Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 21 / 2010

Noul sistem modular Dynapac CM2500 Compactasphalt®

Noul sistem modular Dynapac CM2500 Compactasphalt® Noul sistem modular este dotat cu silozuri mai mari si un sistem motor unic. Acesta ofera solutii de gestionare eficienta a costurilor prin depunerea a doua straturi de asfalt dintr-o singura trecere. Creat pentru a fi folosit cu finisorul  Dynapac DF145CS, latimea de 2,55 m a modulului CM2500 este ideala pentru aplicarea metodei Compactasphalt® pentru autostrazi si drumuri principale cu o latime de pâna la 7,5 m.

Compactasphalt® este dotat cu un siloz de dimensiuni mai mari pentru materialele liante cu o capacitate totala de 28 tone. Echipat cu propria sa unitate de putere, modulul are un siloz de 15 tone pentru materialul necesar pentru stratul superior.

Silozul este dotat cu doua distribuitoare elicoidale care permit materialului pentru stratul superior sa fie transportat sub grinda VB5100TV încalzita electric. O a doua grinda de Compactare înalta, Dynapac VB805TV Plus E compacteaza stratul de material liant. Ambele grinzi sunt sincronizate în eventualitatea aparitiei unei pante simple sau transversale.

Deoarece Compactasphalt®2500 plaseaza simultan stratul de uzura si cel de legatura, cald pe cald, dintr-o singura trecere, rezultatul este o întrepatrundere mai buna a straturilor care le sporeste durabilitatea. Mai mult, caldura reziduala a stratului fierbinte de legatura sporeste semnificativ timpul disponibil pentru compactarea finala.

Sistemul modular reduce si din densitatea stratului superior, economisind din costurile de material.
Caracteristica unica pentru modulul CM2500 este sistemul sau motor. Alimentat de un motor Deutz TCD2013 (116kW), sistemul este amplasat în partea din fata a finisorului permitând sistemului motor sa functioneze ca o contragreutate pentru un echilibru optimizat.

Compactasphalt®2500 înseamna ca este necesar un singur finisor pentru a depune doua straturi de asfalt. Finisorul Dynapac DF145CS poate fi configurat cu rapiditate aât pentru finisarea conventionala cât si pentru cea Compactasphalt® si poate fi transportat pe un trailer cu podeaua joasa.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI