Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 21 / 2010

Wemotec si Palfinger lanseaza o macara paianjen

Compania germana specializata în productia si închirierea de macarale, platforme de acces si telehandlere Wemotec a încheiat un parteneriat cu Palfinger pentru a produce o noua macara paianjen cu brat lung.

Noua macara, model SMK320.67 (SMK = SpezialMontageKran care se traduce ca macara speciala pentru instalatii) are în forma restrânsa 4,87 metri lungime, 1,75 metri latime si o înaltme totala de 1,98 metri. În ciuda acestor dimensiuni compacte, macaraua se poate lauda cu o înaltime a bratului la cârlig de 32 metri si o capacitate maxima de ridicare de 6,7 tone.

Bratul articulat este compus din doua sectiuni principale, plus un brat oscilant ceea ce face ca acest echipament sa devina extrem de versatil atunci este nevoie sa se lucreze în zone dificile. Raza de actiune maxima este remarcabila, 29 metri.
Un manipulator cu patru axe a fost de asemenea integrat în designul bratului, pentru a fi folosit cu un graifer RSJ sau un sistem de manipulare a placilor de sticla cu vacuum care permite instalarea unei rame de geam de 1.000 kg sau a unei grinzi pe un tavan în pozitii foarte dificile.

Macaraua încorporeaza cele mai recente tehnologii Palfinger, inclusiv functia de amortizare AOS pentru o operare lina si acceleratorul de putere HPLS. Alimentarea acestui echipament se poate face atât prin intermediul unui motor diesel Hatz cât si cu o unitate de putere AC pentru aplicatiile de interior si exterior.

Compania Wemotec planuieste sa mai lanseze doua mini macarale pâna la sfârsitul acestui an, dar între timp vizitatorii Bauma pot vedea aceasta noua macara la standul Palfinger.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI