din cristal de safir.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI